- 17 Ağustos 2019
- 7.504
- 8.193
- 198
- 29
- Konu Sahibi Yazan kalem
-
Benimde kız kardeşim yok canımHadi inşallah canım teyze olurum burdaki arkadaşlarımın çocuğunun olmasını çok istiyorum benim kız kardeşim yok bende başka çocuklara teyze olmayı istiyorum
Ayy üzüldüm canım geç döllenme olmasınBenimde kız kardeşim yok canımhamile değilm idarar testi silik çıktı gittim kan verdim 0.40 çıktı hala da adet olmadım benim adetim geçmezdi yani
Bilmiyorm ki canımm kanda çıkmaz mıydı yine de öyle olsaAyy üzüldüm canım geç döllenme olmasın
Valla canım adetin kaç gün geçiyor ki seni umutlandırmak istememBilmiyorm ki canımm kanda çıkmaz mıydı yine de öyle olsa
7 gün geçti canım adetimValla canım adetin kaç gün geçiyor ki seni umutlandırmak istemem
Baya geçmiş canım bilmiyorum ki pazartesi tekrar kan ver7 gün geçti canım adetim
Yok kuzum ya hiç bşey yapmıycam adet olana kadar bekleyeceğim ben 2 yıldır ilk defa gebelik testi yaptım aşırı canım sıkıldıBaya geçmiş canım bilmiyorum ki pazartesi tekrar kan ver
Allah yardımcın olsun canım inşallah umudunu yitirme Allah büyüktür vardır bir bildiği kurban olduğumunYok kuzum ya hiç bşey yapmıycam adet olana kadar bekleyeceğim ben 2 yıldır ilk defa gebelik testi yaptım aşırı canım sıkıldı
Umudumu yitirmedim ama ne bilim şu silik çıkan testi atamadımAllah yardımcın olsun canım inşallah umudunu yitirme Allah büyüktür vardır bir bildiği kurban olduğumun
Çok zor biliyorum Allah ım yardımcın olsun canım inşallahUmudumu yitirmedim ama ne bilim şu silik çıkan testi atamadımzorlanıyorum ağırıma gidiyor
Yaa kahverengi leke hamilelik belirtisi. Sadece leke şeklindemi oldu.Vallahi canım bende bugün oldum ama değişik kahverengi leke benimde
Kuzu benim adetim geçen ay 15 gün gecikti be psikolojik olarak yaptığımı düşünüyorum. Hergün test yapmıştım negatif gördükçe heee daha belli değil heralde derdim olmayacağını düşünmedim bile. Sonra pıt regl geldi. 7 güne şuan belli olması gerekirdi olsaydıYok kuzum ya hiç bşey yapmıycam adet olana kadar bekleyeceğim ben 2 yıldır ilk defa gebelik testi yaptım aşırı canım sıkıldı
Çok isterdim canım ama hastaladim ben inşallah sen hamilesindir kuzum bu ay tedaviye gitmedim meryem ana otu içicem bir de karın masajı yaptı bizim komşuMerhabalar güzelliklerbir süredir bakamadım buralara.. Nasılsınız?? Var mı şöyle güzel bir hamiş haberi??
Benm dün günümdü ama regl olmadım henüz.. 5 gün önce erken test yaptım negatifti.. Şimdi de regli bekliyorum kistten dolayı saçmaladı düzen tabi gecikti heralde..Hadi güzel bir habersizden gelsin!! Y Yazan kalem ??
Canım regl oldum benYaa kahverengi leke hamilelik belirtisi. Sadece leke şeklindemi oldu.
9 gün var adetime bakalım güzel haberleri vermek nasip olur inşallahMerhabalar güzelliklerbir süredir bakamadım buralara.. Nasılsınız?? Var mı şöyle güzel bir hamiş haberi??
Benm dün günümdü ama regl olmadım henüz.. 5 gün önce erken test yaptım negatifti.. Şimdi de regli bekliyorum kistten dolayı saçmaladı düzen tabi gecikti heralde..Hadi güzel bir habersizden gelsin!! Y Yazan kalem ??
Az kalmış canım inşallah güzel haberler alırsın ve buraya yazabilirsin ❤❤❤9 gün var adetime bakalım güzel haberleri vermek nasip olur inşallah
İnşâllah canım inşallah Allah cok büyük bu sefer güldürür yüzümüzü inşallahAz kalmış canım inşallah güzel haberler alırsın ve buraya yazabilirsin ❤❤❤
Yaa olmadi bu ay demekki canim olsun cok takma kafana ins olur yakinda. Bende bu ay denedim yine bisiler bakalim ins olur Allahinn izniyleCanım regl oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?