• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR REGL GÜNLERİMİZİ YAZIP BERABER BEKLEYELİM Mİ ?

İnşâllah cnm kucagıma alacagım bir evlat olsun inşallah 🤲🥰bu ay adetim bittikten sonra başlayacagm bakalım hayırlısı 🤲
Canım en azından bir sorununuz yok doğal yollarla hamile kalabiliyorsun birde hamilelik şansı hiç olmayan kadınları düşün.Benim bir arkadaşım da 9 aylık bebeğini kordon düğümlenmesi sebebiyle kaybetti bu acının üstüne acı yok dedi iki ay sonra annesini üç ay sınra da tek kardeşini kaybetti tevekkül sabır çok önemli canım şimdi bir kızı ve bir oğlu var vefat eden kardeşinin ismini kızına ölen bebeğinin de ismini geçen ay doğan oğluna verdi her şey imtihan canım Rabbim gönlünü ferahlatsın 🙏

Canım en azından bir sorununuz yok doğal yollarla hamile kalabiliyorsun birde hamilelik şansı hiç olmayan kadınları düşün.Benim bir arkadaşım da 9 aylık bebeğini kordon düğümlenmesi sebebiyle kaybetti bu acının üstüne acı yok dedi iki ay sonra annesini üç ay sınra da tek kardeşini kaybetti tevekkül sabır çok önemli canım şimdi bir kızı ve bir oğlu var vefat eden kardeşinin ismini kızına ölen bebeğinin de ismini geçen ay doğan oğluna verdi her şey imtihan canım Rabbim gönlünü ferahlatsın 🙏
Öyle canım beterin beteri var Allah yardımcımız olsun bol sabr versin Allah sabredenlerle beraberdir 🤲

Birbirimize sorular sordukca bilgileniyoruz zaten canim.Ay ins ikimizinde yuzu guler o gun :dua: .
Ben kac tane eczane dolastim bu ay ovulasyon testi icin ama baktigim tum eczanelerde hep 5li falan vardi o nereme yetsin :halay: Cokta pahalilardi 60 TL verdim 1 kutu aldim valla kullandim ama nasil kullandigimi bir ben bir Allah biliyor.Ilk defa kuallandigim icin ilkini yanlis kullandim zaten cope gitmisti kalan 4 tanesiyle kafama gore yaptim hic bisi anlamadim yani.Internetten arastirdim 30lu yani icinde 30 tane ovulasyon testi var ve zaten dongusu 28 gunde bir olan biri icin yetiyor.Her gun 1 tane test yapcam yeterlidir.

Kocam beyle 3cu senemize giricez Eylulde. Hamileysem eger iste cok guzel bir hediye olucak ona :KK200:
Inşallah olur canım

Ben
Ben 8 eylül regl günüm bugün ovitrelleden 9. Günü ve merakla bekliyorum belirtim henüz yok ama olsun istemiyorum çünkü her ay belirti yaşıyorum ama hamile kalamıyorum birde eşi varikosel olup hamile kalan var mı benim için umut olun lütfen.
Benimde esimde varikoseldi ameliyat oldu haziranda. Suan beklemedeyim umutla. Siz ameliyat dusundunuzm mu?

Back
X