• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce annem evlenme limi yardım lütfen ??

Kaderimsinn_20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
130
0
0
Adana
merhaba kızlar hepinize hayırlı akşamlar bir derdimiz var :( ben 19 20 yaşında bir genç kızım okul biteli 2 sene oldu ama daha ünv. okuyamadık evdeym su an birzda maddi sıkıntılardan dolayı bu sene açıktan yazmayı düşünüyorum annemle kalıyorum annemle babam ayrı annem çalışıyor o sekilde geçiniyoruz allaha şükür babamdan çok cekti alkol yüzünde sokaklarda bile kaldık çok kötü günlerdi ah annem gün yüzü görmedi.. benmde konuştugum biri var rabbime şükürler olsun ki dogru insan olduguna inanıyorum ama nrden baksanız kızlar 2 3 sene var evlenmemize askerlik iş su bu derken anneme iş yerinden bir arkadaşın aracılı ile talip çıktı adam karısından ayrılmış 10 sene olmuş 2 cocugu var ama işviçredeler yani burda değiller çok zengin miş adam duplex evi arabası herşeyi varmış tek istediği hayat arkadaşı ve sevgiymiş parası için gelenler olmuş hep ama adam kabul etmemiş öyle kimi kmseside burada adanada ya yani fazla yokmuş neyse anneme söylendi bu biz biraz konuştuk felan bugun adamla görüştü adam iyi biriymiş yani ilk izlenime göre adamın çok iyi biriymiş beni demiş annem başımın üzerinde yeri var demiş adam ben gerekirse okuturum işini de kurarım evlendiririz de demiş felan filan şimdi kızlar ben zaten surda 3 sene sonra evlenip gidecem belki daha erken annem bu sefer iyice yaljnız kalacak daha yaşı 35 sürekli çalışmaktan bıktı oda artık rahatlık istiyor huzur istiyor aslnda bu bir fırsat ama benden cekiniyor ben bir kızım sonuçda adamla anlaşabilecekmiyim neler olacak yabancı biri sonuçta rahat olamıyacagm herşey değişecek ve ben biraz agrasifim belkide anlaşamayacagız annem ben oldugu için çok tereddüt lü karar veremiyor bana soruyor bende birşey diyemiyorum hani bilmiyorum kızlar kafamız çok karışık sizce annem ne yapmalı bende artık annemin rahat etmesni çalışmamasını bir yuvasının olmasını istiyorum ama diger türlüde durum böyle kızlar yardım edin lütfen

Annen çok genç biri beyefendi de iyi dürüst temiz bir insansa neden olmasın hem senide kabulleniyor Buda güzel bence evlenmesi annen için iyi olacak kadıncağız çok çekmiş anladığım kadarıyla rahat etmek mutlu olmak onuda hakkı anlamadığım sen neden agresiflik yapacaksın ılımlı bakmıyormusun annenin evlenmesine

yazım tarzından hiç de agresif biri gibi durmuyosun :) hayırlısı neyse o olsun tabii peki sen de isviçre' ye gideceksin annenle ? sevgili olayın falan nasıl olacak ?

Canım benim seni anlıyorum :) Benim annem de 2. evliliğini yaptı. Babamla ayrılalı 5 6 sene oluyor. O doğru bulduğu kişiyle evlendi. Başta ben de tepki vermiştim hayır olmaz falan filan demiştim ama mantıklı düşününce onun hayatına karışmaya hakkım olmadığını anladım. Ben de kısmet olur da evlenirsem tek başına kalacaktı ve kabul etmem en doğrusuydu. Şimdi mutlu Allah'a şükür ve eşi de çok iyi hiç bir yanlışı yok :)

Annenin mutlu olmasını istiyorsan ki istediğin belli o zaman sorun çıkarmazsın diye düşünüyorum bu arada yaş kaç

yazım tarzından hiç de agresif biri gibi durmuyosun :) hayırlısı neyse o olsun tabii peki sen de isviçre' ye gideceksin annenle ? sevgili olayın falan nasıl olacak ?

adamın eski eşi ve cocukları isviçrede imiş anladıgım kadarıyla,kendısı Türkıyede.

Biraz agresif isen ; bunu birazcık törpüleyeceksin annenin mutluluğu için.

Doğru insan olduğuna eminse annen pek tabii evlenecek , sana düşünde yanlarında bulunduğun bir kaç sene onların mutluluğunu paylaşmak olacak.

ben senin yerinde olsaydım annemin rahatlığı için buna izin verir destek olurdum yani kendi istiyorsa beni asla düşünmemesini söylerdim çünkü kendin diyorsun annem çok çekti artık rahtlık istiyor diye bencede bu rahatlık için eğer bir imkanı çıktıysa önüne çıkma engel olma derim... sen agresif biriysen ve kendine güvenmiyorsan en başta anlaşmama konusunda bu konuda bir uyarı yapılabilir evlenmeden önce bu beyfendiye ve fazla muhattap olmazsınız bir samimiyet olmazsada anlaşıp anlaşmama sorun olmaz ... zaten evlencekmişsin 3 yılın varmış sayılı gün çabuk geçer sende yuvanı kurarsın annenide mutlu bir yuvada bırakmış olursun gözün arkada kalmış olmaz...

son olarakda şunu söylemek isterim evlenme yaşında bir genç kızsın ve evlenceğin kişide aileside genelde bu üvey baba olayına pek sıcak bakmazlar bizim milletimizde bu şeyleride düşünmek lazım ay bilmiyorum valla bir yandada annenin geleceği var allah yardımcınız olsun hayırlısı ne ise hakkınızda ikiniz içinde o olsun inşallah.. kalp gözü açık biri istihareye yatsın sizin adınıza bence çok rahatlatıyor rabbim yol gösteriyor hayırlımı değilmi diye...

Agresif olduğunun farkında olmak bunu düzltebilceğin durumundan memnun olmadığın anlamına geliyor.Hem agresif olup hemde kendinin şahane olduğunu düşünüp etrafa saldıran çok insan dolaşıyor ortalıkda.Onun için sen ümitsiz vaka olarak görünmüyorsun.
Anneni mutlu edebilecek kişiyle eminim iyi anlaşırsın.Şartlarıda iyiymiş rahat edersiniz.Hayırlı uğurlu olur inşallah.

Benimde annem vefat ettikten sonra babam 2. evliligini yapmisti.. Ben daha ozaman kucuktum ve gelenin bayan olmasina ragmen hic rahat edemedim.. Tamamen hayatin deisio, surekli dikkat etmelisin tavrina konusmalarina.. Insan kendi oz anne babasiyla tartisabilioo ama bu uvey oldumu hic olmuo, yeri gelio soguosun o insandan.. Karar size kalmis ama kolay bi karar deill, cok iyi dusun olc tart.. Hem annende dha 35 yasindaymis, yani 3 sene daha beklese sen evlenince evlense bisey kaybetmez bu benim fikrimde ins sende kendiniz icin dogru karari verirsin ve mutlu olursunuz

Back