Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar salon takımım we yemek odası takımım bugun alındıı :) yorumlar beklıyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
$asos-koltuk-takimi-1.webp :)) $asos-yemek-1.webp

canımmm güle güle kullan :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

daha bugun bellonaya gittim oturma grubu almıstım taksitini yatırmaya

bu modelide ne zzamandırr bakıyordum magazada bayıldıgım bi model güle güleee kullan:52::52::52:

bugünde görevli dememzmi indirime girdi diyeee

inallah bizde bu modellden alırızz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ınsallah sanada nasıp olur tatlım cok ıcıme sınerek aldım ama ben yemek odasında sadece masa sandalye we konsolu aldım gumusluk kullanmak ıstemıyorujm

çok güzelmiş güle güle kullan.bu modeli gördüğüm iyi oldu ben de bellonadan alıcam da:D bu koltuk açılıyomu merak ettim?

çok güzelmiş güle güle kullan.bu modeli gördüğüm iyi oldu ben de bellonadan alıcam da:D bu koltuk açılıyomu merak ettim?

hayır tatlım acılmıyor ama ben o mısafır yatagı ısını hallettım 2 tane sısme yatak :) cok rahat we cok kullanıslı. bence acılıp acılmaması konusuna takılma

güzelmiş ama benim tarzım değil avangard mobilya die geçio herhalde bu modeller ben daha modern şeyler seviyorum ALLAH GÜLE GÜLE OTURMAYI NASİP ETSİN.....

güzelmiş ama benim tarzım değil avangard mobilya die geçio herhalde bu modeller ben daha modern şeyler seviyorum ALLAH GÜLE GÜLE OTURMAYI NASİP ETSİN.....

aslında bende avangard dusunmuyordum ama bu koltuk canlı gordugunuzde cok spor duruyor sık am aspor duruyor. fotolarda daha klasık duruyor cozemedım :)saolasın cnm tesekkur ederım

çok güzel canımcım güle güle kullan
ben de bu tarzı çok seviyorum ve bu şekilde almayı düşünüyorum.
özel olmazsa ne kadara mal ettniz bu 2 takımı?

bu iki takımın fiyatı nedir cok begendim annemler yenileyeceklerde bundan olabilir

kızlar acıkca soylemek gerekırse takım cok pahalı aslında. ama tamamen mdf we ayakları gümüş kaplama. salon takımı 7 yemek odası takımı 8 mılyar ama ben sadece konsol masa we sandelye aldım yemek odasından. salon takımı + masa sandalye konsol ve konsol aynası bana 11 mılyara geldı

Back
X