Kizlar selam regle yakin dönemde Lh testi gebelik göstergesi midir? Bunu tecrübe edenler lütfen yazsinn..

Canim cok teşekkür ederimm tüm destegin için inşallah cok yakin zamanlarda anne olacagiz o gunleri gormek nasip olsun ikimize de

Merhaba mesajın umut oldu bana resmen çatlatma iğnesi oldum bugün 11. Günüm 3 kere ovulasyon testi yaptım hep pik çıktı gebelik testim negatif ama aklım çok karışık testleri yükledim bi bakıp yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_9602.webp
    140,7 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba canimm , 11. Gun gebelik testinde sonuc gormek icin biraz erkenn ben 14. Gun gebelikte silik görmüştüm umudunu yitirme inşallah bebegim seninledir guzel haberlerini bize buradan verecegine inanıyorum

Merhaba canimm , 11. Gun gebelik testinde sonuc gormek icin biraz erkenn ben 14. Gun gebelikte silik görmüştüm umudunu yitirme inşallah bebegim seninledir guzel haberlerini bize buradan verecegine inanıyorum
Teşekkürle ederim güzel haberleri size vereğim inşallah

Bugünde ovulasyon yaptım yine pik heycanlıyımmm

Sizin adınıza çoook mutlu oldum.Belirtileriniz nelerdi acaba 15 aydır benim de olmuyor
Canimm cok teşekkür ederim inan bende hala rüyada gibiyimmm son günler gündüz uykusu yapmaya baslamistim oturduğum yerde içim geçiyordu, bide göğüslerim hep agrir adete yakın ama bu sefer daha bi hissettirdi sanki ağrısını, adete 3-4 gun kala ovulasyon yapmaya basladim, daha oncede yaptigim olmustu ama hic koyu çıkmamıştı bu sefer aynı yumurtlama gibi çıkınca umutlandim , 10 aydir olmuyordu bizimde aslina bakarsan umudumu kesmistim herhalde baska yollara basvuracagiz diye dusunmeye başlamıştım ama rabbimin bir bildigi varmis doğum günümde emanetini bana verdi

Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin benim de adet günüm bugündü gelmedi. Eşim geçen ay varikosel ameliyatı oldu inşallah bu ay olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…