KIZLAR REGL GÜNLERİMİZİ YAZIP BERABER BEKLEYELİM Mİ ?

Çok isterdim canım ama hastaladim ben inşallah sen hamilesindir kuzum bu ay tedaviye gitmedim meryem ana otu içicem bir de karın masajı yaptı bizim komşu
Ayh hadi inşallah ekime olsun o zaman gelsin bebişin
Ben bilmiyorum ya değilim bence.. Hafif kramplar var ve 5. Gün bugün gecikti hala olmadım olacak gibiyim de.. Önceki gün test yaptım negatifti.. Belki de düzenim iyice şaştı ondan..
Bilginiz duyduğunjz var mı bişey sorcam.. Bat tan 2 gün önce ilşkiye girildiğinde hamile olma ihtimali var mı? Yani olsa bile hemen tutup adeti geciktirir mi? Yoksa biraz da olsa gelmez mi?

Merhaba ben yeni katıldım 7 Eylülde aşılamam yapıldı ancak burada yazıldığı gibi aşılama sonrası bir yan etki yaşamadım. Progestan fitil kullanıyorum, cinsel ilişki yasak. 16 aydır çocuk istiyoruz ve ilk aşılamam umarım son olur hepimize bunu diliyorum :)

Sağol canım bence vardır çünkü doktorlar sperm 3 gün yaşıyor içerde diyo inşallah canım hamilesindir kan ver ❤❤❤

Sağol canım bence vardır çünkü doktorlar sperm 3 gün yaşıyor içerde diyo inşallah canım hamilesindir kan ver ❤❤❤
Bu sabh sağlık ocağına gidip verdim yarın öğleden sonra belli olurmuş tabi o zamana kadar adet olmazsam.. Ne olacak gibiyim ne olmayacak gibi.. Dünden beri de açık kahverengi minicik 2 3 tane damla geldi o kadar adet öncesi bende böyle gelmez gelse de bir iki saate tamamen sökülürüm şimdi nasıl olacak anlamadım.. Anca bekliyorum..

En son Ağustosun 22 inde adet oldum Eylül 6 ında çatlatma iğnesi kullandım şuan beklemedeyim heray aynı umitlar insallah bu ay güzel haberler alırım çoğu arkadaşım hamile ve doğum yapacak yapanlarda var sevindiğim kadar üzücü bir durum

Sonuçlar çıktı mı

Canım dilerim herşey gönlünce olur bize de haber ver bende ilk aşılama olucam iki ay sonra❤

Inşallah devamı gelmez canım hayırlı haber ver bize tatlı bir bebeğin olsun inşallah❤❤❤

Canim iñşallah hamilesindir bebeğin sana sıkı sıkı tutunur haber ver bize ❤❤

Canim iñşallah hamilesindir bebeğin sana sıkı sıkı tutunur haber ver bize ❤❤
Ooff kasık ağrım var sabahtan beri ara ara gelio felc geciricem sanıyorum adet olmak istemiyorum yine husran ama acik kahverengi sumuksu bir leke geldi öğlen birde az önce acik pembe sivi kan gibi azcik baska bisey yok onlar ne bilen varmii

Canım yanman varsa enfeksiyon olabilir dikkat et bende öyle oldu .Belki yerleşme kanaması olabilir inşallah adet olmazsın

Canım yanman varsa enfeksiyon olabilir dikkat et bende öyle oldu .Belki yerleşme kanaması olabilir inşallah adet olmazsın
Yanmam yok hayır ama ates basıyor amann her ay aynı umut ayni seyleri yasayip sonunda adet oluyorum insan hevesleniyor işte bir umut diyor.. çok bunaldim isyan etmek değil de insan yoruluyor her ay ayni sonuc...

1 sene 2 ay şuan olmayalı. 3 yıl mı seninde ilk mi ? Ya herseyin hayırlısı insan uzuluyor niye herkes hamile ben degilim diye arada takıyorum sonra kendimi topluyorum sonra adet gunu yaklasinca olmayayim gozuyle bakiyorum sonra sonra ... ayni benim arkadasim var 4 yildir olmuyordu 2 hafta once hamile haberini aldim okadar sevindim ki gozlerim doldu insallah seninde olur en kisa zamanda Ümit kesilmez vardir bir umut bizede dogru zamanda

Güzel yorumun için sağol canım inşallah sende arkadaşın gibi güzel haber alırsın .Ben her namazımda kk kulübün deki anne olmak isteyen herkese dua ediyorum inşallah bu ay senin de yüzün güler❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…