• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR REGL GÜNLERİMİZİ YAZIP BERABER BEKLEYELİM Mİ ?

All

Allah yardımcınız olsun canım inşallah güzel haberlerini bekleriz

Canım bende 3 yıllık evliyim 1 yıl denedik olmadı sonra tedaviye başladık bende hiçbir sorun yoktu eşimde sol tarafta varikosel çıktı .Ameliyat oldu 1.5 yıldır şimdi iyi sperm sayısı 45 milyon hızı da 62 ben özelde tedaviye başladım 2 .kez klomen kullandım bugün 10. Günüm çok adet sancım var
canım inşallah olur , test yaptın mı hiç az kalmış adet gününe sanırım ☺️ Ben hiç tedavi görmedim daha bilmiyorum nasıl olacak

Kızlar sizlere gercekten çok özeniyorum ya bir gün vajinusmusu atlatıp bu sekilde bir paylaşımin altinda bebek bekleyecek miyim bilemesem de insallah hersey sizler icin gönlünüzden gectigi gibi olur.
Dr Murat mermerkaya var canım onunla bı görüş. Çok kısa sürede çok kişi atlatıyor bu durumu

Dr Murat mermerkaya var canım onunla bı görüş. Çok kısa sürede çok kişi atlatıyor bu durumu
Türkiye de degilim su anda kim bilir ne zaman gelirim... cok sagolun eger geldiğimde hala atlatamamis olursam muhakkak gidecegim

23 Eylül regl tarihim 2 kere hamıle kaldım ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim oğlumu 6 ay önce 38 haftalıkken kaybettim anne karnında kalbı durdu 😔 bütün testler yapıldı hepsi temiz cıktı genetik pıhtılaşma bağışıklık falan Allahın takdiri boyleymş sezeyan oldum doktorum 6 ay korunma verdi bu ay başlıycaz tekrardan rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah 🤲
Canım ben de 5 aylık kaybettim engel durumundan dolayı sezaryen oldum.benim de 6 ay olacak.herşey temiz çıktı.doktorum deneyerek sağlıklısını bulacaksın dedi.inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşuruz

Canım ben de 5 aylık kaybettim engel durumundan dolayı sezaryen oldum.benim de 6 ay olacak.herşey temiz çıktı.doktorum deneyerek sağlıklısını bulacaksın dedi.inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşuruz
Çok üzüldüm canım inşallah güzel haberler alırsın ve sağlıklı bebeklerin olur❤

Hayırlısı canım rabbim hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasıp eder inşallah bizlere evlat acısı cok zor bir imtihan 😔 🤲

Yaşım 32 olacak 2 ay sonra ve annem erken menapoz yaşadı 40 yaşında menapoza girdi. Bunlar biyolojik sebepler, diğer durum ise hazır alıştık uykusuzluğa, rahata erince yapmayız tatile gitmeye, gezmeye, uyumaya başlayınca ve en önemlisi iş yaşamına geri dönünce ikinciyi düşünmeyiz de yapmayız da ama hep 2 çocuk olsun hayalimiz var o yüzden şimdi olabiliyorken olsun dedik 😁
Allah kalbinize göre versin. Herkes çocuk için bu kadar beklerken Rabbim size bı armağan daha vermişse ne mutlu size☺️☺️ darısı bana ve isteyen herkese🤲

Kızlar acil yardım 13 ağustos bat ve geçen haftadan beri son 10 günü değerlendirdik az önce kahverengimsi pembemsi bir akıntı geldi daha gelir mi gün içinde takip edicem ama sol kasıkta batma şeklinde ağrım var önceki günden beri de bel ağrısı, çok wcye gidiyorum çok su içiyorum demiştim.. 2 ay önce yumurtalık kisti de vardı ama küçüktü hayıt içiyordum düzene girmişti adetim.. Şimdi adetime en az 1 hafta var.. Bu akıntı ne ola ki??

Kızlar acil yardım 13 ağustos bat ve geçen haftadan beri son 10 günü değerlendirdik az önce kahverengimsi pembemsi bir akıntı geldi daha gelir mi gün içinde takip edicem ama sol kasıkta batma şeklinde ağrım var önceki günden beri de bel ağrısı, çok wcye gidiyorum çok su içiyorum demiştim.. 2 ay önce yumurtalık kisti de vardı ama küçüktü hayıt içiyordum düzene girmişti adetim.. Şimdi adetime en az 1 hafta var.. Bu akıntı ne ola ki??
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba?

Sol değil sağ kasıkta batma şeklinde ağrı... Sabah sabah sağım solum karıştı bu halden

Back
X