- Konu Sahibi Kaderimsinn_20
merhaba kızlar hepinize hayırlı akşamlar bir derdimiz var ben 19 20 yaşında bir genç kızım okul biteli 2 sene oldu ama daha ünv. okuyamadık evdeym su an birzda maddi sıkıntılardan dolayı bu sene açıktan yazmayı düşünüyorum annemle kalıyorum annemle babam ayrı annem çalışıyor o sekilde geçiniyoruz allaha şükür babamdan çok cekti alkol yüzünde sokaklarda bile kaldık çok kötü günlerdi ah annem gün yüzü görmedi.. benmde konuştugum biri var rabbime şükürler olsun ki dogru insan olduguna inanıyorum ama nrden baksanız kızlar 2 3 sene var evlenmemize askerlik iş su bu derken anneme iş yerinden bir arkadaşın aracılı ile talip çıktı adam karısından ayrılmış 10 sene olmuş 2 cocugu var ama işviçredeler yani burda değiller çok zengin miş adam duplex evi arabası herşeyi varmış tek istediği hayat arkadaşı ve sevgiymiş parası için gelenler olmuş hep ama adam kabul etmemiş öyle kimi kmseside burada adanada ya yani fazla yokmuş neyse anneme söylendi bu biz biraz konuştuk felan bugun adamla görüştü adam iyi biriymiş yani ilk izlenime göre adamın çok iyi biriymiş beni demiş annem başımın üzerinde yeri var demiş adam ben gerekirse okuturum işini de kurarım evlendiririz de demiş felan filan şimdi kızlar ben zaten surda 3 sene sonra evlenip gidecem belki daha erken annem bu sefer iyice yaljnız kalacak daha yaşı 35 sürekli çalışmaktan bıktı oda artık rahatlık istiyor huzur istiyor aslnda bu bir fırsat ama benden cekiniyor ben bir kızım sonuçda adamla anlaşabilecekmiyim neler olacak yabancı biri sonuçta rahat olamıyacagm herşey değişecek ve ben biraz agrasifim belkide anlaşamayacagız annem ben oldugu için çok tereddüt lü karar veremiyor bana soruyor bende birşey diyemiyorum hani bilmiyorum kızlar kafamız çok karışık sizce annem ne yapmalı bende artık annemin rahat etmesni çalışmamasını bir yuvasının olmasını istiyorum ama diger türlüde durum böyle kızlar yardım edin lütfen