Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

sınavda sorularla baya bi haşır neşir oldum
uzun uzun bakıştım
ama ne fayda :19:

verdikleri kitabın ünite sonundaki sorulara yakın sorular bekledim ama beklediğimle kaldım sadece
ne yapmaya çalışıyolar çözemedim doğrusu
kamu yönetimi 3.sınıfım
ya şıklar birbirinin aynısıydı ya
varmı böyle bişi :53:

dgs ile sınavsız geçiş yaptığıma bin pişmanım :50:
nerden bilebilirdim ki
bizi bu hale getirceklerini

ya inanamadım
2.sınıfın sorusu bile vardı ya

ben şimdi nasıl bi çalışma yolu izlemeliyim aklım almıyo
çıkmış soru yok
aöf kitabındaki sorulara yakın sorularda yok
konu çalıştım dibe battım
murat yayınları bi konudan 100 soru var maşallah

allahımmmm sen bize yeni sistemde yardım et :25:

Son düzenleme:
piolincim ve sevgi meleği gene tablo oluşturabilirmisiniz final sınavları için çalıştığımız üniteleri yazalım gene öle çalışmak verimli oluyor gaza geliyor
insan enazından:)
tamam canım oluşturucam
Kızlar 25 alan çana girmiyormuş
Bu demek ki çan 25 ve üstü ile belirleniyor
O zaman hap yuttuk bence
Ben çok iyi notlar beklemiyorum
Ne vardı böyle yapacak ya bu kadar zor olacağını bilseydim dgs de tercih yapardım:50:
ben 25 bile alabileceğimi sanmıyorum :/
yaz piolin 20 ünite:1::1::1:
sınavdan da bir şey anlamadım zaten finaller nasıl olacak bakalım
bu sinirle bu akşam 5.üniteden başlarım heralde :1::1::1::1:
[/B]
tamm canım geçmiş olsun :/
Finaller için yeni bi liste yapalım, bi gayret bi daha başlayalım çalışmaya..

Benim 5 dersim var.. İngilizce hariç ünite sayım 38

ingilizceyi ünite ünite değilde genel bi şekilde çalışmayı düşünüyorum o yüzden onun ünitesini dahil etmedim..

Benimde 5 dersim var
Toplamda 40 final ünitelerim 20.
Oyy gözümde büyüdü :27:

Bayanlar benim sınavlarımda çok kötüydü :( bir dersezaten hiç bkamamıştım yetşmemişti ama diğerlerinden sanki ilk kez görüyorum gibi hissettim buda panik yaptırdı hiç iyi beklemiyorum hiç bi sorudan emin değilim zaten

Tabloda vize ve final arası üniteleri hesaplayalım diyorum ben. Diğerlerini tekrar edicez nasolsa.Başarılar kızlar

2013 Güz Dönemi Final Çalışma Grubu

Çalışılacak Ünite Sayısı - Bitirilen Ünite Sayısı

Piolin..........................-.............................

Sebboy.......................-.............................

Bulancak28..........20....-.............................

GzkBy........................-.............................

HayatSultan..........38.......-........................

Sevgi_melegi..........20....-.........................

Benide ekle canım,36 ünite sayısı

cumartesi girdiğim sınavda kentleşme ve konut politikaları iyiydi,sosyal politikalarında şıkları aynı kkoydkları için karıştırdım 2 saatlik uyukuyla sınava girdiydim..

Pazar gününki o devlet bütçesi neydi öyle tam kazık soru sormuşlar,o kadar ezberlediğim sorulara yandım yani..sabaha kadar çaıştım ama emeğimin karşılığını alamıcam sanırım..

Yorumları okuduğumda sınavı iyi geçen yok sanırım..

Finallerde ne yapacağız konu mu çalışcam ben şimdi ..

Allah yardımcımız olsun kızlar...

ya anlamıyorum kisimi diyo murat yayınlarının soru bankasındaki sorular birebir çıktı, kimisi diyo yok hiç çıkmadı..

Bölüm bölüm ayrıcalık mı yapmışlar anlamdım ki.. Yanlız ben kesinlikle inkilapta dökülmüşüm doğru sayım gitgide azalıyoo
:18:

benim kentleşme ve konut politikalarından çıktı canım

kızlar şimdi ben ne yapacagımı şaşırdım...of ya eskıden ezberle soruları git yaparlarmış,bize gelınce kredili oldu....vizelere çalışan bayanlar murat yayınlarının özet kitabını alayım mı? yoksa hiç alma kıtaplara çalış mı dıyorsunuz...kitaplar çok uzun sıkılıyorum,anlamıyorum...murat yayınları bir unıtenın özetını 4 sayfa falan almış dıyorlar...:68:

Beni de listeye ekleyebilir misiniz, 20 unitem var donem sonu icin...

