Gebeliğe Hazırlık Kızlar sizce hamile miyim???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah böyle olmaz bizim inşallah sağlıklı bir gebeliktir rabbim nasip eder kucağımıza almayı sımsıkı tutunur bize bendebeklicem

Bekliyorum bakalım, sizde bu sancı olmuş muydu peki 5. Ayımız bu denemede bizim ilk kez böyle oluyor biraz uyku halim arttı biraz da iştahım

bu gözler predıctörün hatalı oldugunu kaç kere okudu , telaş etme , sabırla bekle
hakkında hayırlısı

Eklentiler

• 20200320_143249.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 249
Ben hiç bu markayı almadim ama forumda okumuştum hatalı olduğunu canım asma yüzünü inşallah vardır belirtilerin falan var mi

Bekliyorum bakalım, sizde bu sancı olmuş muydu peki 5. Ayımız bu denemede bizim ilk kez böyle oluyor biraz uyku halim arttı biraz da iştahım

allahu teala bütün kadınların gebeliğini birbirine benzetmemiş canım , herkesınki birbirinden farklı kılmış ,
ya test yap gönlünü rahatlat yada gün belirle o gün test yap

Ben hiç bu markayı almadim ama forumda okumuştum hatalı olduğunu canım asma yüzünü inşallah vardır belirtilerin falan var mi
İnşallah ya vardı kuzum son zamanlarda baş ağrım bel ağrım sırt ağrım arttı,aşırı uyku hali olmaya başladı,alttan iğne batar gibi batıyodu ara ara bişeyler,dağ yumurtalık sancıyodu ara ara,bi de alakalı mı bilmiyorum ama 3 gündür dudaklarım acı biber sürmüşüm gibi yanıyodu

Yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah böyle olmaz bizim inşallah sağlıklı bir gebeliktir rabbim nasip eder kucağımıza almayı sımsıkı tutunur bize bendebeklicem
teşekkürler canım bu ay tekrar deniyoruz inşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik olacağını umut ediyorum. İnsanı üzen kimyasal vs. den ziyade hastane ortamı, erkenden heveslenme, doktorların tavırları oluyor. Bu yüzden bir daha ki sefere aceleci davranmayacağım. Kimyasal gebelik doğal bir süreç çoğu kadının yaşadığı bir durum yaşayan varsa da kafaya takmasın diğer gebelikleri etkileyen bir durum değil

Kızlar maalesef 0.1 çıktı beta o zaman testler hatalı demekki ama çok üzüldüm ya adet gelsin olmazsa yeniden kan veririm bakalım

Çok üzüldüm ama bir dahaki sefere en iyisi ya direkt kan vermek ya da farkli markaların testini alıp yapmak. Herkesin predictor hatalı dediği doğru sonuç göstermiş... Hakkınızda hayırlısı bir dahaki ay inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…