Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonukızlar salon takımım we yemek odası takımım bugun alındıı :) yorumlar beklıyorum
kk da ki ilk arkadaşım,inanmıyorumm... mobilyalarına bayıldımmmm....:)))) zevklerimiz aynı bende avangard tarz düşünüyorum güle güle kullan inş ark.
ben seni çok sevdim yahuuu:)))))))
bu arada kaça aldınız cnm
kk da ki ilk arkadaşım,inanmıyorumm... mobilyalarına bayıldımmmm....:)))) zevklerimiz aynı bende avangard tarz düşünüyorum güle güle kullan inş ark.
ben seni çok sevdim yahuuu:)))))))
bu arada kaça aldınız cnm
kk da ilk arkadaşımmm saolasın canım ben 11 e aldım yemekle salon takımını inşallah allah sanada gonlunun içine sindiğini aldırsın inşallah canım benım bende senı cok sevdım
güzelmiş ama benim tarzım değil avangard mobilya die geçio herhalde bu modeller ben daha modern şeyler seviyorum ALLAH GÜLE GÜLE OTURMAYI NASİP ETSİN.....
ayy canım şahaneee bende koltuk takımını avangard istedim ama yatak olmuyo diye alamadım yeni takımımda avangardın yanından geçiyo ama olsun sevdim çok bunu da
sözün özü şahanelermutlu günlerde kullanın inşallah