E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
canım bu kadar stres ve sıkıntıya sütün kesilir ve olan yine sana ve cocuğuna olur..herkse gibi benmde sabır dilemekten baska elimden bişi gelmez.cünkü sen bizlere yolu ayrı eve cıkamayız demekle kapatmıssın.tatlımbenmin dediği gibi maddi bir sıkıntı olmasa gerek?adetleri beraber yasamakmı ki?üsteli anladığım kadarıyla öğretmensin.eğitimli kültürlüsün.bu kadar karıstırma bence..
cnm eşim istemiyor ayrı evi..çünkü kiraya çıkmak istemiyor..biraz sabırlı olalım diyor...ayrıca ayrı evde çocuğu kışın kaınvalideme getirmek zor olucak maalesef...sabah erken okula gidicem bi y sonra.çocuum perişan olur...şimdi durumlar iyi...kayınvalidem lafı dürtüyor durmadan ama aptalı oynadım içim içimi yesede..haklısın annecim falan..naapiym kızlar..başka yolu yok işte...iyi insanlar ama en ufak hatamda benimle konuşmayıp tavır alıyorlar sütüm kesilmesinde..başka bişey istemem çünkü ben çok içime atıyorum..anlatacağım yardım alacağım kimsemde yokkibunlar benim ailem oldu..o yüzden iyiniyetimi elden bırakmamaya çalışıyorum:Saruboceq: