Merhaba kızlar. Aklınıza ihtiyacım var. Napacam bilmiyorum. 3 aylık evliyim. Severek evlenmedim. Özel Bi okulda çalışıyordum. Padronun oğlu peşimi bırakıyordu. Fark ettiğim de işten ayrıldım. Çünkü başka carem yoktu. Ama evlerimiz yakındı babası ile benim babam tanışıyordu. Babası benim babama söyledi. Komple kurdular bana. Beni kaçırdılar. Çünkü istemeye gelmelerini istemedim. Çünkü sevmiyordum. Ailemde durumları baya iyi diye seslerini çıkarmadılar. Ailemi de sildim. Ne zaman gitsem ailemin yanına hep kocanın yanına git. Erkek seni sevsin. Dediler. Bu yüzden bıraktım aileme gitmeyi. Çünkü beni yanlarında istemiyorlar. Beni erkek tarafına alıştırmaya çalıştılar hep. Kayın valide olan kadın da hep oğlunu tutuyor. Hiç hatası yokmuş gibi. Sevmediğim halde beni bırakmadı. Evet zengin evet yakışıklı evet belki de iyi ama eşimi sevmiyorum. İYİ de davranıyor bana ama sevmiyorum. Kalbim ona karşı birşey hissetmiyor. Bana hep beni seveceğin günü bekliyeceğim diyor. Ama bilmiyorum. Sevmem... Napacam ben. Bu hayat böyle biter mi.