ayşe merabahergün yarım saatini ayırırsan belki 3 günde 1 ünite biter ama yavaşta olsa ilerlersin.Ben öyle yapıyorum yarım saatini veya 1 saatini ayır nerde kalırsan orda bırak ertesi gün devam edersin
Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı
piolin .....53..... - ....14...
merguana - ......68........-.....27.........
PrensesPeri ......43....- .......4.......
bulancak..........60....-.......24.......
susu...............?......-.......?.......
ela...............?.........-.......4.....
duygu c........68........-......7.......
canım bende çalışıyorum senin dediğin gibi akşam başına oturunca benimde uykum geliyor o yüzden sabahları 06,00 da kalkıyorum çalışıyorum.bence bir dene berrak bir zihinle daha iyi anlıyorum
merhaba canım benm,haklısın yarım saatte olsa çalışmak lazım.murat yayınları konuları çok uzun anlatmış okurken sıkılıyorum ben ya:)başka yardımcı kitaplar da almam gerekiyor sanırım benm.tavsiyelerin için teşkkür ederim canım
kızlar ben hala baslayamadım yaw.nasıl calısıyorsunuz onu sorucam aofnn verdıgı kıtaptan calısıp sonra testmı cozuyosunuz:26:
kızlar nabersiniz? 28 oldu benim ve bir sorum var snavda geçmek için kaç soru yapmamız lazım???
Selam kızlar bende kaldım ya
ticaret hukukuna başladım ama yok yani adapte olamıyorum bir türlü uykum geliyor benim ben muratın 550 soru adlı kitabını aldım sorularımnı ezberliyorum
bu akşam bende başlıcam
yarında dersanem var
artık yoğun birşekilde başlamam gerek
sizler nasıl çalışıyonuz
ben bu sene yeni kayıt oldum . dgs ile geçiş yaptım işletmeye , 3. sınıftan başşlıcam ama nasıl çalışacağım konusunda bir fikrim yok.. finansal yönetim ve maliyet muhasebesi zormuş çok
canım ben 1. sınıfta iktisata böyle onyargılı yaklaştım.derse çalışasım gelmedi vize final 30-40 aldım büt e kaldım.ben bir çalışayım dedim çalışmaya bir başladım bir baktım o kadar da zor değilmiş.aynı dersler bende de var.bu sene bende duydum zor diye ama iktisatta yaptıgım hataya düşmemek için kulak ardı ettim.çalışacagım ve başaracağım Allahın izniyle
canım derslere göre soru sayısı değişiyor.murat yayınlarının kitabında derslerinin ilk sayfasından o dersle ilgili kaç soru çıkacagı yazıyordu sanırım.100 ü o soru sayısına böl.çıkan sayı senin bir sorunun puanı.ona göre bir hesap yapablirsin.yanlız viziler her zaman kolay olur finallere göre.ve ünite sayısı az.o yüzden ne kadar yüksek alırsan o kadar iyi.vizenin %30 u alınacak finalin % 70 i.mesela vizen 80.24 puan gelir.filanden 40 alsan dahi ondan da 28 gelir.52 ile dersi geçersin
kızlar daha çok erken değilmi unutursunuz sonra
sağol canım
kızlar daha çok erken değilmi unutursunuz sonra
erkenmi
kızlar 32 oldu 36 kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?