Allahtan tembelliğime geldi de çıkmış soru çalışmadım
Şaka gibiydi tek bi tane çıkmış soru olacağını dşünmüyorum çünkü muratın soru bankasından da gelmedi
Gelen tek ders uluslararası işletmecilikti
Diğerleri tırt...
Bu sene olmasa çok iyiydi ayrıntı ve kafa karıştırıcıydı bildiğin 2 şık arasında sıkıştım kaldım
Birde gözetmene sataşacaktım ama neyse aldırma dedim kendime
Noldu derseniz; sınavın son dksına kadar kullanıyorum ben hep birkaç kere çözer en sonda tekrar ederim
İlk yarım saat bitti 5 dk içinde sınavda 2 kişi kaldık
Son 5 dk da bunlar aralarında konuşuyorlar ama yüksek sesle
Kadın olan dedi ki ötekine; bak dedi çoğu önemseyip çalışıp geliyor bunlar gibi hiç bir şey bilmeden gelenler de var
O kadar sinir oldum ki
Her girdiğim sınavda gıcık gözetmenler denk geliyor bana
kızlarr biz form dolduruyoruz yaa kitapcık grubunu işaretliyoruz bu sefer o yokmuydu yoksa ben kitapçık harfini işaretlemedimmi eğer öyleyse ben yandımm sanki işaretlemedim gibi gelio
kızlar matematikten bugün sınav olan varmı.varsa aklınızda kaln soruları yazın yavvv
Allahtan tembelliğime geldi de çıkmış soru çalışmadım
Şaka gibiydi tek bi tane çıkmış soru olacağını dşünmüyorum çünkü muratın soru bankasından da gelmedi
Gelen tek ders uluslararası işletmecilikti
Diğerleri tırt...
Bu sene olmasa çok iyiydi ayrıntı ve kafa karıştırıcıydı bildiğin 2 şık arasında sıkıştım kaldım
Birde gözetmene sataşacaktım ama neyse aldırma dedim kendime
Noldu derseniz; sınavın son dksına kadar kullanıyorum ben hep birkaç kere çözer en sonda tekrar ederim
İlk yarım saat bitti 5 dk içinde sınavda 2 kişi kaldık
Son 5 dk da bunlar aralarında konuşuyorlar ama yüksek sesle
Kadın olan dedi ki ötekine; bak dedi çoğu önemseyip çalışıp geliyor bunlar gibi hiç bir şey bilmeden gelenler de var
O kadar sinir oldum ki
Her girdiğim sınavda gıcık gözetmenler denk geliyor bana
o gözetmenler birde eğitimli mi oluyo acaba? eğer öyleyse onlar için "okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır" yeterince uygun
kızlarr biz form dolduruyoruz yaa kitapcık grubunu işaretliyoruz bu sefer o yokmuydu yoksa ben kitapçık harfini işaretlemedimmi eğer öyleyse ben yandımm sanki işaretlemedim gibi gelio
kızlar matematikten bugün sınav olan varmı.varsa aklınızda kaln soruları yazın yavvv
gözetmenler öğretmenlerden memurlardan alınıyormuş halamda gözetmenlik yapıyor
1.sinif misin sende,
bende bati avrupa 1,sinif isletme haftaya girecegim sinava sorular nasildi..
simdi herks cok zor hic bilindik sey yok diyince tirstim..
Orta yaş ve üzeri olanlar çok anlayışlı oluyorlar hatta sabah girdiğim okuldaki kadın çok güler yüzlü pozitif bir kadındı
Gençlerde bir tafra oluyor anlam veremiyorum
hayır yarım saat 1 saat oturuyorsun orda napıyorsun sanki
Hepi topu 2 gün. Hayrına durmuyorlar sonuçta 2 günün ödemesini de alıyorlar.
Neyse bir daha olursa hakkımı arıcam valla 60 dk süs diye vermediler bana son dk sına kadar hakkım
Konu çalıştığın, çıkardığın notlara yoğunlaşmalısın
Soru bankaları ve çıkmış soru işe yaramıyormuş gerçekten.
1.sinif misin sende,
bende bati avrupa 1,sinif isletme haftaya girecegim sinava sorular nasildi..
simdi herks cok zor hic bilindik sey yok diyince tirstim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?