Gebeliğe Hazırlık Kızlar sizce hamile miyim???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde 10. Günde yapmştım telefonunu ışığıyla zorla çigzi gördüm ama var sanmıyodm piskolojik olarak görüyorum sanıyodm 13. Günü bekledm biraz daha belirgindi daha düşüktür beta
Doğrudur,ben de yaptığımda silik çizgi hemen çıktı ama ne biliyim hala emin olamıyorum adete 5 gün var ve erken gebelik testi de değil bu,acaba hatalı mıdır test bilmiyorum ya inşallah doğrudur inşallah,elim ayağım buz kesti heyecandan stresten ya

Ben de reglimden bir gün önce öğrenmiştim kanda da çıktı fakat benim 5 gün sonra kanamam başladı kimyasal mış İnşallah senin sağlıklı geçer ama kan için tavsiyem bi 4 5 gün bekle derim erken gidince her gün kana çağıracaklar şu dönemde hastaneye gitmek riskli

Valla dayanamadım kuzum verdim sonucu bekliyorum

Yok yapmadim üzülmemek için daha yapmayım diyorum da sizde böyle durumlar var mı merak ettim

ben günüm geçmişti 5,5 haftalıktı dr gittiğimde hem kan yükseliyor hem değer artıyor ,
kendi kendini gözlemle , dikkat et , pazartesi test yapacam de belli bir gün belirle , ozamanı bekle ,

test yapsanda bir kaçgün beklemek en iyisi

Ya kızlar şimdi beklerken evde dayanamadım 2 test daha yaptım biliyorum gündüz yapmak çok da sağlıklı sonuç vermiyo ama yerimde duramıyorum,bi predictor early erken gebelik testi yaptım bi de yine laboquick normal gebelik testi yaptım,laboquick yine pozitifama predictor negatif çıktı ya acaba bu laboquickler hatalı mı ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…