Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

dönem dönem olur canım böyle..üstüne gitmen şart canın istemesede 1 üniteyi bitirmeden kalkma başından üniteler ilerledikçe isteğin artar :29:

ve bende bu sabah 06,00 da kalkıp 1 ünite bitirdim :62::62: piolin benim üniteler pazartesine biriksin o gün toplu yazarsın sana daha kolay olur :32:

geçen hafta öyle yapıyordum inadına zorla çalışıyordum ama işte dediğin gibi aras sıra olur böyle şeyler.neyse bugün o yarım kalan konuyu bitirmeye çalışayım bari:30:

bende calısmaya basladım .. kızlar neyden calısıyorsunuz.. çalışma stillerinizi paylaşır mısınız?

selam canım daha önce yazmıstım ondan alıntılıyorum stilimi :34: (kızlar sizde aynısı okuyor olacaksınız :52: ama cvp vermek istedim arkdaşa)

önceden bende yazarak çalışıyordum ama arkadaşların dediği gibi çok zaman alıyor bıraktım o yüzden..murattan çalışıyorum.şimdi konuyu iyice okuyorum sonra soruları kağıda çözüyorum sonra konuya tekrar dönüp o soruların geçtiği kısımları fosforlu kalemle çiziyorum..sınava 1 hafta varken özellikle fosforluyla olan kısımlara çalışıp soruları kitabın üzerie çözüyrum bu sefer..soruların % 90 ı murata benzer çıktıgı için sınava girdiğimde zorlanmadan yapıyorum..

merguana damlaya damlaya göl oluyor bak 24 ünite oldun böle böle bitireceksin süpersin :16:

PrensesPeri teşekkür ederim..
bu haftasonu kadıköyden alırsam yardımcı kıtapları bende öyle yapayım.. murat yayını olmaz mı o kdr kitapcıda yahu.. calısamadım bu zaman kdr .. inş. yetişir konular..

meraba kızlar:3: merguanacım ekliyorum seni toplamda 24 ünite çalıştım demişsin.

10 Aralık - 31 Aralık 2010

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....13...
merguana - ......68........-.....24.........
PrensesPeri ......43....- .......0.......
bulancak..........60....-.......24.......
susu...............?......-.......?.......
ela...............?.........-.......4.....
duygu c........68........-......7.......

Bulancak ben de öyle yarım yarım çalışıyorum canım bi günde bi ünite bi temiyor bir türlü dün yarım bıraktımı bugün tamamlıyabilcekmiyim bakalım:55:

dönem dönem olur canım böyle..üstüne gitmen şart canın istemesede 1 üniteyi bitirmeden kalkma başından üniteler ilerledikçe isteğin artar :29:

ve bende bu sabah 06,00 da kalkıp 1 ünite bitirdim :62::62: piolin benim üniteler pazartesine biriksin o gün toplu yazarsın sana daha kolay olur :32:

tamam prenses peri hayırlı olsun çalışmaya başlamışsın :34:sen pzt toptan sölersin eklerim bende

teşekkürler canım önerin için:38:
bakalım bugün tekrar başlamaya çalışcam,inşallah tekrar bırakmam ya:(

rica ederim canım :16: gecen sene bende bulamamıştım kitapları baya bi beklemiştim..umarım sen bulursun :29:

PrensesPeri teşekkür ederim..
bu haftasonu kadıköyden alırsam yardımcı kıtapları bende öyle yapayım.. murat yayını olmaz mı o kdr kitapcıda yahu.. calısamadım bu zaman kdr .. inş. yetişir konular..

canım şölede yapabilirsin 2-3 gün bırakıyorum kendime dinlenme molası veriyorum dersin..o 2-3 günde hiç birşey düşünmezsin toparlanmış olursun:16: benimd e kpss ye hazırlanırken öyle bir dönemim olmustu bıraktım ve daha güçlü çalışmaya başladım :32:

meraba kızlar bugün ne kadar sessizsiniz:5: 2 3 günde 1 ünite daha ancak bitirebildim

piolin .....53..... - ....14...
PrensesPeri ......43....- .......0.......

selam kızlar :16:

sabahtan beri netim yoktu yeni geldi :5: piolin hedeflediğim 4 üniteyi bitrdim canım :32: :32:

takibin kolay olsun diye bitirdiğimiz üniteleri şu şekilde yazabiliriz :34:

PrensesPeri 4

tamam canım ekliyorum:93:

PrensesPeri ......43....- .......4.......

arkadaşlar bana da yardım edin ya:(nasıl çalışıyorsunuz,ben hala ders çalışmaya başlayamadım vede zaman hızla akıp gidiyor.elime kitabı aldığım zaman hep uykum geliyor:(napcam ben bilmiyorumm:(düzenli çalışan arkadaşlardan nasıl çalıştıkları hakkında bilgi istiyorum:(

Son düzenleme:
arkadaşlar bana da yardım edin ya:(nasıl çalışıyorsunuz,ben hala ders çalışmaya başlayamadım vede zaman hızla akıp gidiyor.elime kitabı aldığım zaman hep uykum geliyor:(napcam ben bilmiyorumm:(düzenli çalışan arkadaşlardan nasıl çalıştıkları hakkında bilgi istiyorum:(

canım öncelikle murat yayınlarını almanı tavsiye ederim.biz ünite ünite hesap edip ona göre ileliyoruz.ve inat et 1 ünite bitmeden başından kalkma bir kaç zaman sonra kendiliğinden alışıyorsun çalışmaya :34:

ben cumadan önce kitap açamam sanırım 3 akşamda gezmedeyim ve geç dönerim sabah 6 da kalkarsam sersem olurum :17:

canım murat yayınlarını aldım.hemde 3 ay öncesinden aldım:):1:ama çalışan yok canım ya,kitaplar bekliyor öylece benii:)ben çalıştığım için ancak akşamları çalışabilirim.akşamlarıda dediğim gibi uykum geliyor hemen bırakıveriyorum çalışmayı.geçen yılda öyle olmuştu çalışmadım çalışmadım son 2 hafta kala ders çalışmaya başladım,anlayacağın yumurta kapıya gelince çalışıyorum.son günlerde çalışıncada konular yetişmiyor

canım murat yayınlarını aldım.hemde 3 ay öncesinden aldım:):1:ama çalışan yok canım ya,kitaplar bekliyor öylece benii:)ben çalıştığım için ancak akşamları çalışabilirim.akşamlarıda dediğim gibi uykum geliyor hemen bırakıveriyorum çalışmayı.geçen yılda öyle olmuştu çalışmadım çalışmadım son 2 hafta kala ders çalışmaya başladım,anlayacağın yumurta kapıya gelince çalışıyorum.son günlerde çalışıncada konular yetişmiyor

ayşe meraba:3: hergün yarım saatini ayırırsan belki 3 günde 1 ünite biter ama yavaşta olsa ilerlersin.Ben öyle yapıyorum yarım saatini veya 1 saatini ayır nerde kalırsan orda bırak ertesi gün devam edersin:34:

merguana - ......68........-.....27.........
PrensesPeri ......43....- .......4.......

canım bende çalışıyorum senin dediğin gibi akşam başına oturunca benimde uykum geliyor o yüzden sabahları 06,00 da kalkıyorum çalışıyorum.bence bir dene berrak bir zihinle daha iyi anlıyorum :34:

Back