Hemde nasil canim( valla birde ustune milletin cenesi susmuyorki diyolar sen kole olacaksin evlenjnce butun herseyin bitecek falan filann
ya bizim stresimiz daha düğün olmadan başladı şu para mevzuları çok sıkıyor bizi nasıl aştınız bu sorunları?
Para mevzulari derken
Çok verici olmamak lazım sanırım, milleti de boş vermek lazım. Bende tek stres yaşayan biz miyiz diye düşündüm ama sanırım herkes öyle. Benim tek korkum bu süreçte heyecanımızın kaybolmaması, birbirimizden soğumamamız.
öyle tabi canım ama işte bi yerde patlak veriyo ve ikimizde birbirimize hissettirdiklerimizi anlamamakta ısrar ediyoruz ve böylede gidicek gibi
hiç çıkabildinizmi diye bi sorsalar ya girmezmiyiz hiç gelinlikçim kilo verceksin demişdide yok abla ya niye vereyim demiştim 6 kilo verdimdüğüne 23 gün kaldı daha 1 2 kilo daha gitcek heralde bu gidişle
darısı bana bu aralar hızlı kilo almaya başladım herkez diyorki stresten yiyemezsin ama ben tam tersi hiç doymuyorum
tatlım bizde bi hazırlık henüz yok ama benmki evlenmeyi çok istiyor bende korkuyorum ya evlenince büyü bozulur birbirimzden nefret edicek hallere gelirsek diye o kadar evlenip boşanan insan var kiSelam kızlar,
düğüne kısa zaman kala gelinlikti, evdi, eşyaydı, salondu, kuafördü derken düşünülecek o kadar çok şey var ki. Bir de üstüne yeni birisiyle aynı evde yaşayacak olmanın, sorumlulukların artacağının ve artık farklı bir yaşantıya adım atılacağının düşüncesi hepimizin aklındadır eminim. Peki bu süreçte siz veya nişanlınız evlilik stresi yaşıyor musunuz? Hanımların ''acaba benim için doğru kişi mi?'' erkeklerin ise ''özgürlüğüm elden mi gidiyor ?'' gibi sorular akıllardan geçiyor mu, bu süreci nasıl geçiriyorsunuz, neler yaşıyor hissediyorsunuz, merak ediyorum.
son aylara girdiğinizde vermeye başlarsın canım bence
Selam kızlar,
düğüne kısa zaman kala gelinlikti, evdi, eşyaydı, salondu, kuafördü derken düşünülecek o kadar çok şey var ki. Bir de üstüne yeni birisiyle aynı evde yaşayacak olmanın, sorumlulukların artacağının ve artık farklı bir yaşantıya adım atılacağının düşüncesi hepimizin aklındadır eminim. Peki bu süreçte siz veya nişanlınız evlilik stresi yaşıyor musunuz? Hanımların ''acaba benim için doğru kişi mi?'' erkeklerin ise ''özgürlüğüm elden mi gidiyor ?'' gibi sorular akıllardan geçiyor mu, bu süreci nasıl geçiriyorsunuz, neler yaşıyor hissediyorsunuz, merak ediyorum.
insallah yoksa balayından bu göbekle pek hoş olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?