Ben de turk dili ve edebiyati 1.sinifim, bizim sorular da gercekten bayagi ayrinti sorulardi. Ben unitelerden kendim ozet cikararak ve yazarak calistim, cikardigim ozetleri iki kere okuyup sonra da soru bankalarindan soru cozdum. Bayagi aklimda kalmis, ayrinti sorularin bile coguna cevap verebildim bu sekilde. Osmanlica icin kursa gidiyorum, ama yine de uniteleri bayagi zor oldugu icin korkuyordum, korktugum kadar zor cikmadi. Muhtemelen donem sonunda daha zor soracaklar gibi geliyor. Konular birbirine yakin oldugu icin bir ara sinavda hepsi kafamda corba oldu gibi geldi, ama kontrol ettigim kadariyla cok karistirmamisim. Hepimize Allah kolaylik versin, umarim donem sonu sinavinda her sey daha guzel olur...

Piolin beni de tekrardan listeye alır mısın
Finaller için 36 konum var.
Nalet olsun aöf e :47::47:

tamam canım oluşturucam

Bayanlar benim sınavlarımda çok kötüydü :( bir dersezaten hiç bkamamıştım yetşmemişti ama diğerlerinden sanki ilk kez görüyorum gibi hissettim buda panik yaptırdı hiç iyi beklemiyorum hiç bi sorudan emin değilim zaten

Tabloda vize ve final arası üniteleri hesaplayalım diyorum ben. Diğerlerini tekrar edicez nasolsa.Başarılar kızlar

kitaptan sorumluyuz busefer sanırım 49 ünitem var cnm busefer:(( 6 dersim var hepside 8 ünite işte:( bugün bir dersimin bir ünitesini bitirdim sabah erken kalkıp eklermisin cnm

kızlar şimdi ben ne yapacagımı şaşırdım...of ya eskıden ezberle soruları git yaparlarmış,bize gelınce kredili oldu....vizelere çalışan bayanlar murat yayınlarının özet kitabını alayım mı? yoksa hiç alma kıtaplara çalış mı dıyorsunuz...kitaplar çok uzun sıkılıyorum,anlamıyorum...murat yayınları bir unıtenın özetını 4 sayfa falan almış dıyorlar...:68:

Risk almayıp kitaplara çalış canım
Ben özet çıkararak çalışmıştım sonra soru çözmüştüm bunları yapmasam hiç birini cevaplayamazdım galiba..

Son düzenleme:
kitaptan sorumluyuz busefer sanırım 49 ünitem var cnm busefer:(( 6 dersim var hepside 8 ünite işte:( bugün bir dersimin bir ünitesini bitirdim sabah erken kalkıp eklermisin cnm

Maşallah hemen başlamışsın bende yarın başlayacağım çalışmaya
Kafam kazan gibi hala ağrıyor yollarda mahfoldum :50:

Maşallah hemen başlamışsın bende yarın başlayacağım çalışmaya
Kafam kazan gibi hala ağrıyor yollarda mahfoldum :50:

ben bugün kendime geldim iki gün hiç uyuyamadım sitresten ders çalıştım gece kalkıp başıma ağrılar girdi ikigün dersi bırakıncada rezil iki gün anlayacağın cnm bugün biraz daha uyudum sınav gününe göre kendime geldim soru bankalarına güvenerek hayatmın hatasını yaptığımı anladım şimdi kitaptan çalışıcam önemli yerlerin altını çizip anlayana kadar okucam sonrada soru bankasından sorular çözüp giricem birde böle deneyim bakalım nasıl çözüm sence? birde cnm ben ilkgün azdaha heyecandan unutuyordum kitapçık grubumu işaretlemeyi çok heyecanlıydım görevli son anda dedi işaretlemeyi unutmayin dedi işaretledim ama yanlışmı işaretledim acaba diye içime kurt düştü diyelimki yanlış işaretledim kitapçık numaraları vardı bu ara farklı olarak onlardan anlaşılırmı cnm hangi gruptan olduğum cnm sence:(( bu pirpiriklik öldürcek beni

ben bugün kendime geldim iki gün hiç uyuyamadım sitresten ders çalıştım gece kalkıp başıma ağrılar girdi ikigün dersi bırakıncada rezil iki gün anlayacağın cnm bugün biraz daha uyudum sınav gününe göre kendime geldim soru bankalarına güvenerek hayatmın hatasını yaptığımı anladım şimdi kitaptan çalışıcam önemli yerlerin altını çizip anlayana kadar okucam sonrada soru bankasından sorular çözüp giricem birde böle deneyim bakalım nasıl çözüm sence? birde cnm ben ilkgün azdaha heyecandan unutuyordum kitapçık grubumu işaretlemeyi çok heyecanlıydım görevli son anda dedi işaretlemeyi unutmayin dedi işaretledim ama yanlışmı işaretledim acaba diye içime kurt düştü diyelimki yanlış işaretledim kitapçık numaraları vardı bu ara farklı olarak onlardan anlaşılırmı cnm hangi gruptan olduğum cnm sence:(( bu pirpiriklik öldürcek beni

