- 18 Şubat 2020
- 349
- 200
-
- Konu Sahibi Ciciogretmen
0 çıkmasın da,düşük çıkarsa da şükrederim yeter ki test hatalı olmasın boşuna umutlanmış olmayımHayırlısı olsun canimdüşük çıkarsa stres yapma Cook yeni olduğu için normal sayılır.
Canım 9 10 ve 12 martı değerlendirmiştikCiciogretmen Canım bugün yumurtlamanın kaçıncı günü peki ?
Hatırlıyorum seni yumurtlama takibi yapıyordun
Hatalı olması çok düşük bir ihtimal canım inşallah hamilesin0 çıkmasın da,düşük çıkarsa da şükrederim yeter ki test hatalı olmasın boşuna umutlanmış olmayım
Canım 9 10 ve 12 martı değerlendirmiştik10 martta pik olmuştu normalde
Ah Allah'ım inşallahh inşallah çok teşekkür ederimHatalı olması çok düşük bir ihtimal canım inşallah hamilesin
Bnde 10. Günde yapmştım telefonunu ışığıyla zorla çigzi gördüm ama var sanmıyodm piskolojik olarak görüyorum sanıyodm 13. Günü bekledm biraz daha belirgindi daha düşüktür beta10 gün olmuş yani tamam canım çok sağol
Doğrudur,ben de yaptığımda silik çizgi hemen çıktı ama ne biliyim hala emin olamıyorum adete 5 gün var ve erken gebelik testi de değil bu,acaba hatalı mıdır test bilmiyorum ya inşallah doğrudur inşallah,elim ayağım buz kesti heyecandan stresten yaBnde 10. Günde yapmştım telefonunu ışığıyla zorla çigzi gördüm ama var sanmıyodm piskolojik olarak görüyorum sanıyodm 13. Günü bekledm biraz daha belirgindi daha düşüktür beta
cnm nekadardır ıstoyrodunDoğrudur,ben de yaptığımda silik çizgi hemen çıktı ama ne biliyim hala emin olamıyorum adete 5 gün var ve erken gebelik testi de değil bu,acaba hatalı mıdır test bilmiyorum ya inşallah doğrudur inşallah,elim ayağım buz kesti heyecandan stresten ya
Kizlar merhaba konuyu okudum da benim de adet günüm dündü, bunun bir gün öncesinden bu yana sanki adet olacakmşm gibi sancılarım var koşuyorum wcye kesin oldum diyorum ama yok siz de bu durumu yaşıyor musunuz ☺
Doğrudur,ben de yaptığımda silik çizgi hemen çıktı ama ne biliyim hala emin olamıyorum adete 5 gün var ve erken gebelik testi de değil bu,acaba hatalı mıdır test bilmiyorum ya inşallah doğrudur inşallah,elim ayağım buz kesti heyecandan stresten ya
15 ay olacak nerdeysecnm nekadardır ıstoyrodun
1 gibi vermiştim 1.5 2 saate çıkar dediler bekliyorum bakalımnezaman cıkacak sonucun
Yok yapmadim üzülmemek için daha yapmayım diyorum da sizde böyle durumlar var mı merak ettimtest yaptınmı canım yap at bize bakalım
İnşallah canımmhadi inşallah güzel haberler ver
Valla dayanamadım kuzum verdim sonucu bekliyorumBen de reglimden bir gün önce öğrenmiştim kanda da çıktı fakat benim 5 gün sonra kanamam başladı kimyasal mış İnşallah senin sağlıklı geçerama kan için tavsiyem bi 4 5 gün bekle derim erken gidince her gün kana çağıracaklar şu dönemde hastaneye gitmek riskli
Hadi hayırlısıValla dayanamadım kuzum verdim sonucu bekliyorum
Yok yapmadim üzülmemek için daha yapmayım diyorum da sizde böyle durumlar var mı merak ettim