kızlar sizce bu bir psikolojik sorun mu?

dmr1

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
457
95
13
34
kızlar hepinize merhaba.. şu son zamanlarda kendimi çok sorguluyorum insanlara davranışlarımı falan. önceden çok girişken, her konu hakkında fikri olan , şakacı güler yüzlü biriydim. 2 buçuk ay önce sevgilim benden ayrılırken hareketlerin falan tuhaf baksana falan dedi. o gün bu gündür sürekli hareketlerimi gözlemler oldum.
erkek arkadaşım diksiyon kursuna gidiyordu. kurs bitimi sınıfça yemeğe gidicez falan dedi veda gibi. tamam dedim. taa ki kurstaki hiç bir erkek o yemeğe katılmayacağını öğrenene kadar. sonra müsade etmedim ne gerek var 1 ay tanıdığın kızlarla yemeğe gitmeye falan erkekler gelmiyormuş sen niye gidiyorsun falan dedim. ısrarla gitmek istedi ve kavga çıktı aramızda. sonunda ikna ettim onu gitmedi yemeğe. hocasına faceden yazmış kız arkadaşım izin vermedi gelemicem yemeğe demiş. hoca x'cim sen dizlemezdin kız arkadaşını falan kesin geliyorsun falan yazmış cevap olarak. ben iyice delirdim. bu olaydan sonra erkek arkadaşım bana ailen senin psikolojini bozmuş dedi (annem babam boşanmış olduğu için) bir de bu yüzden tartıştık. sen benim aile durumumu başıma mı kakıyorsun diye.

aradan 1 ay sonra ben erkek arkadaşımın yaşadığı şehire gittim. aileme de bi görün ayıp olmasın dedi. gitmek çok istemedim ama kıramadım. gittik. kadın börekler vs bişeyler hazırlamış. erkek arkadaşımın ablasının da anesininde suratı 5 karış asık. yüz göz olmadılar benimle pek. ben de rahatsız ettiğimi düşündüm. baya moralim bozuldu. ablasının arkadaşı geldi nice sonra. o kız gelince kahkahalar muhabbetler... o kız gelince ablası siz x'le tezinize bakın dedi. başka odaya geçtik biz erkek arkadaşımla. mutfağa koymadılar beni .. tabağım çayım yarım kaldı. içim sıkıldı duramadım daha fazla. çıkalım dedim erkek arkadaşıma.

çıktık evden sinemaya gittik. . ağlamaya başladım sinemada . çok kırıldım çünkü. taa kaç km yoldan geldik yani böyle mi yapılır. gururum kırıldı resmen. bir daha getirme beni annenlerin yanına nişanlı değiliz bişey değiliz iye getirip duruyorsun dedim erkek arkadaşıma. tamam dedi. ben okuduğum şehire döndüm. ama aklımdan çıkmadı bu olay. erkek arkadaşımla tartışma başlattım o kızla konuşup muhatap olmanı istemiyorum dedim.sevgilim de o kız kapalı iyi o öyle bişey yapmaz (bana yan gözle bakmaz diyor) .
bunun üzerinde daha da büyüdü kavga. o kapalı iyi yapmaz ben açığım kötü müyüm yani? falan dedim . (bu arada kız beni evde görünce rengi attı resmen . ben o gelince karşıladım tanıştım kızla. kız böyle elleri koynunda kara kara düşüncelere daldı. gördüm bakışlarından).

bu olaydan sonra hiç toparlanamadık. en son ayrılırken de hareketlerin bir tuhaf dedi bana.

psikolojik bir sorun mu bendeki kızlar? aslında erkek arkadaşımı hiç kıskanmıyordum. benden kaynaklı aramızda bunlar oldu . o beni kısıtlar okuldaki arkadaşlarım selam verse bile benimle kavga ederdi. son zamanlarda insanlardan kaçar hale geldim. beni görürler selam verirler, x duyar yine kötü mü davranır bana vs diye. erkek arkadaşım sanırım dönmeyecek çünkü benim psikolojik sorunlu olduğumu düşünüyor.

uzun oldu ama çok aklıma takılıyor söyledikleri. yardım ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Senin psikolojini ailen değil bizzat kendisi bozmus ! Ayrıca en büyük hatası suratsız anne ve ablanin karşısına çıkarması. Once seni sindirmiş kıskançlık ve izin vermeme gibi konularla sonra istediği kıvama gelince tamam deyip keyfine bakmış ! Uyanık ol

sorunlu olan bencee karşı taraf.

