- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.164
- 373
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaz piolin 20 ünite
sınavdan da bir şey anlamadım zaten finaller nasıl olacak bakalım
bu sinirle bu akşam 5.üniteden başlarım heralde[/B]
bugün kendime tatil verdim yarın başlıcam alllahımın izniyle inş
Bende bugün inkilap ve ingilizceye girdim.. İngilizce zaten anlamam bildiğim kadarıyla yapıp çıktım.. Ama inkilap neydi öyle yaa hep ezbere dayalı sormuşlar, sorular kısa kısaydı ama ne yolumlayarak çözebileceğim, nede bi çıkmış soru vardı.. Bu kadarda olmaz dedim resmen.. Napmaya çalışıyolar ki.. Paramızla rezil oluyoruz resmen.. Bi ay sonra aynı kausu tekrar yaşayacağız.. Acayip moralim bozuk netten soruların doğru cvp tahminlerini okumak bile istemiyorum.. Sanırım ben mezun olamayacağım.. Ya bide Gazel vardı o ne yaptı ki girmedi o hiç o bari mutlu olarak gelsin..
Bütünleme sınavı kesin olacak mı bununla ilgili bişeyler duydunuz mu kızlar?
Birde arkadaşlar acaba finalde vize konularından kaç soru sorarlar zaten 20 soru var kaçı vize konularından olur bilen varmı acaba?
ya ben şu çan eğrisindende bişey anlamadım.mesela ortalama 80 girdiğim sınavdan ben 75 aldım kaldımmı?
4 kişi oturduk konuştuk sınav saatini beklerken kimse anlamamış.her sorunun puan değeri 5'mi o zaman?
buz gibi havada donduk dışarda kışta kıyamette dandik yerlere vermişler herkesi :2:
benide listeye alırmısınız 8 konum var
ne dolmuşum yalnız içimi döktüm rahatladım![]()
Ya anlamıyorum kisimi diyo murat yayınlarının soru bankasındaki sorular birebir çıktı, kimisi diyo yok hiç çıkmadı..
Bölüm bölüm ayrıcalık mı yapmışlar anlamdım ki.. Yanlız ben kesinlikle inkilapta dökülmüşüm doğru sayım gitgide azalıyoo:18:
8 konu mu:26: 8 ders mi
ayyy benim 44 konum var 8 konu ne ki yahu
bir yanlışın mı var arkadaşım kalpten götürcen beni![]()
bazı derslerde çıkanlar olmuş bende duydum
bence soru hazırlayamadılar kopyala yapıştır yaptılar
dengesizler ya vallahi çok gerginim
bu kadar konu finale nasıl yetişecek bilmiyorum
yetişsede ne değişecek onu hiç bilmiyorum![]()
Ya anlamıyorum kisimi diyo murat yayınlarının soru bankasındaki sorular birebir çıktı, kimisi diyo yok hiç çıkmadı..
Bölüm bölüm ayrıcalık mı yapmışlar anlamdım ki.. Yanlız ben kesinlikle inkilapta dökülmüşüm doğru sayım gitgide azalıyoo:18: