• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sevgilim beni oyalıyormuuuuu

Cinsellik yasadiginiz icin kullanildiginiz kanisina varmissiniz.. Ama siz karsilikli yasamissiniz. Sadece adama suç atmamalisiniz. Rizaniz vardi sonucta..
Ya bi de gercekten 43 yasinda misiniz? o_O

Cinsellik yasadiginiz icin kullanildiginiz kanisina varmissiniz.. Ama siz karsilikli yasamissiniz. Sadece adama suç atmamalisiniz. Rizaniz vardi sonucta..
Ya bi de gercekten 43 yasinda misiniz? o_O
evet 43 nedenki. ben zorla bişey yaşadım demedim. onuda bu konuda suçlamadım. sadece süre uzayıca ve borç filan diye bir sürü bilmediğim şey çıkınca ailemide dinleyip ara verdim. bukadar. kimse suçlu değil. ara verdiğim içinde ben suçlu değilim. kafam karıştı.

arkadaşlar uzun süredir üyeyim. bu birlikteliği yaşarken buraya hiç yazmadım bile. sonuçta kötü günlerim ve moral bozukluğum çok oldu. ama artık bilmediğim konular önüme dökülüp evlenmeme sebebim bu lütfen bekle deyince fikir almak istedim. ergengibisin demeyin ne olur.

evet 43 nedenki. ben zorla bişey yaşadım demedim. onuda bu konuda suçlamadım. sadece süre uzayıca ve borç filan diye bir sürü bilmediğim şey çıkınca ailemide dinleyip ara verdim. bukadar. kimse suçlu değil. ara verdiğim içinde ben suçlu değilim. kafam karıştı.

Elbet ara vermek iyi ama sizin yogurdu üfleyerek yemeniz lazim.. Adama guvenmiyorsaniz guvenmiyorsunuzdur bu kadar basit..

Elbet ara vermek iyi ama sizin yogurdu üfleyerek yemeniz lazim.. Adama guvenmiyorsaniz guvenmiyorsunuzdur bu kadar basit..
tabii bunları hep düşünüyorum. ama hiç yalanını yakalamadım kaç yıldır. beni istemiyorsa bekle demesine gerek yok. dilediği kızıda bulur. üflüyorum yoğurdu bakalım...:110::110:

Birsey Merak ettim. Ortak arkadas grubunuz var mi? Onun ailesi ile tanistiniz mi, gorusuyor musunuz?peki ya o sizin ailenizle tanisiyor mu? Ayri sehirlerde oldugunuzu soylediniz. Arada ne kadar mesafe var? Ne siklikta gorusuyordunuz? Cok sordum :)

Birsey Merak ettim. Ortak arkadas grubunuz var mi? Onun ailesi ile tanistiniz mi, gorusuyor musunuz?peki ya o sizin ailenizle tanisiyor mu? Ayri sehirlerde oldugunuzu soylediniz. Arada ne kadar mesafe var? Ne siklikta gorusuyordunuz? Cok sordum :)
arkadaş grubumuz yok aileler tanışmıyor. iş yerindekileri tanıyorum. iki saat filan şehir uzaklığı. 15 günde bir bazan haftada bir görüştük. ben çalışıyorum oda çoookkk yoğun çalışıyor.

arkadaş grubumuz yok aileler tanışmıyor. iş yerindekileri tanıyorum. iki saat filan şehir uzaklığı. 15 günde bir bazan haftada bir görüştük. ben çalışıyorum oda çoookkk yoğun çalışıyor.
en önemli şeylerden biri ama biliyor musunuz
arkadaş önemli bir yere değinmiş
insan aşık olduğu kadını herkese göstermek ister
ailesiyle neden tanıştırmıyor mesela? bu önemli
yakın arkadaşları yok mu bu adamın?
böyle herkesten saklar gibi bir hali var

anlıyorum sizi. ama konu oralara gelmedi. ne ben istedim ne o. biz kısıtlı vakti beraber geçirmek istedik.

ya iş yerine gidiyordum ve hepsi sevgilisi olduğumu biliyo. oda hiç gizlemedi. kimse evlilik mevzunu açmadığından aileler tanışmadı

anlıyorum sizi. ama konu oralara gelmedi. ne ben istedim ne o. biz kısıtlı vakti beraber geçirmek istedik.
lüften yanlış anlamayın gözümde ne canlandı biliyor musun
bikaç saat görüşüp sadece birlikte olup yemek yiyip ayrılmışsınız gibi bir ilişki canlandı gözümde
iyi de bundan da çok ciddiyet beklenmez gibime geliyor
çocuğunuz var mı bu arada önceki eşten?

kızlar yazıyorum ama her an vazgeçebilirim. buraya bir çok kez konu açtım. ben boşanmış bir bayanım. iki buçuk yıla yakındır bir ilişkim var. farklı şehirlerdeyiz ve çok görüşmedik. ama ondan çok hoşlanıyorum. defalarca artık evlenmek istediğimi ima ettim ama anlamıyor gibi yaptı. bende utanıp üstelemedim. ama en son açık açık evlenmeye niyeti yoksa bitirmek istediğimi söyledim ve ciddiydim, bitirecektim. oda beni karşısına alıp konuştu. dediki: bak benim eski evliliğimden çok borcum var ve eski karım bana müteselsil kefil oldu. bu borçlar bitene kadar evlenmemi istemedi. bende ona saygı duyup kabul ettim. bu borçlar bitsin senle evlenelim. borçların bitmesine bir yada bir buçuk yıl var. Bende tamam ama borçların bitenedek senle görüşmem dedim. sadece telde konuşurum dedim. oda kabul etti. iki aydır sadece telde konuşuyoruz. o hala beklememi beni sevdiğini söylüyor. şimdiiii ben aileme anlattım durumu. ablam beni oyalayıp kullandığını söylüyor. iyide diyorum yüzünü görmeyip sadece telefonda konuştuğum adam beni nasıl kullanıyor. lütfen bana akıllıca fikrinizi söyleyin tarafsız fikirlere ihtiyacım varrr

alttan alttan para istemiş gibi

Ozur dileyerek yaziyorum ama bana cok sacma geldi. Iki bucuk sene az degil. Ne ailesi ile tanismissiniz ne de arkadaslarini, cevresini biliyorsunuz. Bir de kac Kere evliligi ima ettim anlamamazliktan Geldi demissiniz. Adamin niyeti gercekten ciddi olsaydi size soylerdi. Sizi oyaliyor bence. Evlenme gibi Bir niyeti yok. Ona bagli kalmayin derim ben. Aileniz hicte haksiz sayilmaz.

lüften yanlış anlamayın gözümde ne canlandı biliyor musun
bikaç saat görüşüp sadece birlikte olup yemek yiyip ayrılmışsınız gibi bir ilişki canlandı gözümde
iyi de bundan da çok ciddiyet beklenmez gibime geliyor
çocuğunuz var mı bu arada önceki eşten?
yok okadar değil. ben özetlemeye çalıştım. görüşme imkanımız azdı.

Ozur dileyerek yaziyorum ama bana cok sacma geldi. Iki bucuk sene az degil. Ne ailesi ile tanismissiniz ne de arkadaslarini, cevresini biliyorsunuz. Bir de kac Kere evliligi ima ettim anlamamazliktan Geldi demissiniz. Adamin niyeti gercekten ciddi olsaydi size soylerdi. Sizi oyaliyor bence. Evlenme gibi Bir niyeti yok. Ona bagli kalmayin derim ben. Aileniz hicte haksiz sayilmaz.
bazan aileler herşeyin iyisini bilir.hayırlısı

Back