- 8 Mart 2020
- 602
- 1.733
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes herkesi beğenmek zorunda değil öncelikle bunu kabullenelim.
objektif yorumumu istersen;
kaşların çok fazla sert farklı şekilde almalısın şeklini değiştir
saçın çok uzun ve koyu, kısaltıp sombre ombre ışıltı gibi bir işlemle hareketlendirebilirsin
bunlar çok fark ettirecektir.
ama o saçlarını seviyo galiba, sanmam kestireceğini :)Ben de saç için aynı öneriyi yaptım aklın yolu bir.
ama o saçlarını seviyo galiba, sanmam kestireceğini :)
Ablacım bu model bir saç kimseye yakışmaz,zaten rengi de aşırı koyu,boya mı yapıyorsun kendi rengi mi? Renk de biraz açılmalı,hafif kat verilip kısaltılmalı yani. Objektif yorum istiyorsan ve de Japon korku filminde oynamayacaksan kestirmelisin. Gencecik kızsın senin güzelliğin yaşın zaten,dış görüntüyle de biraz oynamak yeterli.saclarimi cok swviyorum
Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.Arkadaşlar psikolojim bozulmus durumda. Kendimi güzel bulmuyorum. Profilde foto var. Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Bu huyumdan nasıl kurtulurum. Özgüvenimde son zamanlarda düştü. Etrafımdaki insanlae mı öyle hissettiriyor bilmiyorum. Ben güzel deil miyim?
Ya Ferhans tacizi de kıskandın ya ne diyeyim. Senin ciddi sorunların var gibi. Bence yardım almalısın.Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Bir gün bi yerde taciz edilirsen ve bundan rahatsızlık duyarsan anlarsın.Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Eee dikkat çekmeyen birisi neden taciz edilsin ki.şikayetçi olman ve istememen dikkat çektiğin gerçeğini değiştirmiyor ki.Ya Ferhans tacizi de kıskandın ya ne diyeyim. Senin ciddi sorunların var gibi. Bence yardım almalısın.
Hadi sorunların var da gidip gidip insanların konusunu baltalama. Eskaza bunları okuyan bir hastalıklı düşünce kendini daha çok haklı görecek taciz ederkenAynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Eee dikkat çekmeyen birisi neden taciz edilsin ki.şikayetçi olman ve istememen dikkat çektiğin gerçeğini değiştirmiyor ki.
Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Ülkede o kadar olay oluyor, sen utanmadan bunu kıskandığını yazıyorsun ısrarla.Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.