Kizlar selam regle yakin dönemde Lh testi gebelik göstergesi midir? Bunu tecrübe edenler lütfen yazsinn..

simsim507

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2024
515
251
26
Merhabalar kizlar bu ay innovita ovulasyon testi kullandim , reglin 13. günü yumurtlama gördüm her zamanki gibi , bugun yumurtlama üzerinden 14 gun gecmis durumda. Bir yorumda okudum bu testi yapanlar regle yakin pozitif gosteriyorsa gebelik var demektir yazmislar, merak ettim iki gündür ovulasyon testini yaptim ve iki cizgide belirgin. Regle 2 gün kaldı, bunu tecrübe eden var mı aranızda, lh testi ile gebelik ogrenen oldu mu acaba , cunku daha onceki döngülerimde regle yakın hic boyle cikmamisti tamamen silikti ikinci çizgi ama simdi pozitif görüyorum , görsel ekliyorum dün ve bugun yaptigim ovulasyon testlerini.. düzenli regl olduğumu bilmesem ikinci yumurtlama diyecegim ama regllerim duzenlidir

Eklentiler

• IMG-20241226-WA0018.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 94
Evet canım gebelik gösterir bir gebelik testi yapsana

Yumurtlama günü olan iliskiden 8-9 gun snra göğüslerim de hassasiyet başladı bu ay ayri bir umut var içimde

Bugün bende adete 10 gün kala pozitifi gördüm hemde anında tekrar yumurtuluyor olabilirmiyim ilk kez kullandım da yumurtlamayı gördüm bu arada daha sonra yaptığım testler de silikleşti

Benim gebeliğimi öğrenince bide ovu testi yapayım demiştim pozitifti ilk hamileliğimde de ilk ovu testi ile yine öğrenmiştim
Benimde on gün önce pikti çatladı ama bugünde pike yakın ve adet günümde pik görmüştüm ztn yani 11 gün geciktim ayy çok karışık

10 gün önce ve öncesinde ztn pikti sonra silikleşti bugün öyle yazılarınızı görünce yapayım dedim pike yakın çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…