Gebeliğe Hazırlık Kızlar sizce hamile miyim???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pozitif 🥰🥰 bence bta şimdi dursun düşük çıkar büyük ihtimalle stres olursun yarın tekrar bir test yap ozaman da cikarsa sonuç kesin.. Hayırlı olsun..

Kızlar adetime 5 gün var laboquick marka testten yaptım silik çizgi çıktı sizce hamile miyim yaa elim ayağıma dolaştı tamamen umutsuzca yapmıştımm testin hatalı olma ihtimali var mı yaa :KK17:
Canım tebrikler hamilesin erken yaptığın için baya silik çıkmış sen şuan kan verme bekle adet gününde tekrar yap çünkü şuan değerin düşük çıkabilir ve doktorların sinir bozma gibi bir huyu var kanda çıktığı halde ve değerim çok yüksek olduğu halde bana şuan gebesin diyemem biraz daha bekle demişti 😂

Ben gördüm hamilesin canm tebrikler bi de sağlık ocaklarında verin kanı hastaneler güvenilir değil zaten burda çoğu poliklinikler kapatıldı bebeğimiz varsa onun sağlığı icin sağlık ocağında verin güzel haberler alın insallah
Kendi kadın doğum doktorumun muayenehanesinde verdim bakalım kan,bekliyorum :KK17: :KK51:

Canım tebrikler hamilesin erken yaptığın için baya silik çıkmış sen şuan kan verme bekle adet gününde tekrar yap çünkü şuan değerin düşük çıkabilir ve doktorların sinir bozma gibi bir huyu var kanda çıktığı halde ve değerim çok yüksek olduğu halde bana şuan gebesin diyemem biraz daha bekle demişti 😂
Yaa ben dayanamadım kan verdim bekliyorum bakalım:KK17::KK51:

Kizlar merhaba konuyu okudum da benim de adet günüm dündü, bunun bir gün öncesinden bu yana sanki adet olacakmşm gibi sancılarım var koşuyorum wcye kesin oldum diyorum ama yok siz de bu durumu yaşıyor musunuz ☺️

X