Canim cok teşekkür ederimm tüm destegin için inşallahKorkma bende ilk öğrendiğimde öyle oldum ya dış gebelikse ya şöyleyse ya böyleyse falan diye çok düşündüm. Zor ulaştık ondan böyle oluyor. İçini ferah tut namaz kıl. Adet ağrıların olabilir sakın korkma. Ben acaba düşük mü yapacam diye ağlamıştım mesela. Ama allaha şükür öyle bişey olmadı doktorumda gayet normal dedi rahim büyüyormuş. Hadi bakalım hayırlı olsun Allah inşallah ikimizede doğdu mesajını atmak nasip olur
Ben doktordan çıktım rahim kalınlaşmış dedi beta verelim yinede dedi sonuç bekliyorumCanim cok teşekkür ederimm tüm destegin için inşallahcok yakin zamanlarda anne olacagiz o gunleri gormek nasip olsun ikimize de
Yaaa hadi hayırlısıııBen doktordan çıktım rahim kalınlaşmış dedi beta verelim yinede dedi sonuç bekliyorum
Beta yine negatif ama umudum var 10 güne kdr regl olmazsam yine gidicemYaaa hadi hayırlısııı
Merhaba mesajın umut oldu bana resmen çatlatma iğnesi oldum bugün 11. Günüm 3 kere ovulasyon testi yaptım hep pik çıktı gebelik testim negatif ama aklım çok karışık testleri yükledim bi bakıp yorumlarınızı bekliyorumMerhabalar kizlar bu ay innovita ovulasyon testi kullandim , reglin 13. günü yumurtlama gördüm her zamanki gibi , bugun yumurtlama üzerinden 14 gun gecmis durumda. Bir yorumda okudum bu testi yapanlar regle yakin pozitif gosteriyorsa gebelik var demektir yazmislar, merak ettim iki gündür ovulasyon testini yaptim ve iki cizgide belirgin. Regle 2 gün kaldı, bunu tecrübe eden var mı aranızda, lh testi ile gebelik ogrenen oldu mu acaba , cunku daha onceki döngülerimde regle yakın hic boyle cikmamisti tamamen silikti ikinci çizgi ama simdi pozitif görüyorum , görsel ekliyorum dün ve bugun yaptigim ovulasyon testlerini.. düzenli regl olduğumu bilmesem ikinci yumurtlama diyecegim ama regllerim duzenlidir
Merhaba canimm , 11. Gun gebelik testinde sonuc gormek icin biraz erkenn ben 14. Gun gebelikte silik görmüştüm umudunu yitirme inşallah bebegim seninledirMerhaba mesajın umut oldu bana resmen çatlatma iğnesi oldum bugün 11. Günüm 3 kere ovulasyon testi yaptım hep pik çıktı gebelik testim negatif ama aklım çok karışık testleri yükledim bi bakıp yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkürle ederim güzel haberleri size vereğim inşallahMerhaba canimm , 11. Gun gebelik testinde sonuc gormek icin biraz erkenn ben 14. Gun gebelikte silik görmüştüm umudunu yitirme inşallah bebegim seninledirguzel haberlerini bize buradan verecegine inanıyorum
Bugünde ovulasyon yaptım yine pik heycanlıyımmmMerhaba canimm , 11. Gun gebelik testinde sonuc gormek icin biraz erkenn ben 14. Gun gebelikte silik görmüştüm umudunu yitirme inşallah bebegim seninledirguzel haberlerini bize buradan verecegine inanıyorum
Sizin adınıza çoook mutlu oldum.Belirtileriniz nelerdi acaba 15 aydır benim de olmuyorCanim sonucum 106 cikti hamileyimmmm hıçkırıklarla agladim anca kendime geldim simdi uzanıyorummmm inşallah senden de guzel sonuclar bekliyorum
Testiniz koyuluğu nasıl atabilir misinizBugünde ovulasyon yaptım yine pik heycanlıyımmm
12 gün geçti canımTestiniz koyuluğu nasıl atabilir misiniz
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti
Testiniz koyuluğu nasıl atabilir misiniz
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti
Canimm cok teşekkür ederim inan bende hala rüyada gibiyimmmSizin adınıza çoook mutlu oldum.Belirtileriniz nelerdi acaba 15 aydır benim de olmuyor
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsinCanimm cok teşekkür ederim inan bende hala rüyada gibiyimmmson günler gündüz uykusu yapmaya baslamistim oturduğum yerde içim geçiyordu, bide göğüslerim hep agrir adete yakın ama bu sefer daha bi hissettirdi sanki ağrısını, adete 3-4 gun kala ovulasyon yapmaya basladim, daha oncede yaptigim olmustu ama hic koyu çıkmamıştı bu sefer aynı yumurtlama gibi çıkınca umutlandim , 10 aydir olmuyordu bizimde aslina bakarsan umudumu kesmistim herhalde baska yollara basvuracagiz diye dusunmeye başlamıştım ama rabbimin bir bildigi varmis doğum günümde emanetini bana verdi
İnşallah canim cok teşekkür ederim, dualarım seninleÇok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsinbenim de adet günüm bugündü gelmedi. Eşim geçen ay varikosel ameliyatı oldu inşallah bu ay olmuştur
Ben de takip ediyorum bu ay yumurtlama üzerinden bugünle 14 gün olcak dün gebelik testi yaptım negatif
Benimde böyle Bi kaç gündür belirgindi kasıklarım 10 günden fazladır ağrıyo ve rahatsız edici gergin ama
Seninde pik. Sende mi iğne oldun canımBenimde böyle Bi kaç gündür belirgindi kasıklarım 10 günden fazladır ağrıyo ve rahatsız edici gergin ama
Yok kuzum ben ovulasyon takip ettim bu ay daSeninde pik. Sende mi iğne oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?