Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

selam kızlar nerelerdesiniz ya ben bayadır yazamadım grip oldum :((
34 çalıştım 34 kaldı offff
:2:

selam kızlar nerelerdesiniz ya ben bayadır yazamadım grip oldum :((
34 çalıştım 34 kaldı offff
:2:

geçmiş olsun canım Allah şifa versin :16: ben çalışamayacagım sanırım günler çok yogun geçiyor :61: mart başında işten çıkınca sıkıştırıp çalışmayı düşünüyorum ya inşallah herşey düşündüğüm gibi olur.

geçmiş olsun canım Allah şifa versin :16: ben çalışamayacagım sanırım günler çok yogun geçiyor :61: mart başında işten çıkınca sıkıştırıp çalışmayı düşünüyorum ya inşallah herşey düşündüğüm gibi olur.

sağol canım :71: inşallah herşey iyi olur canım ya sıkma canını. :54:

selam kızlar ALLAHTAN ingilizce üniteleri kısa başa çıkamazdım :5: 36 ünite çalıştım 32 kaldı.
başarılar..:71:

bende başlamadım daha kızlar ama dersim az zaten benim çok şükür.

ben de 10 ünite çalışabildim ama nasıl çalıştım bir de bana sorun
zorla zorla.neyse şuan bi ünite çalışıyorum o yarım onu saymıyorum:12:

bu arada merguana geçmiş olsun:16:

meraba kızlar :3: çok geçmiş olsun merguana. Hepinizi ekliyorum arkadaşlar:10:

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....19...
merguana - ......68........-.....36.........
PrensesPeri ......43....- .......4.......
bulancak..........60....-.......34.......
susu...............?......-.......?.......
ela...............?.........-.......4.....
duygu c........68........-......13.......

bende işyerinde de calısıyorum artık.. sıkı bir calısma disiplini uygulucam..
1 ünite calısabildim dün aksam.. her gune bir ders verdım .. özümseyerek anlayarak calsııyorum.. okuyup gecince olmuyor.

bende işyerinde de calısıyorum artık.. sıkı bir calısma disiplini uygulucam..
1 ünite calısabildim dün aksam.. her gune bir ders verdım .. özümseyerek anlayarak calsııyorum.. okuyup gecince olmuyor.

iş yerinde problem yapmazlarsa neden çalışmayasın evdeki ortama göre biraz daha yavaş olur ama olur sonuçta :29:

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/411317-1-zarf-1-cocuk-yardim-kampanyasi.html#post16952925

belki katkıda bulunmak isteyenler olur :34:

iş yerinde problem yapmazlarsa neden çalışmayasın evdeki ortama göre biraz daha yavaş olur ama olur sonuçta :29:

sorun olmuyor canım ofis icinde oldugumdan netten hem okuyup calısıyorum hemde işimi yapıyorum .. evet yavas oluyor ama evdekınden daha iyi anlıyorum..
siz nasıl calısıyorsunuz?

sorun olmuyor canım ofis icinde oldugumdan netten hem okuyup calısıyorum hemde işimi yapıyorum .. evet yavas oluyor ama evdekınden daha iyi anlıyorum..
siz nasıl calısıyorsunuz?

canım ben murat yayınlarından konuyu okuyorum soruları bir kagıda çözüyorum sonrasında konuya tekrar dönüp soru çıkan yerleri fosforluyla çiziyorum..sınav yaklasırken konuları tekrar çalışıp tekrar souları çözüyorum.bu sene önceki yıllarda çıkan soruları çıkarttım onlarıda çözeceğim..

ben işyerime getirdim kpss çalışıyorken..işimi aksatmadan boş zamanlarımda çalışıyordum burnumdan getirdiler o yüzden çalışamıyorum artık işyerinde :5:

kızlar okuyarak zaman kaybetmeyin bikere okuyun geçin
soru çözün daha çok
çünkü o okudugunuz bir cümleyi
okadar farklı bir soru tarzıyla soruyolar ki ;)
aklınıza bile gelmiyor ben bunu okumuştum diye
en azından bana öyle oluyor
bende muratın soru bankası na bakıyorum
bide her sınav öncesi çalışma soruları var
her ders 2-3 lira arası
yaklaşık 10-15 sayfa soru var
çok işe yarıyor
geçmiş sorular çıkabilecek sorular oluyor
illa murat alın demiyorum
aöf le ilgili her eğitim kurumunun var böyle soruları falan
deneyim murat karacan gibi farklı yayınların var

işletme 4. sınıfım bu şekilde yaptım hep
hepimize kolay gelsin

günaydın kızlar benimde çalışmaya başlamam lazım.bebeişten vakıt bulamıyorum bir türlü..

2. konumuda bitirdim bugün..
haftanın 7 gününe 7 ders verdim birer birer.. hergun bir ders bir konu calısıyorum .. sindire sindire gidiyorum.. bakalım inşallah güzel sonuclar alırız..

kızlar okuyarak zaman kaybetmeyin bikere okuyun geçin
soru çözün daha çok
çünkü o okudugunuz bir cümleyi
okadar farklı bir soru tarzıyla soruyolar ki ;)
aklınıza bile gelmiyor ben bunu okumuştum diye
en azından bana öyle oluyor
bende muratın soru bankası na bakıyorum
bide her sınav öncesi çalışma soruları var
her ders 2-3 lira arası
yaklaşık 10-15 sayfa soru var
çok işe yarıyor
geçmiş sorular çıkabilecek sorular oluyor
illa murat alın demiyorum
aöf le ilgili her eğitim kurumunun var böyle soruları falan
deneyim murat karacan gibi farklı yayınların var

işletme 4. sınıfım bu şekilde yaptım hep
hepimize kolay gelsin

herkesin stili farklı ama böyle yapıp başaranlarıda taktir ediyorum konuyu okumadan soruları anlayamam ve yapamam ki ben :44:

haftanın 7 gününe 7 ders verdim birer birer.. hergun bir ders bir konu calısıyorum .. sindire sindire gidiyorum.. bakalım inşallah güzel sonuclar alırız..

bencede hemen sıkılmadan yavaş yavaş çalışmak en güzeli :66:

ALLAH hepinize kolaylık versin arkadaşlar.. sizi çok ii anlayan biri olarak.. ben şükürler olsun mezunum.. sizlere önerim ne olursa olsun bir kez bile olsa konuları mutlaka okuyun.. daha sonrasında bol soru çözün. artık sınava günler kalada geçmiş yıl sorularına göz atarak sınava girin.. hepinize ii çalışmalar.

bol soru çözmek lazım evet. başka türlü olmuyor bu iş.
konularında üzerinde çok duruyorum aslında. 1 şubatta başlıyorum :68::68:

meraba canım:3: istersen senide ekleyebilirim listeye burdan takip etmiş de olursun.
Kızlar ben hala yerimde sayıyorum bişey bitirebildiğim yok.Ama bugün inşallah bitirp eklerim kendimi de:9:

Back