• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR REGL GÜNLERİMİZİ YAZIP BERABER BEKLEYELİM Mİ ?

All
Pandemiden dolayı yapmıyorlar. Özellere bakıyoruz iyi bı doktor ve normal bı fiyatlı yer arıyoruz
Allah yardımcınız olsun canım inşallah güzel haberlerini bekleriz
Merhaba benim de Bugün batın 1. Günü daha tam anlamıyla adet olmadım ama olacağım belli ☺ Benim eşim de de varikosel var 7 yıl önce ameliyat olmuş ama yine tekrarlamış doktor ameliyat önermedi ne yapacağız bilmiyorum 🤷‍♀️ siz de durumlar nasıl ☺
Canım bende 3 yıllık evliyim 1 yıl denedik olmadı sonra tedaviye başladık bende hiçbir sorun yoktu eşimde sol tarafta varikosel çıktı .Ameliyat oldu 1.5 yıldır şimdi iyi sperm sayısı 45 milyon hızı da 62 ben özelde tedaviye başladım 2 .kez klomen kullandım bugün 10. Günüm çok adet sancım var

bende 8 eylül canım inşallah güzel haberler alırsın
Inşallah canım 16 ağustosta yumurtlama oldu değerlendirdik o günden beri kasik ağrısı bel ağrısı oluyor 1.5 aydır da prolaktin düşürücü ilaç kullanıyorum bu ay başka bi ümitliyim umarım hayal kırıklığı olmaz hiçbirimiz için

Inşallah canım 16 ağustosta yumurtlama oldu değerlendirdik o günden beri kasik ağrısı bel ağrısı oluyor 1.5 aydır da prolaktin düşürücü ilaç kullanıyorum bu ay başka bi ümitliyim umarım hayal kırıklığı olmaz hiçbirimiz için
İnşallah canım benimde 20 'sinde oldu 14.gun kan vericem ama hiç ağrım olsun istemiyorum hep ağrım olduğunda adet oluyor

İnşallah canım benimde 20 'sinde oldu 14.gun kan vericem ama hiç ağrım olsun istemiyorum hep ağrım olduğunda adet oluyor
Inşallah döllenme olmuştur aslında bende dün kan verecektim ama korona yüzünden veremedim bende en iyisi adeti bekleyeyim dedim önümüzde son bi hafta var beraber bekleyelim nasip olur inşallah 🤲😊

Kızlar sizlere gercekten çok özeniyorum ya bir gün vajinusmusu atlatıp bu sekilde bir paylaşımin altinda bebek bekleyecek miyim bilemesem de insallah hersey sizler icin gönlünüzden gectigi gibi olur.

Kızlar sizlere gercekten çok özeniyorum ya bir gün vajinusmusu atlatıp bu sekilde bir paylaşımin altinda bebek bekleyecek miyim bilemesem de insallah hersey sizler icin gönlünüzden gectigi gibi olur.
Canım atlatirsin inşallah rabbim sana da en kısa zamanda bir bebek versin sende buraya güzel haberlerini yazarsin inşallah

Ben 8 eylül regl günüm bugün ovitrelleden 9. Günü ve merakla bekliyorum belirtim henüz yok ama olsun istemiyorum çünkü her ay belirti yaşıyorum ama hamile kalamıyorum birde eşi varikosel olup hamile kalan var mı benim için umut olun lütfen.
Var canım ben😉 ben ilk çocuğuma evliliğimin 7.ci ayında hamile kaldım. Ama o 7ay neler yapmadım eşim çok istiyordu. Dr beni muayene etti senin çocuğun olur problem yok dedi eşin gelsin dedi neyse biz denemelere devam ettik ilişki sonrası uzanıp ayağımı dikerim uzun süre kalırdım öyle en son artık olmayınca bıraktım hiç düşünmedim ve hamile kalmak için uğraşmadım. 7.ci ay eşimin artık muayene olmasına karar verdik ve Dr randevusunu benim adetimin 3.gününe aldım ben kadın doğuma hormon testine oda urolojiye görünecekti. Randevu günü geldi ben Hala hasta olmamıştım mevsim değişikliğindendir diye düşündüm Ben muayene oldum Dr kan istedi ama hiç şüphelenmedim. Benim sonuç öğlen sonuna kalmıştı. Eşim tahlillerini falan yaptı onun sonuçları çıktı Dr senin çocuğun olur ama geç olur ne kadar evlisiniz dedi eşim 1yıl ben 7ay dedim Dr 1yıla kadar olmazsan gel ameliyat ol dedi odadan çıktık eşim deliye dönmüş neden 7ay dedin ameliyat olsaydım işte dedi baya bir kavga ettik eve gittik. Öğlen oldu eşim işe gitti bende kan sonucunu almaya gitttim ve sonuç pozitif ben şok ben iptal. Hiç düşünmediğimiz ay hamile kalmışım

1 yıl ilişki yaşayamadık biz ama vajinusmus değildim canım ilşki olmuyordu ben de vajinal darlık vardı ve atlattım hamile bile kaldım ama kucaguma alamadım ablam da 1 yıl ilişkiye giremedi ama ablam da vajinusmus vardı ve tedavi oldu su an 5 yıllık evli ve 2 cocugu var canım pes etme 🥰❤️

Var canım ben😉 ben ilk çocuğuma evliliğimin 7.ci ayında hamile kaldım. Ama o 7ay neler yapmadım eşim çok istiyordu. Dr beni muayene etti senin çocuğun olur problem yok dedi eşin gelsin dedi neyse biz denemelere devam ettik ilişki sonrası uzanıp ayağımı dikerim uzun süre kalırdım öyle en son artık olmayınca bıraktım hiç düşünmedim ve hamile kalmak için uğraşmadım. 7.ci ay eşimin artık muayene olmasına karar verdik ve Dr randevusunu benim adetimin 3.gününe aldım ben kadın doğuma hormon testine oda urolojiye görünecekti. Randevu günü geldi ben Hala hasta olmamıştım mevsim değişikliğindendir diye düşündüm Ben muayene oldum Dr kan istedi ama hiç şüphelenmedim. Benim sonuç öğlen sonuna kalmıştı. Eşim tahlillerini falan yaptı onun sonuçları çıktı Dr senin çocuğun olur ama geç olur ne kadar evlisiniz dedi eşim 1yıl ben 7ay dedim Dr 1yıla kadar olmazsan gel ameliyat ol dedi odadan çıktık eşim deliye dönmüş neden 7ay dedin ameliyat olsaydım işte dedi baya bir kavga ettik eve gittik. Öğlen oldu eşim işe gitti bende kan sonucunu almaya gitttim ve sonuç pozitif ben şok ben iptal. Hiç düşünmediğimiz ay hamile kalmışım
Ayy çok sevindim canım mucize olmuş sana ben daha hamile kalmadım ama senin adına çok sevindim bana da dua edin canim❤

yok olsun canım beraber bekleriz inşallah güzel haberler alırsın ve buraya yazarsin😊😊benden 4 gün sonra günün
İnşallah hepimizin güzel müjdeleri olur birbirimize 😁 eylülün 10nda dayanamayıp erken test yaparım galiba çünkü kist de var bende son 3 aydır 30 günde bir oluyorum normalde 25 gündeydi...

Back
X