• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR REGL GÜNLERİMİZİ YAZIP BERABER BEKLEYELİM Mİ ?

İnşallah olmazsınız kızlar burda çocuğu olanlara çok seviniyorum sanki benimmiş gibi vallahi gerçekten 😊
Benim 3. Gebeliğim olacak Allah nasıp ederse ama yaşayan bebeğim yok oğlum ve kardeşi beni cennette bekliyor cennette kalabalık blr aile olacagız inşallah rabbim bu dünya da kucagımızı boş bırakmasın inşallah 🤲 ❤️ 🌸

Benim 3. Gebeliğim olacak Allah nasıp ederse ama yaşayan bebeğim yok oğlum ve kardeşi beni cennette bekliyor cennette kalabalık blr aile olacagız inşallah rabbim bu dünya da kucagımızı boş bırakmasın inşallah 🤲 ❤️ 🌸
Çok üzüldüm canım dediğin doğru inşallah yine sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin

Ben 8 eylül regl günüm bugün ovitrelleden 9. Günü ve merakla bekliyorum belirtim henüz yok ama olsun istemiyorum çünkü her ay belirti yaşıyorum ama hamile kalamıyorum birde eşi varikosel olup hamile kalan var mı benim için umut olun lütfen.
Merhaba benim de Bugün batın 1. Günü daha tam anlamıyla adet olmadım ama olacağım belli ☺️ Benim eşim de de varikosel var 7 yıl önce ameliyat olmuş ama yine tekrarlamış doktor ameliyat önermedi ne yapacağız bilmiyorum 🤷‍♀️ siz de durumlar nasıl ☺️

Back
X