Hmm anladım tatlımyardımcı kitapta alyım ben olmuyo diye geçiştiriyodum hep motive oldum:80::87:
selam kızlar bende bu yıl işletme üçüncü sınıfımbende çalışmaya başlayacagım inşallah
bir fikrim varbiizm kitap ve film topiğimiz var orda her ay ne kadar kitap ve film izlediğimizi paylaşıyor liste tutuyoruz burda da öyle birşey yapabiliriz.listeye katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırırlar.sonrasında toplam ders sayısını vizeye kadar çalışacak üniteleri toplarız..mesela vizeye kadar tüm derslerden 30 ünitemiz var.aralık ayı deriz 30 / kaç ünite çalışırsak ekler takip ederiz..hem o rakamar şevklendirir bizi hemde önümüzü görürüz ne dersiniz :44:
merguana ayrıca ben uygarlık tarihi çalışırken kendim tek tek özet çıkartmıstım istersen sana o notların fotokopisini çektirip yollayabilirim..üzerine soru çözersin daha kolay yol alırsın..uygarlık tarihi benim canıma okumustu
evet prenses peri bencede çok iyi olur bu şekilde yapmamızben vizeye kadar çalışacağım ünitelerin hepsini topladım. Toplamda 53 ünitem var
merguanacım ingilizce bizde geçen yıl vardı bu yılda inkılap var ingilizceyi aratmıyo vizeye kadar 15 ünite
evet prenses peri bencede çok iyi olur bu şekilde yapmamızben vizeye kadar çalışacağım ünitelerin hepsini topladım. Toplamda 53 ünitem var
cnm bnm arkadaşım da verdi bana özetleri teşekkür ederim 5 üünite ama baya zor.senin ne bölümü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?