Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Selam kızlar bu hafta 6 ünite bitirdim. :61:
Keşke bütün dersler sayısal olsa
istatistikte full çekiyorum :nazar: :66:

maşaallah canım:nazar: bende ders çalışamıyorum ya vaktim yok.mart başında işten ayrılacak gibiyim hem çok yorucu hemde okulum daha önemli..o zamana kadar çalışabildiğimi çalışacagım çalışamadığım son 1 ayda biter gider.hazır olurum Allahın izniyle.şimdilik böle düşünüyorum ya bakalım hayırlısı..

benimde tüm derslerim sözel olsa keşke :52::52: istatistik falan olacak bende hayatta yapamam:5:

maşaallah canım:nazar: bende ders çalışamıyorum ya vaktim yok.mart başında işten ayrılacak gibiyim hem çok yorucu hemde okulum daha önemli..o zamana kadar çalışabildiğimi çalışacagım çalışamadığım son 1 ayda biter gider.hazır olurum Allahın izniyle.şimdilik böle düşünüyorum ya bakalım hayırlısı..

benimde tüm derslerim sözel olsa keşke :52::52: istatistik falan olacak bende hayatta yapamam:5:

Ya hem iş hem okul gerçekten zor oluyor. Hak veriyorum sana.
Kendi başına olunca 2 kat daha zor geliyor biliyorum. Bende dersaneye gitmesem hayatta geçemem.
O yüzden salmıyorum tertemiz geçmek istiyorum. Sene kaybı çok kötü olur.

Ya İktisada geçiş yapmak istiyorum.
Bir alt topikte yazdım tatlım bi bakar mısın bilgin var mı?

Ya hem iş hem okul gerçekten zor oluyor. Hak veriyorum sana.
Kendi başına olunca 2 kat daha zor geliyor biliyorum. Bende dersaneye gitmesem hayatta geçemem.
O yüzden salmıyorum tertemiz geçmek istiyorum. Sene kaybı çok kötü olur.

Ya İktisada geçiş yapmak istiyorum.
Bir alt topikte yazdım tatlım bi bakar mısın bilgin var mı?

canım bide çalışma şartlarım çok ağır.cumarteside dahil haftanın 6 günü işteyim.ee pazar gününe temizlik alışveriş bakmısım akşam oluyor hemen :5: kpss ye gece veya sabah kalkıp çalıştım bu defa gündüz sersem oluyorum işler aksıyor burda..eşimde istersen çık dedi ama 2 ay daha dişimi sıkacagım:34:

canım yazdıgını gördüm ama cvp tam bilmediğim için yazamadım :17: 2. yıl istenirse diploma alınabiliyor onu biliyorum ama iktisada geçiş yapabilirmisin onu bilemiyorum.şehrindeki açıköğretim bürosundan alabilirsin en sağlıklı bilgiyi sanırım :44:

canım bide çalışma şartlarım çok ağır.cumarteside dahil haftanın 6 günü işteyim.ee pazar gününe temizlik alışveriş bakmısım akşam oluyor hemen :5: kpss ye gece veya sabah kalkıp çalıştım bu defa gündüz sersem oluyorum işler aksıyor burda..eşimde istersen çık dedi ama 2 ay daha dişimi sıkacagım:34:

canım yazdıgını gördüm ama cvp tam bilmediğim için yazamadım :17: 2. yıl istenirse diploma alınabiliyor onu biliyorum ama iktisada geçiş yapabilirmisin onu bilemiyorum.şehrindeki açıköğretim bürosundan alabilirsin en sağlıklı bilgiyi sanırım :44:

KPSS dedin de yahu ne zaman açıklanıyor sonuçlar ya
Kaç ay oldu eskiden 10 gün içinde açıklıyorlardı :31:

Hayırlısı olsun tatlım hakkında, eğer ihtiyacında yoksa çık evinde mis gibi sıcak sıcak çalış :52:

Hımm anladım canım bir araştırayım ben bunu ya :31:
iktisat çok aklıma yatıyor

KPSS dedin de yahu ne zaman açıklanıyor sonuçlar ya
Kaç ay oldu eskiden 10 gün içinde açıklıyorlardı :31:

Hayırlısı olsun tatlım hakkında, eğer ihtiyacında yoksa çık evinde mis gibi sıcak sıcak çalış :52:

Hımm anladım canım bir araştırayım ben bunu ya :31:
iktisat çok aklıma yatıyor

kpss nin bu hafta açıklanması bekleniyormus canım..gecen gün haberlerde izledim yeni yıl girmeden açıklayacagız demişler..

bende kamu yönetimini çok istemiştim ama halkla ilişkilerden sonra sadece işletme yada iktisat yazabiliyormusum o yüzden işletme seçtim hayırlısı böyleymiş..inşallah olur senin geçişinde :16:

kpss nin bu hafta açıklanması bekleniyormus canım..gecen gün haberlerde izledim yeni yıl girmeden açıklayacagız demişler..

