- 20 Kasım 2016
- 5
- 75
- Konu Sahibi papatyapiremses
Sevgili değiliz ama iki taraftada var bir hoşlantı. Panik biri değilim normalde ama çok geriliyorum sizce nasıl davranmalıyım ya da onu nasıl etkileyebilirim? Tüyo verin lütfen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru söze ne denir haha bazı çocuklar çok seviyeli gerçekten öyle hemen atlama falan olmuyor ama bazısı diyorum bak parmakla sayılacak kadar azEvine davet ediyorsa atlayacak demektir
Kimse kusura bakmasın eve gidince masum masum film izlenmiyor. Hepimiz biliyoruz...
doğru söze ne denir haha bazı çocuklar çok seviyeli gerçekten öyle hemen atlama falan olmuyor ama bazısı diyorum bak parmakla sayılacak kadar az
Ayy benimki o parmakla sayilacak cocuklar arasina girmis yahu ne güzel :) ders bile calisirdik hemde ailesi sehir dışına gittiğinde simdi o kadar masum durmasakta
hahaha maşallah benim eskiside allah var öyleydi.
Git git!!Sevgili değiliz ama iki taraftada var bir hoşlantı. Panik biri değilim normalde ama çok geriliyorum sizce nasıl davranmalıyım ya da onu nasıl etkileyebilirim? Tüyo verin lütfen.