• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Sizce Güzel miyim?

herkes herkesi beğenmek zorunda değil öncelikle bunu kabullenelim.
objektif yorumumu istersen;

kaşların çok fazla sert farklı şekilde almalısın şeklini değiştir
saçın çok uzun ve koyu, kısaltıp sombre ombre ışıltı gibi bir işlemle hareketlendirebilirsin

bunlar çok fark ettirecektir.

Benim görüşüm estetik operasyonların artık diş çektirmek kadar doğal olduğu günümüzde güzellik kavramının da içinin boşaltıldığı. O yüzden ağız, burun hokkalığı, yüz simetrisi vs. şeylerden çok tarza bakıyorum. Çirkin bir kadın çok tarzsa çok havalı, cool görünebilir mesela. Size de önerim bu genç yaşta psikolojinizi bozacağınıza tarzınızı oturtmaya bakın. Gözleriniz büyük mesela göz makyajına odaklanın, saçlarınızı küt kestirebilirsiniz omuz hizasında ve renklendirmeler olabilir ufak ufak. Bir de muhakkak aksesuar kullanın, güneş gözlüğü ve şık takılar sizi çok havalı gösterir.

Sorunuza cevap vermedim kusura bakmayın çünkü güzellik görecelidir ve sizin güzelliğiniz benim nezdimde makul bir zemine oturmak zorunda değil.

herkes herkesi beğenmek zorunda değil öncelikle bunu kabullenelim.
objektif yorumumu istersen;

kaşların çok fazla sert farklı şekilde almalısın şeklini değiştir
saçın çok uzun ve koyu, kısaltıp sombre ombre ışıltı gibi bir işlemle hareketlendirebilirsin

bunlar çok fark ettirecektir.

Ben de saç için aynı öneriyi yaptım aklın yolu bir.

saclarimi cok swviyorum
Ablacım bu model bir saç kimseye yakışmaz,zaten rengi de aşırı koyu,boya mı yapıyorsun kendi rengi mi? Renk de biraz açılmalı,hafif kat verilip kısaltılmalı yani. Objektif yorum istiyorsan ve de Japon korku filminde oynamayacaksan kestirmelisin. Gencecik kızsın senin güzelliğin yaşın zaten,dış görüntüyle de biraz oynamak yeterli.

Tarzını değiştirmelisin bence.
Mesela saçlarını dalgalı kullansan, makyaj rengini değiştirsen bir de kaşlarını düzeltsen daha farklı olursun. Ha bir de bakışların çok yorgun bıkkın gibi. Baygın baygın değil de daha canlı bakmalısın. Gözlerin iri bence bu bir avantaj eğer doğru kullanırsan

Arkadaşlar psikolojim bozulmus durumda. Kendimi güzel bulmuyorum. Profilde foto var. Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Bu huyumdan nasıl kurtulurum. Özgüvenimde son zamanlarda düştü. Etrafımdaki insanlae mı öyle hissettiriyor bilmiyorum. Ben güzel deil miyim?
Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.

Aynı sorun bende var maalesef.sürekli birilerinin onayını, ilgisini bekliyorum.mesela bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım.ondan sonra millet erkek miyim diye beni şikayet ediyor sitede.
Ya Ferhans tacizi de kıskandın ya ne diyeyim. Senin ciddi sorunların var gibi. Bence yardım almalısın.

Bir gün bi yerde taciz edilirsen ve bundan rahatsızlık duyarsan anlarsın.
Özendiğin şeylere dikkat et Ferhan bak Allah yaşatıverir sonra ömür boyu travma

Hadi sorunların var da gidip gidip insanların konusunu baltalama. Eskaza bunları okuyan bir hastalıklı düşünce kendini daha çok haklı görecek taciz ederken

Eee dikkat çekmeyen birisi neden taciz edilsin ki.şikayetçi olman ve istememen dikkat çektiğin gerçeğini değiştirmiyor ki.

Damacanayamda tecavüz ediyorlar Ferhans bence bir daha düşün.

Ferhans bu hic olmadi. Ben guzel bir kadinim, daha dogrusu renkli goz acik renk ve kivircik sac ile Turkiye'de standartlara cok benzemeyen bir kadin oldugum icin dikkat cekiyorum. Senin o cok kiskandigin olay basima geldiginde daha universiteye yeni baslayacaktim. Yogun bakim sureci, ilaclar, coook uzun soluklu psikoterapi...Hayati bastan ogrendim ve cok zordu. Su an tamamen atlatmis durumdayim ve cok mutlu oldugum bir hayatim var ama yine de o sureci kimsenin yasamasini istemem.

Git hastanedesin zaten psikolojik yardim al ve ne diledigine dikkat et.

Ben güzel diyemem şu Pp için.
En azından benim dışarda güzel bulup "keşke bana da bunlara verdiğinden biraz verseydin Allah'ım" diyerek iç geçirdiğim türlerden değilsin.
Anlamışsındır ki ben de çok güzel değilim.
Hatta bir kadin için biraz fazla irice ve maskulenim ancak bunu dert etmiyorum.
Tencere yuvarlanir,kapağını bulur.

Ülkede o kadar olay oluyor, sen utanmadan bunu kıskandığını yazıyorsun ısrarla.
Cidden utanmaz bir insansın.
Git tedavi ol ve bu saçma düşüncelerini kendine sakla.

Back