• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar şimdi ben mi fesatlanıyorum görümcem hasetinden çatlıyormu

Saygısızlık yahu.

Bence zamanı geçmiş kimse kimseye bu kadar laf söyleyemez görümce dır dokunulmazlığı falan mı var zannediyor.

Benim görümcem de bikaç defa buna yakın densizlik yaptı her seferinde gülerek ve biraz alaycı bir üslupla cevap verdim sonrasında olmadı herhalde tutmadigini anladı.

Valla benim ilk yapacağım şey görümcemin bir açığını bulmak ve imada bulunmak olurdu. Aslında ima da demeyelim, çok alakasız gibi kalabilecek ama acaba bu ne biliyor diye de tırnak yedirtecek bir konuşma yapardım lafların arasına sokuşturarak. Mesela kaynanasını çekiştirdi size diyelim, kaynanasının yanında bir başka arkadaşınızın -mesela annesi olsun- başına gelen bir şeyi(!) anlatın.

Tam saçını yolmalıkmış terbiyesiz :KK4:

Gorumcenin esinin adi x olsun
Ben olsam derdim ki,
'Canim sen heralde cocuguna x'in eski sevgililerinin adini koymayi dusunuyorsun ki boyle oneri veriyorsun o da guzelmis'

Valla benim ilk yapacağım şey görümcemin bir açığını bulmak ve imada bulunmak olurdu. Aslında ima da demeyelim, çok alakasız gibi kalabilecek ama acaba bu ne biliyor diye de tırnak yedirtecek bir konuşma yapardım lafların arasına sokuşturarak. Mesela kaynanasını çekiştirdi size diyelim, kaynanasının yanında bir başka arkadaşınızın -mesela annesi olsun- başına gelen bir şeyi(!) anlatın.

Tam saçını yolmalıkmış terbiyesiz :KK4:

Kv mden öğrendiğim ve pekala ima yapabileceğim bir çok şey vat aslında da diorum ki öyle bir duruma soktu ki bırakın ima etmek cvp vermek varlığı nı görmezden geliyorum

Iyide eşinize neden soylemiyorsunuz ? Kardeş kardeşin ayarından daha iyi anlar.

Kv mden öğrendiğim ve pekala ima yapabileceğim bir çok şey vat aslında da diorum ki öyle bir duruma soktu ki bırakın ima etmek cvp vermek varlığı nı görmezden geliyorum
bence de herkes kendi seviyesini gösterir kaale alma o da zaten sen sinirlen diye yapıyo bir kaç kez daha umursamadigini fark edince birakir bence laf sokmayi senin onu iplemedigini görünce vaz geçer

Bakin siz de inceden laf sokarsaniz bu imalar devam eder acik acik ben hoslanmiyorum bu tarz imalardan lütfen boyle seyler deme bana deyin bitsin gitsin buna esiniz de kizmaz ama siz de laf sokarsaniz devam eder suclu olursunuz acik acik soyleyin

Ya aslnda doğru en başta tavrımı koysaydım çekinirdi belki şimdş ama .
Şu saaten sonra da cvp verip ekmeğine yağ sürmiyeceğim onu bekliyor gibi elbet susacak. Ama dopru içten içe çok irite oluyorum .
Benimde ayarım yoktur ya susar ya volkan misali patlarım.
O raddeye getirtmeden susar artık umarım.
Susmasını bekleme ,sustur ! Belli ki hadsiz , araya nifak sokmak istiyor . .

Benim abimin eşi de böyle . Sürekli açık arar bulamazsa da bir yerden birşeyler çıkarır . Herkesin bana söylediği tek şey : " seni ciddi kıskanıyor ! " hiç yakistiramiyordum ama şimdi eminim . Senin durumda pek farksız görünmüyor . Üzerindeki ilgiyi dağıtmak yada abisiyle aranı açmak gibi bir niyeti var sanırım . Haddini bildirdikten sonra birlikte olduğunuz ortamlarda yok say. Pişman olması hayrına. .

Kesin koymayacağımız isim senin ismin deseydin ya

2yolu var. Kırmak istemiyosan bi köşryr çrkip yapma üzülüyorum diiyebilirsin. Diğeride bi ortamda bozcaksın. O bebeğe isim muhabbetnde falan

Cidden guldum okurken.Allahin manyagi! Acilen bozun bence bu kadini. Esiniz eski sevgili isim mevzusunda ablasina bir sey demedi mi ? Meraktayim acikcasi..

Takmayın. Önemsendigini hisseder. Bende görümceyim hic boyle yapmiyorum. Saygi sınırını aşmış. Ama siz prim vermeyin

Gorumcenin amaci belli sizi doldurup esinizle kavga ettirmek ,
Kiskanclik,
Benden once kac sevgilin oldu ,
Ablan soyke boyle derken sen cazgir gelin olup suclanican ,evinizde huzur kalmasin derdi belli ,
Belki kocanin ex sevgilisi kankasidir,
Uzak dur ,lafi yapistir yeri gelincede ,
Ama esinle yuz goz olma

Back