Asıl erkek arkadaşında sorun var bence.

Dehle gitsin. Erkek mi yok?

aslında derdim o değil tamamen kendimi düşünüyorum. çünlü benim farkedemediğim bir sorunum mu var diyorum sürekli. varsa çaresine baktırmak isterim. zaten mezun olunca gidicem bir psikoloğa.
erkek arkadaşıma bağırmaya başladım bu olaylardan sonra. o kızla konuşmayacaksın, ablanın arkadaşlarını gezdirmeyeceksin.. hep bu tarz konuşmaya başladım artık ona. ve bana ayrılırken dışardan bakınca ne kadar hanım hanımcık tatlı bir kızsın ama , bana bğırıyorsun sesini yükseltiyorsun falan dedi.

sorunlu olan bencee karşı taraf.
gidip bunu ablasının arkadaşı olayını ailesine anlatmış üstelik. kadın da herhalde bu kız çirkef şimdiden benim gelip gidenime karışıyor gibisinden düşündü herhalde , e tabi ki gelicek kızımın arkadaşları falan demiş. sanki arkadaşlarının gelmesine bişey diyen oldu

Hiç de sorunlu değilsin keşke o eve de gitmeseydin.
Meşhur bir söz şöyle söyler : "Akıl hastaneleri dışardaki gerçek delilerin hasta ettiği insanlarla doludur."

Canım sende sorun yok erkek arkadaşında kız bağımlılığı var bence ! Gitsin erkek arkadaşı ile gorussun erkeklerle gorusunce içi mi bozuluyor ??? Postala gitsin !

Üzüm üzüme baka baka kararmış derim ben buna. Üstelik sevgiliniz hakkınızda atıp tutuyor gibi geldi bana.

İnsanların size böyle tavırlı davranması, kurs hocasının sözleri falan... Hiç aklınıza gelmedi mi sevgilinizin dedikoducu, arabozucu, kışkırtıcı bir tip olduğu? Sizi kurstaki hocasına bile şikayet etmiş, insan öyle mi söyler? Ya kimbilir ailesine sizin hakkınızda neler anlatıyor?

Sizde hicbir sorun yok. Erkek arkadasiniz ikili oynuyor gibi

Üzüm üzüme baka baka kararmış derim ben buna. Üstelik sevgiliniz hakkınızda atıp tutuyor gibi geldi bana.
kendisi yaptığı kıskançlıkları , ben yapıyormusum gibi anlattı. buna ben bile şahit oldum. annesiyle aramız önceden iyiydi. beni aradı kızım kıskanclık yapma diye ilerde aranız bozulur yoksa Allah korusun falan demişti. seviyordum annesini.
kadın arayıp öyle deyince diyemedim tabi, ben değilim kıskanan oğlun diye. benim üstüme kaldı suç. taa ilişkimizin başında olan bir olay bu.

haklısınız. farketmez olur muyum. o kadar sinirlenmemin nedeni zaten o kurs hocası. 1. sevgilimle benim aramdaki ilişkimizi ne biliyor ' sen takmazdın kız arkadaşını falan ' 2.si neden gidip kız ark izin vermedi diyor. işim var de. dimi

sorun karşı tarafta, kendinde arama.Onlarla hayatına devam edersen sende sorunlulardan olursun uzun sürmez.

sorun karşı tarafta, kendinde arama.Onlarla hayatına devam edersen sende sorunlulardan olursun uzun sürmez.
kötü olan ben oldum ya ona yanıyorum. illaki oldu hatalarım ama , düşündükleri gibi de büyük hatalarım olmadı . zoruma gidiyor atamıyorum aklımdan bir türlü söylediklerini, yaptığı muameleyi.

ama bunu kendine yapma,, takıntı haline getirme.tuhaf olan tuhaftır bunu değiştiremezsin.Ve kötü olana ne yapsan yaranamazsın.

Nedense sevgilisine yada esine acik acik psikolojik sorunlarin var diyenlerin psikolojik sorunlari oluyo

Buyrunuz sekil a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…