Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

ya bu ınkılap tarihinden 5 ünite anca bitirdim ama denemelerde bayağı yanlışım çıkıyor
nasıl olcak bu ya.taktik verebilcek olan var mı?
çıkmış sorulara mı çalışsam sadece

prenses peri listeye beni de yazar mısın?
8 ders toplam 60 ünite var (sadece vize)
ben 22 ünite çalışabildim kasım ayının 1'inden beri

canım ben örnek liste hazırlamıstım konu sahibimiz piolin listeyle o ilgileniyor maşallahh maşallah ne güzel çalışmıssın azminin devamını dilerim

kızlar benıde ekleyınlısteye hala başlayamadım ben ya:26:
kitap almam gerekıyor

canım kitaplarını aman geciktirme gözünün önünde durursa başlama zorunlulugu hissedersin

ya bu ınkılap tarihinden 5 ünite anca bitirdim ama denemelerde bayağı yanlışım çıkıyor
nasıl olcak bu ya.taktik verebilcek olan var mı?
çıkmış sorulara mı çalışsam sadece

canım ben çalışma stilimi başka bir topiğe yazmıstım burayada kopyalayayım..bir dene eminim kalıcı olacaktır bence sadece sorulara çalışarak başarılı olamazsın bölede bir nevi sorulara çalışmıs oluyorsun ama aklında kalıyor

10 Aralık - 31 Aralık 2010

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....12...
merguana - ......52........-.....15.........
PrensesPeri ......43....- .......0.......
bulancak..........60....-.......22.......
susu...............?......-.......?.......

ben daha inkılaptan konuları çalışıyorum sorulara geçmedim bakalım ben nasıl harikalar yaratıcam sorularda

piolin canım senin 9 değilmiydi 12 olmuş bizim buradaki aöf dersanesinde hocalar günde 1 ünite çalışın diolar yoksa hemen unutulurmuş .ben öyle çalışıyorum acele etme canım.

Selam hanımlar ben bu sene kayıt oldum aöf ye
İktisat okuyorum ama henüz kitaplarımı alamadım ocakta gelecekmiş bu yüzden çalışamıyorum ya çokta konu var sanırım

Selam hanımlar ben bu sene kayıt oldum aöf ye
İktisat okuyorum ama henüz kitaplarımı alamadım ocakta gelecekmiş bu yüzden çalışamıyorum ya çokta konu var sanırım

canım anadolunun kitaplarından çalışma istersen .murat yayınlarından al derim

merguanacım ben bi kısmını türk dili bi kısmını inkılap olarak çalışıyorum inkılaptan 10 ünite bitirdim türk dilinden 2 ünite çalışabildim 12 oldu aralık ayında iki dersi bitirmeyi düşünüyorumda nasıl olcaksa artık bu iş..

canım sağlıksız çalışma aklında kalmaz

18 ünite çalıştım 50 ünite kaldı.biraz önce 2 ünite çalıştım temel bilgi teknolojilerinden kolay olduğu için :2:

Son düzenleme:

teşekkür ederim prenses ama zor oldu o konulara çalışmak.sosyal hizmetler 2.sınıfım bir de çıkmış soruları da yok bu bölümün.artık kendimi sıka sıka çalışacağım napim
işte çalıştığım dersler
türk dili 8 ünite(ilk 2 ünitesi zordu)
sosyal hizmete giriş 6 ünite(bitti)
sosyal hizmet uygulamaları 5 ünite(bugün 1 ünite bitirdim 1 ünitem kaldı)
ınkılap 5 ünite(ama bi soru sorsan çakılırım,söyledğin taktiği deneyeceğim)
toplam 24 olmuş.bugün 1 ünite eksik saymışım:))
herkese kolay gelsin
ha bir de ben bölüm derslerini murat'tan.A.I.I.T ve Türk Dili'ni egem'den çalışıyorum:)

Son düzenleme:
10 Aralık - 31 Aralık 2010

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....12...
merguana - ......68........-.....18.........
PrensesPeri ......43....- .......0.......
bulancak..........60....-.......24.......
susu...............?......-.......?.......

merguanacım 18 çalıştım 50 kaldı dediğin için toplam üniteni 68 yaptım bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…