E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
canım bu kadar stres ve sıkıntıya sütün kesilir ve olan yine sana ve cocuğuna olur..herkse gibi benmde sabır dilemekten baska elimden bişi gelmez.cünkü sen bizlere yolu ayrı eve cıkamayız demekle kapatmıssın.tatlımbenmin dediği gibi maddi bir sıkıntı olmasa gerek?adetleri beraber yasamakmı ki?üsteli anladığım kadarıyla öğretmensin.eğitimli kültürlüsün.bu kadar karıstırma bence..
en azından bebeğin için kaygılandığını eşine anlatıp, psikolojinin ne kadar önemli olduğunu falan ailesine anlatmasını sağlayamazmısın? sonuçta sen de mesleğini eline almış yetişkin bir insansın, bu kadar üstüne gelmeseler keşke....Allah yardımcın olsun çünkü o yaşta huylarının değişmesi mümkün değil, en kötü ihtimalle biraz da sen darılmış/gönül koymuş gibi falan yapsan ....Aslında içine atarak kendine ve daha önemlisi bebişine zarar verebileceğinden haberdar olmalarında fayda var...eğer eşinden y,ne destek gelmezse bir defa da açık açık durumunu ne kadar zorda kaldığını burada yazdığın gibi onlara da anlatmayı denesen??
kayınpederim geldi benimle konuşmuyorlar..sinirden ağladım...babammı geldi dedim kaynanama eşim geldi evet dedi...kafayı yiycem..ya ben çok mu kötü bişey yaptım yaa..
kayınpederim geldi benimle konuşmuyorlar..sinirden ağladım...babammı geldi dedim kaynanama eşim geldi evet dedi...kafayı yiycem..ya ben çok mu kötü bişey yaptım yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?