Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

evet merguanacım ya :29: bi ton harç parası kitap parası geçmemis lasım bu hain derslerden:44:

ikinci ünv okuyorum uluslararası ilişkiler :30:okuyorum okuyorum olmuyor :20:altını çiziyorum unutuyorum :20:nasıl aklımda tutucam:59: 7 kitap 8er ünite:14:

Son düzenleme:
canım altını çizdiğin yerleri not al daha sonra bu notu tekrar oku ve sonrasındada soruları çöz ben böyle yapıyorum başka yöntem olmuyor:48:

Hmm anladım tatlım:29: yardımcı kitapta alyım ben olmuyo diye geçiştiriyodum hep motive oldum:80::87:

selam kızlar bende bu yıl işletme üçüncü sınıfım :62: bende çalışmaya başlayacagım inşallah :32:

bir fikrim var :28: biizm kitap ve film topiğimiz var orda her ay ne kadar kitap ve film izlediğimizi paylaşıyor liste tutuyoruz burda da öyle birşey yapabiliriz.listeye katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırırlar.sonrasında toplam ders sayısını vizeye kadar çalışacak üniteleri toplarız..mesela vizeye kadar tüm derslerden 30 ünitemiz var.aralık ayı deriz 30 / kaç ünite çalışırsak ekler takip ederiz..hem o rakamar şevklendirir bizi hemde önümüzü görürüz ne dersiniz :44:

merguana ayrıca ben uygarlık tarihi çalışırken kendim tek tek özet çıkartmıstım istersen sana o notların fotokopisini çektirip yollayabilirim..üzerine soru çözersin daha kolay yol alırsın..uygarlık tarihi benim canıma okumustu :47:

evet prenses peri bencede çok iyi olur bu şekilde yapmamız :16: ben vizeye kadar çalışacağım ünitelerin hepsini topladım. Toplamda 53 ünitem var :50:

selam kızlar bende bu yıl işletme üçüncü sınıfım :62: bende çalışmaya başlayacagım inşallah :32:

bir fikrim var :28: biizm kitap ve film topiğimiz var orda her ay ne kadar kitap ve film izlediğimizi paylaşıyor liste tutuyoruz burda da öyle birşey yapabiliriz.listeye katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırırlar.sonrasında toplam ders sayısını vizeye kadar çalışacak üniteleri toplarız..mesela vizeye kadar tüm derslerden 30 ünitemiz var.aralık ayı deriz 30 / kaç ünite çalışırsak ekler takip ederiz..hem o rakamar şevklendirir bizi hemde önümüzü görürüz ne dersiniz :44:

valla süper olur canım yapabiliriz :62:

merguana ayrıca ben uygarlık tarihi çalışırken kendim tek tek özet çıkartmıstım istersen sana o notların fotokopisini çektirip yollayabilirim..üzerine soru çözersin daha kolay yol alırsın..uygarlık tarihi benim canıma okumustu :47:

cnm bnm arkadaşım da verdi bana özetleri teşekkür ederim 5 üünite ama baya zor.senin ne bölümü ?:71:

ben daha calısmaya baslayamadım kitaplarım yarın gelecek kısmetse ama yardımcı kıtaplar illakı lazım oluyor.. kamu 2. sınıfa gectım..
kızlar elinizde 2 sınıf yardımcı kıtabınız varsa paylaşabilir miyiz?burda bulamadım murat yayınlarından ..
bribirimize yardımcı olalım arkadaşlar..
247 tl para yatırdık bugün .. gecmemiz lazım bu derslerden..:5:

merguanacım ingilizce bizde geçen yıl vardı bu yılda inkılap var ingilizceyi aratmıyo vizeye kadar 15 ünite:14:

10 Aralık - 31 Aralık 2010

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

1. piolin .....53..... - ....9...
  2. merguana - ......52........-..............
  3. PrensesPeri ......43....- .......0.......

Son düzenleme:
evet prenses peri bencede çok iyi olur bu şekilde yapmamız :16: ben vizeye kadar çalışacağım ünitelerin hepsini topladım. Toplamda 53 ünitem var :50:

canım bizim şablonu buraya kopyaladım sana kolaylık olsun diye..eğer ben takibini zor yaparım dersen ben takip ederim sorun değil..herkes gelip çalıştıgı üniteleri söylüyor ve sende adının yanındaki sayıları değiştiriyorsun oluyor bitiyor :34: bugunden başladığı için tarihi bugune attım..ocakta ay başından sonuna alabiliriz..yeni biri eklendiğinde son satırı kopyalayıp isim kısmını değiştiriyorsun :34:

cnm bnm arkadaşım da verdi bana özetleri teşekkür ederim 5 üünite ama baya zor.senin ne bölümü ?:71:

tamam o zaman canım ..gözün korkmasın çalıştıkça yaparsın inşallah :29: ben işletme 3. sınıfım canım..halkla ilişkiler bitti diplomamı aldım 3. sınıfa kayıt yaptırdım :66: 43 ünitem varmıs benimde :25:ben daha başlamadım :17: sizde çalıştıklarınızı söyleyin listeye ekleyelim:34:

Son düzenleme:
prenses peri listeye beni de yazar mısın?:17:
8 ders toplam 60 ünite var (sadece vize)
ben 22 ünite çalışabildim kasım ayının 1'inden beri

kızlar benıde ekleyınlısteye hala başlayamadım ben ya:26:
kitap almam gerekıyor

10 Aralık - 31 Aralık 2010

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....9...
merguana - ......52........-..............
PrensesPeri ......43....- .......0.......
bulancak..........60....-.......22.......

susu sende kaç üniten olduğunu söylersen vizeye kadar senide tekrardan ekleyeim:40:

Back