- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.164
- 373
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prenses peri listeye beni de yazar mısın?
8 ders toplam 60 ünite var (sadece vize)
ben 22 ünite çalışabildim kasım ayının 1'inden beri
kızlar benıde ekleyınlısteye hala başlayamadım ben ya:26:
kitap almam gerekıyor
ya bu ınkılap tarihinden 5 ünite anca bitirdim ama denemelerde bayağı yanlışım çıkıyor
nasıl olcak bu ya.taktik verebilcek olan var mı?
çıkmış sorulara mı çalışsam sadece
önceden bende yazarak çalışıyordum ama arkadaşların dediği gibi çok zaman alıyor bıraktım o yüzden..murattan çalışıyorum.şimdi konuyu iyice okuyorum sonra soruları kağıda çözüyorum sonra konuya tekrar dönüp o soruların geçtiği kısımları fosforlu kalemle çiziyorum..sınava 1 hafta varken özellikle fosforluyla olan kısımlara çalışıp soruları kitabın üzerie çözüyrum bu sefer..soruların % 90 ı murata benzer çıktıgı için sınava girdiğimde zorlanmadan yapıyorum..
Selam hanımlar ben bu sene kayıt oldum aöf ye
İktisat okuyorum ama henüz kitaplarımı alamadım ocakta gelecekmiş bu yüzden çalışamıyorum ya çokta konu var sanırım
canım anadolunun kitaplarından çalışma istersen .murat yayınlarından al derim
merguanacımben bi kısmını türk dili bi kısmını inkılap olarak çalışıyorum inkılaptan 10 ünite bitirdim türk dilinden 2 ünite çalışabildim 12 oldu
aralık ayında iki dersi bitirmeyi düşünüyorumda
nasıl olcaksa artık bu iş..
Teşekkür ederim iyi değil mi ki anadolu?
canım sağlıksız çalışma aklında kalmaz![]()
tamam canım önerini dikkate alıcam teşekkürler![]()
valla bilemem snn iyiliğin için canım![]()
canım ben örnek liste hazırlamıstım konu sahibimiz piolinlisteyle o ilgileniyor
maşallahh maşallah ne güzel çalışmıssın
azminin devamını dilerim
canım ben çalışma stilimi başka bir topiğe yazmıstım burayada kopyalayayım..bir dene eminim kalıcı olacaktırbence sadece sorulara çalışarak başarılı olamazsın
bölede bir nevi sorulara çalışmıs oluyorsun ama aklında kalıyor
18 ünite çalıştım 50 ünite kaldı.biraz önce 2 ünite çalıştım temel bilgi teknolojilerinden kolay olduğu için :2: