- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
-
- Konu Sahibi Ciciogretmen
Nasıl ya, bariz ikinci çizgi var bu testlere de güvenemeyeceğiz o zaman
Benimde bugün olmam gerekiyor ara ara sancı oluyor ama henüz olmadım bekliyorumKizlar merhaba konuyu okudum da benim de adet günüm dündü, bunun bir gün öncesinden bu yana sanki adet olacakmşm gibi sancılarım var koşuyorum wcye kesin oldum diyorum ama yok siz de bu durumu yaşıyor musunuz
Canım üzülme idrar testlerine bu yüzden güven yok kan testi için reglinizin en az 5 gün geçmesini bekleyin üzülmemek içinKızlar maalesef0.1 çıktı beta o zaman testler hatalı demekki ama çok üzüldüm ya adet gelsin olmazsa yeniden kan veririm bakalım
Kızlar maalesef0.1 çıktı beta o zaman testler hatalı demekki ama çok üzüldüm ya adet gelsin olmazsa yeniden kan veririm bakalım
HaklısınCanım üzülme idrar testlerine bu yüzden güven yok kan testi için reglinizin en az 5 gün geçmesini beklemeyin üzülmemek için
canım hikayeni bilmiyorum ama üzülme allahın her zaman bir bildiği vardır, içini ferah tut
Benim sancılarım baya şiddetli ya senin nasılBenimde bugün olmam gerekiyor ara ara sancı oluyor ama henüz olmadım bekliyorum
Ben bugün kendime gelemem artık,yarına inşallah toparlanırımŞuan şoktayım ne diyeceğimi bilmiyorum. Çizgi belliydi.. Neye inanıp neye güvenicez biz ya off çok üzüldüm arkadaşım. ☹☹☹☹
Haklısıncanım hikayeni bilmiyorum ama üzülme allahın her zaman bir bildiği vardır, içini ferah tut
Ben de araştırdığımda hep olumlu sonuçlarla karşılaşmıştım halbuki of yaBen testine bakmadım markasına
Laboquıck dıye baksaydım derdım bu bazen bozuk cıkıuor dıye
Cunku buradakıben cogu kısı ondan yakındı