Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

valla kızlar ne yalan söliyim sınavda tamamiyle mata döndüm.ve çok küfür ettim insaf yaa okadar çalış çalış 1 tane bile bilindik soru çıkmazmıyaaa.nolacak şimdi bilemiyorum.tamamiylen çöktüm yarın için tarihe çalışacaktım nasıl olsa çalışdığım yerden çıkmıo diyip çalışmayı düşünmüyorum.insan 1 tane olsun ünite sorularından sorar 1 tane geçmiş yıl sorularından sorar konu başlığından bile yoktu.şimdi finaller 1 ay sonra zaten sonuçları hemen açıklamıyolar hangi derse çalışcaz nasıl çalışcaz ben bu eğitimin..............yökün............soruları hazırlayanın..............

Allahtan tembelliğime geldi de çıkmış soru çalışmadım
Şaka gibiydi tek bi tane çıkmış soru olacağını dşünmüyorum çünkü muratın soru bankasından da gelmedi
Gelen tek ders uluslararası işletmecilikti
Diğerleri tırt...
Bu sene olmasa çok iyiydi ayrıntı ve kafa karıştırıcıydı bildiğin 2 şık arasında sıkıştım kaldım
Birde gözetmene sataşacaktım ama neyse aldırma dedim kendime

Noldu derseniz; sınavın son dksına kadar kullanıyorum ben hep birkaç kere çözer en sonda tekrar ederim
İlk yarım saat bitti 5 dk içinde sınavda 2 kişi kaldık
Son 5 dk da bunlar aralarında konuşuyorlar ama yüksek sesle
Kadın olan dedi ki ötekine; bak dedi çoğu önemseyip çalışıp geliyor bunlar gibi hiç bir şey bilmeden gelenler de var
O kadar sinir oldum ki
Her girdiğim sınavda gıcık gözetmenler denk geliyor bana:47:

tüm geçmiş yıllarda sayısı azımsanmayacak şekilde geçmiş sorular çıkmış, lakin bu yıl 1-2 adeti geçmedi biri temel bilgi teknolojisindendi. Bakalım sonuçlar ne olacak

Şaka gibiydi tek bi tane çıkmış soru olacağını dşünmüyorum çünkü muratın soru bankasından da gelmedi
Diğerleri tırt...
Bu sene olmasa çok iyiydi ayrıntı ve kafa karıştırıcıydı bildiğin 2 şık arasında sıkıştım kaldım

Noldu derseniz; sınavın son dksına kadar kullanıyorum ben hep birkaç kere çözer en sonda tekrar ederim
Kadın olan dedi ki ötekine; bak dedi çoğu önemseyip çalışıp geliyor bunlar gibi hiç bir şey bilmeden gelenler de var
O kadar sinir oldum ki

o gözetmenler birde eğitimli mi oluyo acaba? eğer öyleyse onlar için "okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır" yeterince uygun

kızlarr biz form dolduruyoruz yaa kitapcık grubunu işaretliyoruz bu sefer o yokmuydu yoksa ben kitapçık harfini işaretlemedimmi eğer öyleyse ben yandımm sanki işaretlemedim gibi gelio

kızlarr biz form dolduruyoruz yaa kitapcık grubunu işaretliyoruz bu sefer o yokmuydu yoksa ben kitapçık harfini işaretlemedimmi eğer öyleyse ben yandımm sanki işaretlemedim gibi gelio

orta üstteydi bence işaretlemişsindir üzme kendini işaretlemeseydin uyarırlardı gözetmenler

Diğerleri tırt...

O kadar sinir oldum ki

gerçekten sinir bozucuymuş

Vardı ama telaş etme gözetmenin düzeltmiştir işaretlemiştir yerine ya da sen öyle sanıyorsundur

Gözetmenlerle alıp veremediğim yok ama her seferinde neden karşılaşıyorum anlamıyorum
Kpss de de son iki kişi kaldık adam kavga etti bizimle onun yüzünden optiği kaydırdım
Ya gelir başımda dikilirler heycan yaparım ya da böyle yüzüme konuşurlar
Çok mu pısıırık takılıyorum acaba
5 dk beklemek zoruna gitti kadının nerden biliyor benim çalışmadığımı, belki çıkanlar önemsemiyodur neye göre konuşuyorsa..

kızlar matematikten bugün sınav olan varmı.varsa aklınızda kaln soruları yazın yavvv

1.sinif misin sende,

bende bati avrupa 1,sinif isletme haftaya girecegim sinava sorular nasildi..

simdi herks cok zor hic bilindik sey yok diyince tirstim..

gözetmenler öğretmenlerden memurlardan alınıyormuş halamda gözetmenlik yapıyor

Orta yaş ve üzeri olanlar çok anlayışlı oluyorlar hatta sabah girdiğim okuldaki kadın çok güler yüzlü pozitif bir kadındı
Gençlerde bir tafra oluyor anlam veremiyorum
hayır yarım saat 1 saat oturuyorsun orda napıyorsun sanki
Hepi topu 2 gün. Hayrına durmuyorlar sonuçta 2 günün ödemesini de alıyorlar.

Neyse bir daha olursa hakkımı arıcam valla 60 dk süs diye vermediler bana son dk sına kadar hakkım :19:

1.sinif misin sende,

Konu çalıştığın, çıkardığın notlara yoğunlaşmalısın
Soru bankaları ve çıkmış soru işe yaramıyormuş gerçekten.

Orta yaş ve üzeri olanlar çok anlayışlı oluyorlar hatta sabah girdiğim okuldaki kadın çok güler yüzlü pozitif bir kadındı
Gençlerde bir tafra oluyor anlam veremiyorum
hayır yarım saat 1 saat oturuyorsun orda napıyorsun sanki
Hepi topu 2 gün. Hayrına durmuyorlar sonuçta 2 günün ödemesini de alıyorlar.

Neyse bir daha olursa hakkımı arıcam valla 60 dk süs diye vermediler bana son dk sına kadar hakkım :19:

haklısın valla benim sınavdada kadın ve erkek ti gözetmenler zıtlaşıp duruyolar kitapçık dağıtırken filan suratsızlar cok rahatsız edici

Konu çalıştığın, çıkardığın notlara yoğunlaşmalısın
Soru bankaları ve çıkmış soru işe yaramıyormuş gerçekten.

canim ya zaten soru bankam filan yok:)

benim nisan misan islerinde türkiyeden gelirken bir yardimci kitap alamadim sonrada toplatilmis

gelecek olan kitabimda kargoda kayboldu cok canim skiliyordu..

o bu degilde benim canimi skan olay ben yurt disindada üni okuyorum

milletin girdigi dersi bir dönem sonra alsam illa sistem d egisiyor bundada ayni oldu cok canim skiliyor yaaa

1.sinif misin sende,

inşllah öyledir.ben2.sınıfım matematik alttan dersim böyle gidersemde mezunda olamıycam çok moralim bozuk çok az uyuyup ders çalışacaktım bugün soruları görünce çöktüm

ay güzelim insallah olur ya,

valla canim cok skkin be,

daha girmeden moral olarak biktim:)

güldügüme bakma benim dedigim gibi neye elime atsam bu okul islerinde illaki birsey cikar

isaret mi ne off..

ay yazmisken burada o kadar ders verdim türkiyeye yatay gecise basvurdum bu sene

olmadi,benden daha az veren biri oldu yani bende dertler derya cabaliyorum ama yok ya..

kimse anlatsam inanmaz..

Son düzenleme:
Back