Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dönem dönem olur canım böyle..üstüne gitmen şart canın istemesede 1 üniteyi bitirmeden kalkma başından üniteler ilerledikçe isteğin artar
ve bende bu sabah 06,00 da kalkıp 1 ünite bitirdimpiolin benim üniteler pazartesine biriksin o gün toplu yazarsın sana daha kolay olur
![]()
bende calısmaya basladım .. kızlar neyden calısıyorsunuz.. çalışma stillerinizi paylaşır mısınız?
önceden bende yazarak çalışıyordum ama arkadaşların dediği gibi çok zaman alıyor bıraktım o yüzden..murattan çalışıyorum.şimdi konuyu iyice okuyorum sonra soruları kağıda çözüyorum sonra konuya tekrar dönüp o soruların geçtiği kısımları fosforlu kalemle çiziyorum..sınava 1 hafta varken özellikle fosforluyla olan kısımlara çalışıp soruları kitabın üzerie çözüyrum bu sefer..soruların % 90 ı murata benzer çıktıgı için sınava girdiğimde zorlanmadan yapıyorum..
olmazmı canım ya herzaman
valla ben yeniyorum onu hep çalışıyorum öyle olunca öneririm sana da![]()
dönem dönem olur canım böyle..üstüne gitmen şart canın istemesede 1 üniteyi bitirmeden kalkma başından üniteler ilerledikçe isteğin artar
ve bende bu sabah 06,00 da kalkıp 1 ünite bitirdimpiolin benim üniteler pazartesine biriksin o gün toplu yazarsın sana daha kolay olur
![]()
teşekkürler canım önerin için
bakalım bugün tekrar başlamaya çalışcam,inşallah tekrar bırakmam ya![]()
PrensesPeri teşekkür ederim..
bu haftasonu kadıköyden alırsam yardımcı kıtapları bende öyle yapayım.. murat yayını olmaz mı o kdr kitapcıda yahu.. calısamadım bu zaman kdr .. inş. yetişir konular..
tamam prenses peri hayırlı olsun çalışmaya başlamışsınsen pzt toptan sölersin eklerim bende
selam canım daha önce yazmıstım ondan alıntılıyorum stilimi(kızlar sizde aynısı okuyor olacaksınız
ama cvp vermek istedim arkdaşa)
merguana damlaya damlaya göl oluyor bak 24 ünite oldun böle böle bitireceksin süpersin![]()
arkadaşlar bana da yardım edin yanasıl çalışıyorsunuz,ben hala ders çalışmaya başlayamadım vede zaman hızla akıp gidiyor.elime kitabı aldığım zaman hep uykum geliyor
napcam ben bilmiyorumm
düzenli çalışan arkadaşlardan nasıl çalıştıkları hakkında bilgi istiyorum
![]()
canım murat yayınlarını aldım.hemde 3 ay öncesinden aldım:)ama çalışan yok canım ya,kitaplar bekliyor öylece benii:)ben çalıştığım için ancak akşamları çalışabilirim.akşamlarıda dediğim gibi uykum geliyor hemen bırakıveriyorum çalışmayı.geçen yılda öyle olmuştu çalışmadım çalışmadım son 2 hafta kala ders çalışmaya başladım,anlayacağın yumurta kapıya gelince çalışıyorum.son günlerde çalışıncada konular yetişmiyor
canım murat yayınlarını aldım.hemde 3 ay öncesinden aldım:)ama çalışan yok canım ya,kitaplar bekliyor öylece benii:)ben çalıştığım için ancak akşamları çalışabilirim.akşamlarıda dediğim gibi uykum geliyor hemen bırakıveriyorum çalışmayı.geçen yılda öyle olmuştu çalışmadım çalışmadım son 2 hafta kala ders çalışmaya başladım,anlayacağın yumurta kapıya gelince çalışıyorum.son günlerde çalışıncada konular yetişmiyor