KIZLAR REGL GÜNLERİMİZİ YAZIP BERABER BEKLEYELİM Mİ ?

Canım çocukların melek olmuşlar inşallah bu sefer olur ve seninle olurlar Allah'ım sana nasip etsin

Ya o kasık ve bel ağrılarını ben de yaşadım göğüs hassasiyeti inanılmaz fazlaydı ama adete yakım bütün belirtiler bitti anlamadım ben de kanamam olmadı sadece leke gördüm 30lu test nasıl oluyor canım?Kaç yıllık evlisin? Çok soru sordum ama

AH ne güzel kuzum
8 eylül benimde :)
Beraber regl olucaz...
Benim bu aydan çok umudum yok
Ama olsun...

Birbirimize sorular sordukca bilgileniyoruz zaten canim.Ay ins ikimizinde yuzu guler o gun .
Ben kac tane eczane dolastim bu ay ovulasyon testi icin ama baktigim tum eczanelerde hep 5li falan vardi o nereme yetsin Cokta pahalilardi 60 TL verdim 1 kutu aldim valla kullandim ama nasil kullandigimi bir ben bir Allah biliyor.Ilk defa kuallandigim icin ilkini yanlis kullandim zaten cope gitmisti kalan 4 tanesiyle kafama gore yaptim hic bisi anlamadim yani.Internetten arastirdim 30lu yani icinde 30 tane ovulasyon testi var ve zaten dongusu 28 gunde bir olan biri icin yetiyor.Her gun 1 tane test yapcam yeterlidir.

Kocam beyle 3cu senemize giricez Eylulde. Hamileysem eger iste cok guzel bir hediye olucak ona

Ay bizim de 1 eylülde tanışma yıl dönümümüz canım eğer öyle bir şey varsa çok mutlu olur eşim nasip tabi Ben de alayım o testlerden canım Rabbim seni bebişle müjdelesin inşallah

Ve gecen sene bi hamilelik yasadim 3 ay dolmadan karnimda olmustu kurtaj oldum canim. Adini Lima koymayi cok istiyordum kiz cocugum olursa diyordum o yuzden profil ismimde Lima Kiz cocuk asigiyim

Ve gecen sene bi hamilelik yasadim 3 ay dolmadan karnimda olmustu kurtaj oldum canim. Adini Lima koymayi cok istiyordum kiz cocugum olursa diyordum o yuzden profil ismimde Lima Kiz cocuk asigiyim
İnşallah nasip olur canım Lima ismi hakikaten çok güzelmiş

Ben de öyleydim ama oğlumu kaybettikten sonra sanki tekrardan oğlum olsun istiyorum aslında farketmez kız erkek ama insan yarım kaldıgıyla tamamlanmak istiyor

Sen neden kaybettin canim
Sebebi yok canım 38 haftalıkken anne karnında kalbı durdu oğlumun be kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey oğlum saglıklı bir bebekti 3055 gr 49 cm dogdu gebelik şekeri tansiyon hiç biri yoktu genetik test yapıldı temiz cıktı pıhtılaşma da cıkmadı doktorum dogal ölüm dedi canım

Kaderi boyleymis demekki valla cok uzuldum cok zor bir durum Allah bir daha o aciyi yasatmasin. Ilk denemende ins hamis kalirsin canim.Denemelere hemen baslaaa

Kaderi boyleymis demekki valla cok uzuldum cok zor bir durum Allah bir daha o aciyi yasatmasin. Ilk denemende ins hamis kalirsin canim.Denemelere hemen baslaaa
İnşâllah cnm kucagıma alacagım bir evlat olsun inşallah bu ay adetim bittikten sonra başlayacagm bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…