Kızlar Saçmalamak İstemiyorum Lütfen Yardım

Keşke en basinda açsaymışım konuyu iyice yerin dibine girmiş gibi hissettim kendimi
Çok davetkar görünmüşsün bide üstüne çukulata istemişsin biz kadın olarak böyle düşündüysek o erkek olarak ne düşünmüştür gerisinide sen düşün

Bence sen saçmalmadın da şu yukarıdaki yorumların dörtte üçü evde yalnız oturanların muhabbet etme isteklerini karşılamak amacıyla yaptıkları gereksiz esprilerden ibaret toplumumuz kadın erkek arasında bu tip bir iletişime açık değil. Adam senin ondan hoşlandığını düşünüyor bile olabilir. Eğer hoşlanmıyorsan iletişime devam etmene de gerek yok bence. Zaten ikinizden biri bir sevgili bulduğunda muhakkak kopacaktır bu iletişim, burdan bakınca senin zorunla devam ediyor gibi göründü

Yoksa bende konuyu sacmalamamak adına açtım alay edilmek için degil
Biz burada dalga geçsek , sayfayı kapatır gidersin. Ama adama senin içindeki çocuğu tanımak istiyorum dediğin de içinden amann ne zırlavıyo ya bu dediğinde bence daha çok incinirsin. sana garanti veriyorum senden hoşlanmıyor. hoşlanan adam profili bu değil senin aşkına da saygım var diyeceğim ama sende hoşlanmıyormuşsun bile , yersen.

Bana da çikolatadan daha çok o cümle garip geldi, "içindeki çocuğu tanımak istiyorum" çok iddialı değil mi ya hoşlanmayan birisi için

Ben cikolatadan sonrasini okumadim.ne alaka ya niye cikolata istediniz.siz degisik ruh halinde gorunmeyi seviyosunuz yada biseylere cok fazla anlam yukluyosunuz.yok adam cografyalarimiza deginmis yok icindeki cocugu tanimak istiyorum.size tavsiyem hediye falan gondermeyin belliki adam bu hareketlerinizi tuhaf bulmus uzak duruyor

Bana da çikolatadan daha çok o cümle garip geldi, "içindeki çocuğu tanımak istiyorum" çok iddialı değil mi ya hoşlanmayan birisi için
Derin bir kişilik olduğunu anlatmaya çalışıyor ablamız. Beni çerez gibi harcama niyetim ciddi diyor. Senden öte bir sen var ben onu görüyorum falandı fişmandı. Bazı erkeklerde yapar ya kız düşürmek için, benzer taktikler. Yemez erkekler bunu iki tatlı gülümse daha çok düşer, ama buna düşmez. Adam düşse her türlü düşerdi zaten bugüne dek.

Bana çikolata alır mısın ne ya.

İnanılmaz saçmalamışsın şuanda da saçmalıyosun ne alaka ki yok ben içindeki çocukla tanışmak isterim yok içindeki çocuğa çocukluk anılarını kıpraştırcak hediye alayım

Ergenlikte lisede falan olur da koca koca insanlarsınız.Basbaya da hoşlanıyorsun bence kendine itiraf et

Bizim zamanımızda müzik kutusu vardı .
Ondan al gönder.
kutuyu actiginda balerin dans ediyor içinden cikip.
Ümit diye beni seven bir arkadaşımın hediyesi idi :)

O zaman sizi erkekler kulübüne alalım.

Çok davetkar görünmüşsün bide üstüne çukulata istemişsin biz kadın olarak böyle düşündüysek o erkek olarak ne düşünmüştür gerisinide sen düşün
O zaman sizi erkekler kulübüne alalım.
Kimseden yaptığımı fikirlerimi davranisarimi onaylamasini beklemiyorum sadece asagilamadan alay etmeden cevap verilebilir tek istediğim buydu

Değer verdiğiniz hoşlandiğiniz bu kadar özenle seçilen cümlelerden belli kuzum. Aşık olma ve karşılık bulamama endişeniz var bilinçaltında ama bununla yüzleşmeye korkuyorsunuz. Hiç canınızı sıkmayın zaten uzakta olduğu için çabuk kurtulursunuz bu duygulardan. Fazla düşünmeyin. Bu çocuk sizinle flortlesmek istese bir şekilde devam ettirirdi.
Ben böyle anladım ...şu da var eminim sizin bilmediginiz ona olan duygularınızı o biliyordur.

Keşke en basinda açsaymışım konuyu iyice yerin dibine girmiş gibi hissettim kendimi
kuzum madem kimse söylemiyor ben söyleyeyim burada bazı arkadaşların muayyen gününe denk gelmiş olabilirsin onun için hormonların vermiş olduğu yetkiyle seni incitmiş olabilirler ,kişisel algılama yani

Senede iki üç mesajlasma ve seviyeli bir duygu durumu belli etme ile sacmalamis olmuyorsunuz bence. Artik asla ve asla iletisime gecmeyin. Arkadasca veya degil , siz sinyal gondermissiniz o bunu kibarca gormezden gelmis. Olay orada bitmistir. Baska arkadaslar bulun kendinize. Takinti yapmak uzeresiniz.

Aşık değilim diyorsun ama bal gibi seviyorsun. Kimse normal bir arkadaşı için böyle hissetmez.
Ve acı tarafı, maalesef o senden hoşlanmıyor. Hiç bir şey yapma,bekle.

Merhaba kedi
Yorumların tümünü okudum,çoğu benim de aynı fikirde olduğum yorumlardı.
Normal sıradan bir arkadaş için bu kadar ayrıntılı düşünmek,ince eleyip sık dokumak Ve hediye yollamayı istemek,Yazdıkları hakkında bir gizem arayıp bulmacayı çözüp ona hediye yollamak çok yanlış olur.
Burda aslında sorman gereken soru
“Acaba beni yanlış anlamış olabilir mi?,ondan hoşlandığımı sanmış olabilir mi?”
Eğer hiç bir duygusallık hissetmediğin birine,böyle davranıyorsan ciddi bir sıkıntı yaşarsın

Kendini kandırma sn bu çocuktan bal gibi hoşlanıyorsun karşıdan bı haraket yok olayı leyhine çevirmek istiyorsun bence. Hediye işe yaramaz. Hislerini önce kendine açıkla sonra ne istediğine karar ver

Böyle şeyler ergenlikte olur ve biter, ortak ilgin olduğu birine kur yaparsın vb.
Adamın blogunu stalklayıp bir de hediye göndermeniz saçma, yersiz ve hoş olmayan bir şey.

Çoktaaan saçmalamışsınız zaten. Böyle romantik şeylerle arkadaşlık kurulmuyor siz de biliyorsunuzdur bunu arkadaş olmak için bu kadar beylik laflara gerek yok. Bence hem bu adam hem genel olarak bu tür tavrıları bırakmanız lazım.

Ayrıca lütfen yakın olmadığınız insanlardan özellikle iş ortamında çikolata istemek gibi bir absürtlük yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…