Bence onlar senin arkanda ailen olmadığı için seni sahipsiz ve zayıf görmüşler. Eşin de onların ağzına bakıyor anladığım kadarı ile ben ce bu kadar çaresiz değilsin hayata tekrar gelmeyeceksin ve en güzel günlerin zehir olup gidiyor. Hem ekonomik olarak da kimseye bağımlı değilsin ben ce seni üzenlerin en başında eşin geliyor. O aradaki dengeyi kursa bu kadar ezmezler seni, hem nasıl bu kadar zayıfsın anlamıyorum, öğretmensin ve daha güçlü olman gerekir üstelik annesin, eğitim verdiğin ve hayatı aaıladığın öğrencilerin olmalı, yani sen verici bir insansın, bu kadar basit pes etmemelisin, ben de çalışan anneyim ve 5,5 aylık bebeğim var, senin yerinde olsam büyük konuşmayayım ama beni üzen eşim de olsa herkse dur derdim, bence eşine seni kaybetme korkusunu yaşat erkeklerde mükemmel değişime neden oluyor. Sen mutlu değilsen bebeğin de mutlu bir birey olamaz, böyle devam edersen pasif, çekingen, kendinden emin olmayan arada aşaşırmış bir evladın olur, ben ce karar ver ve onu sen büyüt, hayat senin, kimseye hayatında bu kadar yetki verme, gerekirse küçük bir ayrılıkla eşine sensizliği taddır, ailesiz mi eşsiz mi daha zor hayat anlasın. Güçlü ve kararlı ol. Yoksa erken yaşta sinir hastası olursun alimallah.