kızlar siz veya nişanlınız evlilik stresine girdiniz mi?

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
123
İstanbul
Selam kızlar,

düğüne kısa zaman kala gelinlikti, evdi, eşyaydı, salondu, kuafördü derken düşünülecek o kadar çok şey var ki. Bir de üstüne yeni birisiyle aynı evde yaşayacak olmanın, sorumlulukların artacağının ve artık farklı bir yaşantıya adım atılacağının düşüncesi hepimizin aklındadır eminim. Peki bu süreçte siz veya nişanlınız evlilik stresi yaşıyor musunuz? Hanımların ''acaba benim için doğru kişi mi?'' erkeklerin ise ''özgürlüğüm elden mi gidiyor ?'' gibi sorular akıllardan geçiyor mu, bu süreci nasıl geçiriyorsunuz, neler yaşıyor hissediyorsunuz, merak ediyorum.

Son düzenleme:
?.....................

Son düzenleme:
Hemde nasil canim ( valla birde ustune milletin cenesi susmuyorki diyolar sen kole olacaksin evlenjnce butun herseyin bitecek falan filann

Çok verici olmamak lazım sanırım, milleti de boş vermek lazım. Bende tek stres yaşayan biz miyiz diye düşündüm ama sanırım herkes öyle. Benim tek korkum bu süreçte heyecanımızın kaybolmaması, birbirimizden soğumamamız.

ya bizim stresimiz daha düğün olmadan başladı şu para mevzuları çok sıkıyor bizi nasıl aştınız bu sorunları?

Para mevzulari derken

canım şöyle ikimizde de birikmiş yok ve aileler yapmıcak yani biz kendimiz yapıcaz ama bana sürekli şunu böyle istiyosun ama bu pahalı şu şöyle diyo bende ona sürekli ben bi kere evlenicem iyisini istiyorum diyorum kısacası erkekle hemen hemen aynı zamanda işe girmişseniz sıkıntı oluyo böyle daha ortada yüzük yok bizim konuştuğumuz konular böyle şeyler boş yere geriliyoruz yani

Valla canim ben gorucu usulü evlendim ama nisanlima ben ilk goruste asik oldum halbuki akrabam cok gormesemde arada goruyordum ama bu is icin karsi karsiya geldigimizde asik olsum resmen kaderim olunca iste hersey kendiliginden gelisiyor bence aradaki saygi bitmedigi surece sevgi ve heyecanda bitmez. Benim elalemin laflarindan biktim agzi olan konusuyor daha cokta akrabalarin laflarindan biktim .evet stres bol ama az kaldi dayanmak zorundayiz son 99 gun gibi bisey kalsi sabir yaa sabir dicez artik

?...................

Son düzenleme:
ne mutlu canım daim olsun inşallah:)bende sıkıntı yapmam normalde ama baskı altında hissediyorum kendimi ve daha teklif bile olmadan böyle tartışmalar yaşamak hiç hoşuma gitmiyo benim

Amin canim cok sagol :) takma kafana insAllah hersey duzelir siz sayginizi sevginizi eksik etmeyin birbirinizden .

öyle tabi canım ama işte bi yerde patlak veriyo ve ikimizde birbirimize hissettirdiklerimizi anlamamakta ısrar ediyoruz ve böylede gidicek gibi

öyle tabi canım ama işte bi yerde patlak veriyo ve ikimizde birbirimize hissettirdiklerimizi anlamamakta ısrar ediyoruz ve böylede gidicek gibi

Yok ya ole deme insAllah duzelir hersey iyiyken niye birden bozulsun seytan boyle hayirli islerle pek ugrasir lutfen maddiyatin araniza girmesine izin vermeyin

hiç çıkabildinizmi diye bi sorsalar ya girmezmiyiz hiç gelinlikçim kilo verceksin demişdide yok abla ya niye vereyim demiştim 6 kilo verdim düğüne 23 gün kaldı daha 1 2 kilo daha gitcek heralde bu gidişle

hiç çıkabildinizmi diye bi sorsalar ya girmezmiyiz hiç gelinlikçim kilo verceksin demişdide yok abla ya niye vereyim demiştim 6 kilo verdim düğüne 23 gün kaldı daha 1 2 kilo daha gitcek heralde bu gidişle

darısı bana bu aralar hızlı kilo almaya başladım herkez diyorki stresten yiyemezsin ama ben tam tersi hiç doymuyorum

tatlım bizde bi hazırlık henüz yok ama benmki evlenmeyi çok istiyor bende korkuyorum ya evlenince büyü bozulur birbirimzden nefret edicek hallere gelirsek diye o kadar evlenip boşanan insan var ki

DAHA 120 gün varken tam 6 kilo verdim şuan 82 gün var siz düşünün halimi stres denmez benimkine bazen bırak gitsin boşver ailenle kal diyorum sonra onsuz olmaz diye düşünüyorum berbat bir durum ya cok kırıyorum nişanlımı cok annesi bişey dediği an hele ipler kopuyo bende başka bir alemdeyim sanki cevap bile vermiyorum hata yapıyorum ben böyl biri degild,im resmen canavara dönüştüm babama cok düşkünüm ondan sanırım geçen gün aglayark uyandım babam nerde diye kalktım allahım bi an önce olsada bitse yoksa ipler tamamen kopucak galiba bende yaşamaktan sougudum valla aslında herşeyimiz tam hiçbir eksiklik yok bitti bile ama bilmiyorum ruhum daralıyo benim düşündükçe ne yapabilirim bilemem yada evlenince geçer inşallah geçer dimi ya ?

Aklımdan acaba benim için doğru kişi mi sorusu hiç geçmediğinden sanırım ki evet dedim, yarın nikahım kıyılalı 1 hafta oluyor.
Neler yaşadığımı kelimelere dökmek zor geliyor. Dün çeyizimi serdik, yorgunluktan bi duygu hissedemedim. Bu sabah kalktığımda çıktım üst kata ve iki odayı tek tek inceledim bozuk olmadığı halde düzenledim tekrardan durdum seyrettim bi süre birden gözlerim doldu. Nedeni ise, yeni bi yaşam. Bu soruyu bende herkese soruyorum nasıl atlattınız diye, her durumda sakin kalarak cevabını alıyorum. Eşimle tartışıyoruz illa ki tek stres bende yok onda da var, ama bende ki stres annemin 'onu yap, bunu yap' demediği kendi irademle birşeyleri yaptığım bi yuva, yapabilir miyim çekip çevirebilir miydim diye düşünmekten edemiyorum. Bi yandan geceleri balkonda otururken ağlamaya başlıyorum, annemin sabah kalk cadı diyerek, babamın kalkar kalkmaz mutfakta çıkartığı sesleri duymadan yeni sabahlara uyanacağım. Eşyalarım alınmadı daha, perdelerim hazır değil doğal olarak, fotoğrafçı, balayı hazır değil. O kadar çok düşünüyordum ki düne kadar artık düşünmüyorum, herşeyi oluruna bıraktım. Çünkü insan düşündükçe kendi kendini strese sokuyor ve bu durumdan doğal olarak karşı tarafta payını alıyor. Zaten reflü var, bi de bunun stresiyle 46 kiloyu da gördüm sonunda.. Rabbim alnımızın akıyla bu yoldan da sıyrılmayı nasip etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…