- Konu Sahibi Yazan kalem
-
Canım en azından bir sorununuz yok doğal yollarla hamile kalabiliyorsun birde hamilelik şansı hiç olmayan kadınları düşün.Benim bir arkadaşım da 9 aylık bebeğini kordon düğümlenmesi sebebiyle kaybetti bu acının üstüne acı yok dedi iki ay sonra annesini üç ay sınra da tek kardeşini kaybetti tevekkül sabır çok önemli canım şimdi bir kızı ve bir oğlu var vefat eden kardeşinin ismini kızına ölen bebeğinin de ismini geçen ay doğan oğluna verdi her şey imtihan canım Rabbim gönlünü ferahlatsınİnşâllah cnm kucagıma alacagım bir evlat olsun inşallahbu ay adetim bittikten sonra başlayacagm bakalım hayırlısı
Öyle canım beterin beteri var Allah yardımcımız olsun bol sabr versin Allah sabredenlerle beraberdirCanım en azından bir sorununuz yok doğal yollarla hamile kalabiliyorsun birde hamilelik şansı hiç olmayan kadınları düşün.Benim bir arkadaşım da 9 aylık bebeğini kordon düğümlenmesi sebebiyle kaybetti bu acının üstüne acı yok dedi iki ay sonra annesini üç ay sınra da tek kardeşini kaybetti tevekkül sabır çok önemli canım şimdi bir kızı ve bir oğlu var vefat eden kardeşinin ismini kızına ölen bebeğinin de ismini geçen ay doğan oğluna verdi her şey imtihan canım Rabbim gönlünü ferahlatsın
Çocuğunuz oldu mu pekiBenim eşimde varikıseldi hemde çift taraflı ameliyat oldu ama öncesinde de sonrasında da değerleri iyiydi şükür ..
Maalesef kimyasal gebeliğe çevirdi 3 defa . Kan pıhtılaşması var bende sanırım tabi bu herkeste bir olmazÇocuğunuz oldu mu peki
Inşallah olur canımBirbirimize sorular sordukca bilgileniyoruz zaten canim.Ay ins ikimizinde yuzu guler o gun.
Ben kac tane eczane dolastim bu ay ovulasyon testi icin ama baktigim tum eczanelerde hep 5li falan vardi o nereme yetsinCokta pahalilardi 60 TL verdim 1 kutu aldim valla kullandim ama nasil kullandigimi bir ben bir Allah biliyor.Ilk defa kuallandigim icin ilkini yanlis kullandim zaten cope gitmisti kalan 4 tanesiyle kafama gore yaptim hic bisi anlamadim yani.Internetten arastirdim 30lu yani icinde 30 tane ovulasyon testi var ve zaten dongusu 28 gunde bir olan biri icin yetiyor.Her gun 1 tane test yapcam yeterlidir.
Kocam beyle 3cu senemize giricez Eylulde. Hamileysem eger iste cok guzel bir hediye olucak ona
canım o da bir umut inşallah yine olur üzülmeMaalesef kimyasal gebeliğe çevirdi 3 defa . Kan pıhtılaşması var bende sanırım tabi bu herkeste bir olmaz
Inşallah hamilesindir canımEn son 05.07 oldum hala daha yok
Sanmıyorum test negativ ama bu kadar gecikmesine anlam veremedimInşallah hamilesindir canım
Tabiki de cnm hersey nasip sonuçtacanım o da bir umut inşallah yine olur üzülme
Doktora gitmedin mi canımSanmıyorum test negativ ama bu kadar gecikmesine anlam veremedim
Öyle canım bize diyolar ki sizin çocuğunuz olmaz olsa bile 1 tane olur eşimdeki varikosel yüzündenTabiki de cnm hersey nasip sonuçta
Progesteron verdi adetin bununla gelir dedi onunlada gelmedi haftaya da gelmezse tekrar görüncem doktoraDoktora gitmedin mi canım
Hakkinda hayırlısı olsun canımProgesteron verdi adetin bununla gelir dedi onunlada gelmedi haftaya da gelmezse tekrar görüncem doktora
İnşallah hayırlı haber verirsin canım23 Eylül benimki
Benimde esimde varikoseldi ameliyat oldu haziranda. Suan beklemedeyim umutla. Siz ameliyat dusundunuzm mu?Ben 8 eylül regl günüm bugün ovitrelleden 9. Günü ve merakla bekliyorum belirtim henüz yok ama olsun istemiyorum çünkü her ay belirti yaşıyorum ama hamile kalamıyorum birde eşi varikosel olup hamile kalan var mı benim için umut olun lütfen.
1.5 yıl oldu ameliyat olalı canım düzeldi şükürBen
Benimde esimde varikoseldi ameliyat oldu haziranda. Suan beklemedeyim umutla. Siz ameliyat dusundunuzm mu?
Çok az kalmış canım test yaptın mı30 agustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?