Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

10 Aralık - 31 Aralık 2010

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....12...
merguana - ......68........-.....18.........
PrensesPeri ......43....- .......0.......
bulancak..........60....-.......24.......
susu...............?......-.......?.......

merguanacım 18 çalıştım 50 kaldı dediğin için toplam üniteni 68 yaptım bilgin olsun:40:

tamam sağol canım:71::71:

Ben bankacılık ve sigortacılık 2.sınıftayım.
Dün itibari ile çalışmaya başladım.
Kitapları henüz almadım.
1.sınıfta düzensiz ve çalışma yapmıştım,bütünlemeye kaldığım dersleri e-öğrenme sitesindeki çıkmış soruları çözerek geçtim.
Size tavsiyem e-öğrenmeden-e-alıştırma var ordan kısa kısa notları okuyun,hemen arkasına zaten alıştırması çıkıyor ve en son da test var onu çözün,üniteler sırayla alt alta zaten,ben dün bir ünite bitirdim ve aynı siteden çıkmış soruların hepsini doğru yaptım,çok güzel bir yöntem ,akılda kalıyor yani kalıcı .tavsiye ediyorum.e-televizyonuda müsait zamanlarda açın dinleyin,iş yaparken bile dinleniliyor..
Başarılar..

Kitapları henüz almadım.
1.sınıfta düzensiz ve çalışma yapmıştım,bütünlemeye kaldığım dersleri e-öğrenme sitesindeki çıkmış soruları çözerek geçtim.
Size tavsiyem e-öğrenmeden-e-alıştırma var ordan kısa kısa notları okuyun,hemen arkasına zaten alıştırması çıkıyor ve en son da test var onu çözün,üniteler sırayla alt alta zaten,ben dün bir ünite bitirdim ve aynı siteden çıkmış soruların hepsini doğru yaptım,çok güzel bir yöntem ,akılda kalıyor yani kalıcı .tavsiye ediyorum.e-televizyonuda müsait zamanlarda açın dinleyin,iş yaparken bile dinleniliyor..
Başarılar..

evet e-öğrenme çok işe yarıyor
:71:

Kitapları henüz almadım.
Başarılar..

prenscim :80:sende toplam üniteni söylersen seni de ekleyebilirim:40:hepimize kolay gelsin kızlar ben de birazdan oturup çalışıcam inşallah:6:

merguana,peki bitirdikten sonra ne düşünüyorsun
yani dgs'yle nerelere geçiş yapabiliyorsun?

canım ben sadece tapu'da çalışmayı düşünüyorum.dgs yi düşünmüyorum.geçiş yapılabilecek bölümler ;işletme,İşletme Enformatiği,İşletme-Ekonomi, Jeodezi ve fotogrametri Mühendisliği bildiğim kadarı ile.

canım ben sadece tapu'da çalışmayı düşünüyorum.dgs yi düşünmüyorum.geçiş yapılabilecek bölümler ;işletme,İşletme Enformatiği,İşletme-Ekonomi, Jeodezi ve fotogrametri Mühendisliği bildiğim kadarı ile.

ya hani ne bileyim emlak deyince akla ev satım işlemleri falan geliyor ya ondan sordum:)
olsun ya hayırlsıyla bitirelim de gerisi gelir inşallah:16:

ya hani ne bileyim emlak deyince akla ev satım işlemleri falan geliyor ya ondan sordum:)
olsun ya hayırlsıyla bitirelim de gerisi gelir inşallah:16:

zaten şimdi tek bişey düşünüyorum hayırlısı ile bitirmek .bitirdikten sonra iş alanlarına girerim.sen düşünüyomusun dgs? :71:

zaten şimdi tek bişey düşünüyorum hayırlısı ile bitirmek .bitirdikten sonra iş alanlarına girerim.sen düşünüyomusun dgs? :71:

bu sene değil de ancak 2012 de falan diye düşünüyorum
bakalım belki de hiç belli olmaz.bu sene de girebilirim
kendimi denemek için:)

meraba kızlar:3: nasıl gidiyo? Ben bugün bi türlü oturup çalışamadım.Bugünü kendime tatil ilan ediyorum:24:

selam kızlar bende şimdiye kadar 4 ünite çalışabildim türk vergi sistemi 4 ünitem daha kaldı bitince iş ve sosyal güv hukukuna geçicem...

Back