- 4 Ocak 2018
- 6.321
- 23.279
- Konu Sahibi Ciciogretmen
Aynen hemen gideyim
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hemen gideyim
Bn gitsem bile pazartesi başka yerde vericem farklı makineler olmuş olucak sağlıklı sonuç olmaz bn doktoruma gidip kan testi yaptrcam vitaminlerime debaktırcam demir eksikliğim falan vardı sende baktır mutlakaSiz de bugün gidin isterseniz,ayy inşallah ikimizde hamileyizdir
Ben hamile değilimAyy inşallahh o zaman pazartesi de sizden güzel haberi bekliyoruz
Amin inşallah bnm biraz sabretmem gerek dokuz ay sabretttim iki gün daha ederim yeterki sağlıklı bir gebeliğim olmuş olsnAyy inşallahh o zaman pazartesi de sizden güzel haberi bekliyoruz
Bnde böyle düşündüm en azmdan adetimiz bikaç gün olan geçmiş olsn doktorlar zaten gebelikten saymıyo yoksa bekleyrlimPozitif bence bta şimdi dursun düşük çıkar büyük ihtimalle stres olursun yarın tekrar bir test yap ozaman da cikarsa sonuç kesin.. Hayırlı olsun..
Canım tebrikler hamilesin erken yaptığın için baya silik çıkmış sen şuan kan verme bekle adet gününde tekrar yap çünkü şuan değerin düşük çıkabilir ve doktorların sinir bozma gibi bir huyu var kanda çıktığı halde ve değerim çok yüksek olduğu halde bana şuan gebesin diyemem biraz daha bekle demiştiKızlar adetime 5 gün var laboquick marka testten yaptım silik çizgi çıktı sizce hamile miyim yaa elim ayağıma dolaştı tamamen umutsuzca yapmıştımm testin hatalı olma ihtimali var mı yaa
Kan verdim bekliyorum bakalımBende gördüm2-3 gün daha bekleyip testi tekrarla. Çizgi daha belirgin çıkacaktır muhtemelen. Adetine 5 gün varmış
Kendi kadın doğum doktorumun muayenehanesinde verdim bakalım kan,bekliyorumBen gördüm hamilesin canm tebrikler bi de sağlık ocaklarında verin kanı hastaneler güvenilir değil zaten burda çoğu poliklinikler kapatıldı bebeğimiz varsa onun sağlığı icin sağlık ocağında verin güzel haberler alın insallah
Ayy heyecandan karıştırmışım Aynen Allah söyletti belki de hadi hayırlısıBen hamile değilim
Allah söyletti diyelim
Kızlar adetime 5 gün var laboquick marka testten yaptım silik çizgi çıktı sizce hamile miyim yaa elim ayağıma dolaştı tamamen umutsuzca yapmıştımm testin hatalı olma ihtimali var mı yaa
İnşallah canımmAmin inşallah bnm biraz sabretmem gerek dokuz ay sabretttim iki gün daha ederim yeterki sağlıklı bir gebeliğim olmuş olsn
Valla dayanamadım kan verdim bekliyorumPozitif bence bta şimdi dursun düşük çıkar büyük ihtimalle stres olursun yarın tekrar bir test yap ozaman da cikarsa sonuç kesin.. Hayırlı olsun..
Yaa ben dayanamadım kan verdim bekliyorum bakalımCanım tebrikler hamilesin erken yaptığın için baya silik çıkmış sen şuan kan verme bekle adet gününde tekrar yap çünkü şuan değerin düşük çıkabilir ve doktorların sinir bozma gibi bir huyu var kanda çıktığı halde ve değerim çok yüksek olduğu halde bana şuan gebesin diyemem biraz daha bekle demişti
Hayırlısı olsun canim düşük çıkarsa stres yapma Cook yeni olduğu için normal sayılır.Valla dayanamadım kan verdim bekliyorum
Aminn İnşallah test doğrudur yaa bakalım kan verdim bekliyorumAy hadi hayırlı olsun
Gördüm ben de ikinci çizgiyi, Allah bekleyen herkese nasip etsin