Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

merhaba canım benm,haklısın yarım saatte olsa çalışmak lazım.murat yayınları konuları çok uzun anlatmış okurken sıkılıyorum ben ya:)başka yardımcı kitaplar da almam gerekiyor sanırım benm.tavsiyelerin için teşkkür ederim canım

canım bende çalışıyorum senin dediğin gibi akşam başına oturunca benimde uykum geliyor o yüzden sabahları 06,00 da kalkıyorum çalışıyorum.bence bir dene berrak bir zihinle daha iyi anlıyorum

gece ya da sabahın erken saatlerinde çalışınca beyin daha çabuk algılıyor,biliyorum bunu.bende sabahları saat 6 da kalkıyorum ama anca hazırlanıyorum:)ders çalışmaya vakit bulamıyorum.en iyisi eve akşamları gidince, uyuyup uyanmak olacak sanırım benm için başarabilirsem inşallah.teşekkür ederim canımmm önerilerin için.

bence daha iyi bir yayın bulamazsın canım.aksine konuları kısa anlatmış

kızlar ben hala baslayamadım yaw.nasıl calısıyorsunuz onu sorucam aofnn verdıgı kıtaptan calısıp sonra testmı cozuyosunuz:26:

selam kızlar ben bu yıl sadece iktisada girişten sorumluyum önlisanstan iktisat yüzünden mezun olamadım bu yıl.karacan akademiye kursuna gidiyorum,salı günü basladı çok güzel anlatıyor dersi hoca,iktisadı zevkli hale getirdi vallahi eve gelncede tekrar yptım anlattığı yerleri bide test çözdüm kitap verdiler iktisada giriş kitabı.hayırlısıyla bu sene vereym şu dersi tekrar dgsye giricem inş. bu yıl yine kazanırım sınavı

meraba kızlar bir ünite bitirebildim ekliyorum kendime

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....15...
merguana - ......68........-.....27.........
PrensesPeri ......43....- .......4.......
bulancak..........60....-.......24.......
susu...............?......-.......?.......
ela...............?.........-.......4.....
duygu c........68........-......7.......

kızlar nabersiniz? 28 oldu benim ve bir sorum var snavda geçmek için kaç soru yapmamız lazım???

canım derslere göre soru sayısı değişiyor.murat yayınlarının kitabında derslerinin ilk sayfasından o dersle ilgili kaç soru çıkacagı yazıyordu sanırım.100 ü o soru sayısına böl.çıkan sayı senin bir sorunun puanı.ona göre bir hesap yapablirsin.yanlız viziler her zaman kolay olur finallere göre.ve ünite sayısı az.o yüzden ne kadar yüksek alırsan o kadar iyi.vizenin %30 u alınacak finalin % 70 i.mesela vizen 80.24 puan gelir.filanden 40 alsan dahi ondan da 28 gelir.52 ile dersi geçersin

Selam kızlar bende kaldım ya
ticaret hukukuna başladım ama yok yani adapte olamıyorum bir türlü uykum geliyor benim ben muratın 550 soru adlı kitabını aldım sorularımnı ezberliyorum
bu akşam bende başlıcam
yarında dersanem var
artık yoğun birşekilde başlamam gerek

sizler nasıl çalışıyonuz

ben bu sene yeni kayıt oldum . dgs ile geçiş yaptım işletmeye , 3. sınıftan başşlıcam ama nasıl çalışacağım konusunda bir fikrim yok.. finansal yönetim ve maliyet muhasebesi zormuş çok

merhaba tatlıkıs bir çoğumuz murat yayınlarından çalışıyoruz.Önce konuyu yazarak çalışıyorum daha sonra da soruları çözüyorum. son haftalardada tekrar edicem inşallah

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....15...
merguana - ......68........-.....28.........
PrensesPeri ......43....- .......4.......
bulancak..........60....-.......24.......
susu...............?......-.......?.......
ela...............?.........-.......4.....
duygu c........68........-......7.......

ben bu sene yeni kayıt oldum . dgs ile geçiş yaptım işletmeye , 3. sınıftan başşlıcam ama nasıl çalışacağım konusunda bir fikrim yok.. finansal yönetim ve maliyet muhasebesi zormuş çok

canım ben 1. sınıfta iktisata böyle onyargılı yaklaştım.derse çalışasım gelmedi vize final 30-40 aldım büt e kaldım.ben bir çalışayım dedim çalışmaya bir başladım bir baktım o kadar da zor değilmiş.aynı dersler bende de var.bu sene bende duydum zor diye ama iktisatta yaptıgım hataya düşmemek için kulak ardı ettim.çalışacagım ve başaracağım Allahın izniyle

teşekkür ederim tatlım moral verdiğin için ; benim en canlı örneğim erkek arkadaşım çalışmadı ilk sene kaldı ikinci senede çalışmadı sonra ikinci senenin bütlerinde son iki hafta çalıştı ve geçti.. zaten iş çalışmaya başlayana kadar motive olup bir oturup çalışmaya başlayabilsem...

sağol canım

Selam kızlar bu hafta 6 ünite bitirdim.
Keşke bütün dersler sayısal olsa
istatistikte full çekiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…