Telaş etme gözetmen düzeltmiştir yanlışsa. Tek tek kontrol ediyorlar sınav bitince
Ben konu çalışıp soru çözdüm genel olarak bildiğim şeylerdi ama şıklar çok yakın olunca karıştı
Birde benim hep a ve ee ağırlıklıydı cevaplarım
Nerden aklıma geldiyse 4a4b diye giden şıklar geldi aklıma
Bir iki tanesinide değiştirdim bu yüzden manyak mıyım neyim
Finale artık baya hazır olmak zorundayız bu dönemden ders bırakmak istemiyorum

[ı]telaş etme gözetmen düzeltmiştir yanlışsa. Tek tek kontrol ediyorlar sınav bitince
ben konu çalışıp soru çözdüm genel olarak bildiğim şeylerdi ama şıklar çok yakın olunca karıştı
birde benim hep a ve ee ağırlıklıydı cevaplarım
nerden aklıma geldiyse 4a4b diye giden şıklar geldi aklıma
bir iki tanesinide değiştirdim bu yüzden manyak mıyım neyim
finale artık baya hazır olmak zorundayız bu dönemden ders bırakmak istemiyorum
[/ı]

canım benimde aynı şey aklıma geldi biliyor musun:9:dedim tutar belki,

sosyal bilimlerde araştırma yöntemlernden korkuyordm karıştırırım diye nitekim öyle oldu..inşallah finallere bu kadar zorlanmayız..
Bende soru ezberlemekten ziyade konu çalıışmaya karar verdim,nasıl o kadar syfa çalışılır ,2 tabne dersimin kitabı yok bende

Ben sadece büronun verdiği kitaplara çalıştım sınavlarım iyi geçti kızlar başka kaynak kitap almadım hiç bir yere de bakmadım onun dışında.

İşletme 4üncü sınıf Özetleriniz varmı kızlar vizelere hiç çalışamadım bebek bekliyorum uykucu yaptı beni kafamı kaldırıp özette hazırlayamdım finallerdede evimi taşıman söz konusu LÜTFEENNN bana yardımcı olun bu sene bitirmem lazım bu okulu bebek geliyo sermaye lazım ;) iş hayatına atılmalıyım malum hayat zor :(

Son düzenleme:
Kızlar yardımcı kitaptan çalışmayın kendi kitabından çalışırsanız kesinlikle geçersiniz evet kitapta çok ayrıntı var ama o ayrıntılar yine kitabı okuduğunuz yerlerle ilgili yani konuyu okuyorsunuz biraz ilerleyince okuduğunuz konuları tekrar hatırlatıyor kitap bence aöfnin kitabı başarıya ulaştırıyor ters köşe olmak istemiyorsanız aöfnin kitabını tavsiye ediyorum yetiştirebilirsiniz sadece okuyun ve altını çizin başka hiç bişeye gerek yok benim bir dersim 100 gelebilirr kendi kitabından çalıştığım dersim:21: yardımcı kitaptan çalıştığımda 40 gelecek sanırım. :52:

Son düzenleme:
tamam canım oluşturucam

bende bu akşam bi oturup sayayım ünitelerimi yine 44 olması lazım ama bakayım kesin söylerim
vize ünitelerine geri dönüp bakamıcam zaten zaman yok bakmaya kalksam toplam 90 ünitem var:52::52:
birde bi plan yaptım mı kednime tamamdır perşembe günü gibi başlamayı düşünüyorum hadi hepimize kolay gelsin:54:

bende bu akşam bi oturup sayayım ünitelerimi yine 44 olması lazım ama bakayım kesin söylerim
vize ünitelerine geri dönüp bakamıcam zaten zaman yok bakmaya kalksam toplam 90 ünitem var:52::52:
birde bi plan yaptım mı kednime tamamdır perşembe günü gibi başlamayı düşünüyorum hadi hepimize kolay gelsin:54:

Canım senin kaç dersin var ? Ben vize ünitelerimi de saydım... Benim 5 dersim var..

Canım senin kaç dersin var ? Ben vize ünitelerimi de saydım... Benim 5 dersim var..

10 dersim var canım
2.sınıfım ben bu dönem normalde 7dersim vardı
3.sınıftanda 4 ders aldım biri staj
3 tanesi normal ders
toplamda 10 ders yani
vizeye kadar 44 ünitem vardı finale kadarda 44 kalması lazım
baya var yani:50:

10 dersim var canım
2.sınıfım ben bu dönem normalde 7dersim vardı
3.sınıftanda 4 ders aldım biri staj
3 tanesi normal ders
toplamda 10 ders yani
vizeye kadar 44 ünitem vardı finale kadarda 44 kalması lazım
baya var yani:50:

Sen baya bi yüklenmişsin yani.. Allah kolaylık verir inşaAllah..
Ben güya bugün çalışmaya başlayacaktım ama hiç istemiyorummm yaa

Back