- 1 Mart 2020
- 1.006
- 1.210
-
- Konu Sahibi Ciciogretmen
Yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah böyle olmaz bizim inşallah sağlıklı bir gebeliktir rabbim nasip eder kucağımıza almayı sımsıkı tutunur bize bendebeklicemBen de reglimden bir gün önce öğrenmiştim kanda da çıktı fakat benim 5 gün sonra kanamam başladı kimyasal mış İnşallah senin sağlıklı geçerama kan için tavsiyem bi 4 5 gün bekle derim erken gidince her gün kana çağıracaklar şu dönemde hastaneye gitmek riskli
Bekliyorum bakalım, sizde bu sancı olmuş muydu peki 5. Ayımız bu denemede bizim ilk kez böyle oluyor biraz uyku halim arttı biraz da iştahımben günüm geçmişti 5,5 haftalıktı dr gittiğimde hem kan yükseliyor hem değer artıyor ,
kendi kendini gözlemle , dikkat et , pazartesi test yapacam de belli bir gün belirle , ozamanı bekle ,
test yapsanda bir kaçgün beklemek en iyisi
Ya kızlar şimdi beklerken evde dayanamadım 2 test daha yaptım biliyorum gündüz yapmak çok da sağlıklı sonuç vermiyo ama yerimde duramıyorum,bi predictor early erken gebelik testi yaptım bi de yine laboquick normal gebelik testi yaptım,laboquick yine pozitifama predictor negatif çıktı ya acaba bu laboquickler hatalı mı ki ya
Ya kızlar şimdi beklerken evde dayanamadım 2 test daha yaptım biliyorum gündüz yapmak çok da sağlıklı sonuç vermiyo ama yerimde duramıyorum,bi predictor early erken gebelik testi yaptım bi de yine laboquick normal gebelik testi yaptım,laboquick yine pozitifama predictor negatif çıktı ya acaba bu laboquickler hatalı mı ki ya
Ben hiç bu markayı almadim ama forumda okumuştum hatalı olduğunu canım asma yüzünü inşallah vardır belirtilerin falan var miYa kızlar şimdi beklerken evde dayanamadım 2 test daha yaptım biliyorum gündüz yapmak çok da sağlıklı sonuç vermiyo ama yerimde duramıyorum,bi predictor early erken gebelik testi yaptım bi de yine laboquick normal gebelik testi yaptım,laboquick yine pozitifama predictor negatif çıktı ya acaba bu laboquickler hatalı mı ki ya
İnşallah hatalı olan predictordurbu gözler predıctörün hatalı oldugunu kaç kere okudu , telaş etme , sabırla bekle
hakkında hayırlısı
Bekliyorum bakalım, sizde bu sancı olmuş muydu peki 5. Ayımız bu denemede bizim ilk kez böyle oluyor biraz uyku halim arttı biraz da iştahım
Pazartesi diye belirledim bakalımallahu teala bütün kadınların gebeliğini birbirine benzetmemiş canım , herkesınki birbirinden farklı kılmış ,
ya test yap gönlünü rahatlat yada gün belirle o gün test yap
İnşallah yaBen hiç bu markayı almadim ama forumda okumuştum hatalı olduğunu canım asma yüzünü inşallah vardır belirtilerin falan var mi
İnşallah öyleyimdir :/ amin kuzum darısı tüm bekleyenlereHamilesin canım darsı bana
teşekkürler canım bu ay tekrar deniyoruz inşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik olacağını umut ediyorum. İnsanı üzen kimyasal vs. den ziyade hastane ortamı, erkenden heveslenme, doktorların tavırları oluyor. Bu yüzden bir daha ki sefere aceleci davranmayacağım. Kimyasal gebelik doğal bir süreç çoğu kadının yaşadığı bir durum yaşayan varsa da kafaya takmasın diğer gebelikleri etkileyen bir durum değilYaaa çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah böyle olmaz bizim inşallah sağlıklı bir gebeliktir rabbim nasip eder kucağımıza almayı sımsıkı tutunur bize bendebeklicem
Inşallah hamılesındır cnm sonuç çıkınca bende etiketle15 ay olacak nerdeyseher ay negatif görmekten çok yorulmuştum bunu da umutsuz yaptım ama inşallah test hatalı değildir ya gerçekten yıkılırım
hmm cnm üzülme dıyemem ılla uzleceksındeKızlar maalesef0.1 çıktı beta o zaman testler hatalı demekki ama çok üzüldüm ya adet gelsin olmazsa yeniden kan veririm bakalım
Yaaa gerçekten mi şuan bende şüpheye düştüm korktum hayrlısı olsun herşeyinKızlar maalesef0.1 çıktı beta o zaman testler hatalı demekki ama çok üzüldüm ya adet gelsin olmazsa yeniden kan veririm bakalım
Kızlar maalesef0.1 çıktı beta o zaman testler hatalı demekki ama çok üzüldüm ya adet gelsin olmazsa yeniden kan veririm bakalım
Kızlar maalesef0.1 çıktı beta o zaman testler hatalı demekki ama çok üzüldüm ya adet gelsin olmazsa yeniden kan veririm bakalım