Evet canım gebelik gösterir bir gebelik testi yapsanaMerhabalar kizlar bu ay innovita ovulasyon testi kullandim , reglin 13. günü yumurtlama gördüm her zamanki gibi , bugun yumurtlama üzerinden 14 gun gecmis durumda. Bir yorumda okudum bu testi yapanlar regle yakin pozitif gosteriyorsa gebelik var demektir yazmislar, merak ettim iki gündür ovulasyon testini yaptim ve iki cizgide belirgin. Regle 2 gün kaldı, bunu tecrübe eden var mı aranızda, lh testi ile gebelik ogrenen oldu mu acaba , cunku daha onceki döngülerimde regle yakın hic boyle cikmamisti tamamen silikti ikinci çizgi ama simdi pozitif görüyorum , görsel ekliyorum dün ve bugun yaptigim ovulasyon testlerini.. düzenli regl olduğumu bilmesem ikinci yumurtlama diyecegim ama regllerim duzenlidir
Biraz önce gebelik testi aldim ama yarin sabah idrari ile daha dogru sonuc alirim diye sabahi bekleyecegimEvet canım gebelik gösterir bir gebelik testi yapsana
İnşallah canım yapınca buraya da at bakalımBiraz önce gebelik testi aldim ama yarin sabah idrari ile daha dogru sonuc alirim diye sabahi bekleyecegiminşallah vardir rabbim nasip eder.. pazar gunu dogum günüm allah bana bu mutluluğu yasatsin inşallah
Teşekkür ederimİnşallah canım yapınca buraya da at bakalım
Bende aynı durumdayım sonucunuzu bekliyorum umarım hamilesinizdirYumurtlama günü olan iliskiden 8-9 gun snra göğüslerim de hassasiyet başladı bu ay ayri bir umut var içimde
Benimde on gün önce pikti çatladı ama bugünde pike yakın ve adet günümde pik görmüştüm ztn yani 11 gün geciktim ayy çok karışıkBenim gebeliğimi öğrenince bide ovu testi yapayım demiştim pozitiftiilk hamileliğimde de ilk ovu testi ile yine öğrenmiştim
Bu normalmi kızlar
Şimdi mi yaptınız
Adetiniz 11 gün gecikti ve testi öyle mi yaptınız ben de gebelik bekliyorum adetime 8 gün var
Normal gözüküyor, gebelik testi sanırım. Pozitif
İnşallahBende aynı durumdayım sonucunuzu bekliyorum umarım hamilesinizdir
Ahhh kalbim oyle umutla doldu ki , inşallah bende oyledir yanilmaktan cok korkuyorumBenim gebeliğimi öğrenince bide ovu testi yapayım demiştim pozitiftiilk hamileliğimde de ilk ovu testi ile yine öğrenmiştim
Hayır bu attığım ovulasyon testiAdetiniz 11 gün gecikti ve testi öyle mi yaptınız ben de gebelik bekliyorum adetime 8 gün var
İnşallah vardır sizindeAhhh kalbim oyle umutla doldu ki , inşallah bende oyledir yanilmaktan cok korkuyorum