bende kamu yönetimini çok istemiştim ama halkla ilişkilerden sonra sadece işletme yada iktisat yazabiliyormusum o yüzden işletme seçtim hayırlısı böyleymiş..inşallah olur senin geçişinde :16:

bir kısmıda diyor Ocak ayı içinde açıklanacakmış :26:
Allah allah ya ne zor arkadaş optik kağıt okumak :31:

hayırlısı olsun canım ya, bakalım bir araştırayım iyice
inşalllah olur :82:

süpersiniz kızlar :15: ekliyorum hemen.Ben de 1 ünite bitirebildim

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....16...
merguana - ......68........-.....32.........
PrensesPeri ......43....- .......4.......
bulancak..........60....-.......24.......
susu...............?......-.......?.......
ela...............?.........-.......4.....
duygu c........68........-......13.......

canım ya aynen bende öyle eczanede çalşıyorum 6 gün.nöbetlerde var tabi 3 günde bir....bende tam başlamış sayılmam ama sıkıntısı yetiyor yetiştiremeyeceğim die :18: ......bide edebiyat benim...ne yapcağım bilmiyorum....bu arada edebiyat okuyan arkadaşlar varmı onlara soracaklarım var..... :3:

canım ya aynen bende öyle eczanede çalşıyorum 6 gün.nöbetlerde var tabi 3 günde bir....bende tam başlamış sayılmam ama sıkıntısı yetiyor yetiştiremeyeceğim die :18: ......bide edebiyat benim...ne yapcağım bilmiyorum....bu arada edebiyat okuyan arkadaşlar varmı onlara soracaklarım var..... :3:

canım Allah kolaylıklar versin..senin bide nöbet varmış işin benden daha zor :5: umarım yetiştirirsin :29:

meraba kızlar:54: ya inkılap tarihini napıcaz ben geçmiş yılların sorularına baktım da çok değişik sormuşlar ya zor geldi bana :59: okuyorum okuyorum gidip yanlış şıkkı işaretliyorum:50:

meraba kızlar:54: ya inkılap tarihini napıcaz ben geçmiş yılların sorularına baktım da çok değişik sormuşlar ya zor geldi bana :59: okuyorum okuyorum gidip yanlış şıkkı işaretliyorum:50:

Deneyimin kitabından çalışıyorum. Çok kolay anlaşılıyor. Güzel yazılmış. Kısa ve net.
İçinde çıkmış sorular ve çıkabilme ihtimali yüksek sorular da var.
Ordan çalışıyorum. Roman gibi aldım elime okuyorum. Faydasını gördüm :)
Tavsiye ederim. Sende bir kaynak kitaptan çalışabilirsin.
Birde dersi öğrenmek için okuyunca insanın aklına grmiyor ama roman gibi kendini kaptırınca bayağı bir şey akılda kalıyor.

Deneyimin kitabından çalışıyorum. Çok kolay anlaşılıyor. Güzel yazılmış. Kısa ve net.
İçinde çıkmış sorular ve çıkabilme ihtimali yüksek sorular da var.
Ordan çalışıyorum. Roman gibi aldım elime okuyorum. Faydasını gördüm :)
Tavsiye ederim. Sende bir kaynak kitaptan çalışabilirsin.
Birde dersi öğrenmek için okuyunca insanın aklına grmiyor ama roman gibi kendini kaptırınca bayağı bir şey akılda kalıyor.

teşekkür ederim duygu:71: bende murat yayınlarından çalışıyorum bulabilirsem deneyimin kitabına da bir göz atayım

teşekkür ederim duygu:71: bende murat yayınlarından çalışıyorum bulabilirsem deneyimin kitabına da bir göz atayım

Murat Yayınları da güzeldir. O yeterli bir daha deneyimi almana gerek yok piolincim. Kafanı karıştırma istersen. :70:

Son düzenleme:
hanımlar bende 2. sınıftayım alttan bir matematikd ersim var ama baslıyorum ocak sonunda calısmaya. çok mu geç?

meraba kızlar iki ünite bitirdim ekliyorum:24: yokmu artıran:10:

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....18...
merguana - ......68........-.....32.........
PrensesPeri ......43....- .......4.......
bulancak..........60....-.......24.......
susu...............?......-.......?.......
ela...............?.........-.......4.....
duygu c........68........-......13.......

slm kızlarr
benim çalışma planım şuu
maliye 4. sınıf öğrencisiyim
toplamda 41 ünite var
hergün ünite çalışsam şubat sonuna kadar biter
son 1 ayda tekrar yaparım :)))
hepimize kolay gelsiin

Back