Asıl erkek arkadaşında sorun var bence.
Senin psikolojini ailen değil bizzat kendisi bozmus ! Ayrıca en büyük hatası suratsız anne ve ablanin karşısına çıkarması. Once seni sindirmiş kıskançlık ve izin vermeme gibi konularla sonra istediği kıvama gelince tamam deyip keyfine bakmış ! Uyanık ol
Dehle gitsin. Erkek mi yok?
gidip bunu ablasının arkadaşı olayını ailesine anlatmış üstelik. kadın da herhalde bu kız çirkef şimdiden benim gelip gidenime karışıyor gibisinden düşündü herhalde , e tabi ki gelicek kızımın arkadaşları falan demiş. sanki arkadaşlarının gelmesine bişey diyen oldusorunlu olan bencee karşı taraf.
Canım sende sorun yok erkek arkadaşında kız bağımlılığı var bence ! Gitsin erkek arkadaşı ile gorussun erkeklerle gorusunce içi mi bozuluyor ??? Postala gitsin !aslında derdim o değil tamamen kendimi düşünüyorum. çünlü benim farkedemediğim bir sorunum mu var diyorum sürekli. varsa çaresine baktırmak isterim. zaten mezun olunca gidicem bir psikoloğa.
erkek arkadaşıma bağırmaya başladım bu olaylardan sonra. o kızla konuşmayacaksın, ablanın arkadaşlarını gezdirmeyeceksin.. hep bu tarz konuşmaya başladım artık ona. ve bana ayrılırken dışardan bakınca ne kadar hanım hanımcık tatlı bir kızsın ama , bana bğırıyorsun sesini yükseltiyorsun falan dedi.
kendisi yaptığı kıskançlıkları , ben yapıyormusum gibi anlattı. buna ben bile şahit oldum. annesiyle aramız önceden iyiydi. beni aradı kızım kıskanclık yapma diye ilerde aranız bozulur yoksa Allah korusun falan demişti. seviyordum annesini.Üzüm üzüme baka baka kararmış derim ben buna. Üstelik sevgiliniz hakkınızda atıp tutuyor gibi geldi bana.
haklısınız. farketmez olur muyum. o kadar sinirlenmemin nedeni zaten o kurs hocası. 1. sevgilimle benim aramdaki ilişkimizi ne biliyor ' sen takmazdın kız arkadaşını falan ' 2.si neden gidip kız ark izin vermedi diyor. işim var de. dimiİnsanların size böyle tavırlı davranması, kurs hocasının sözleri falan... Hiç aklınıza gelmedi mi sevgilinizin dedikoducu, arabozucu, kışkırtıcı bir tip olduğu? Sizi kurstaki hocasına bile şikayet etmiş, insan öyle mi söyler? Ya kimbilir ailesine sizin hakkınızda neler anlatıyor?
cidden atalarımız doğru laf etmiş cidden..Üzüm üzüme baka baka kararmış derim ben buna. Üstelik sevgiliniz hakkınızda atıp tutuyor gibi geldi bana.
kötü olan ben oldum ya ona yanıyorum. illaki oldu hatalarım ama , düşündükleri gibi de büyük hatalarım olmadı . zoruma gidiyor atamıyorum aklımdan bir türlü söylediklerini, yaptığı muameleyi.sorun karşı tarafta, kendinde arama.Onlarla hayatına devam edersen sende sorunlulardan olursun uzun sürmez.
ama bunu kendine yapma,, takıntı haline getirme.tuhaf olan tuhaftır bunu değiştiremezsin.Ve kötü olana ne yapsan yaranamazsın.kötü olan ben oldum ya ona yanıyorum. illaki oldu hatalarım ama , düşündükleri gibi de büyük hatalarım olmadı . zoruma gidiyor atamıyorum aklımdan bir türlü söylediklerini, yaptığı muameleyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?