• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR REGL GÜNLERİMİZİ YAZIP BERABER BEKLEYELİM Mİ ?

Hadi inşallah canım teyze olurum burdaki arkadaşlarımın çocuğunun olmasını çok istiyorum benim kız kardeşim yok bende başka çocuklara teyze olmayı istiyorum 😊
Benimde kız kardeşim yok canım 🥺 hamile değilm idarar testi silik çıktı gittim kan verdim 0.40 çıktı hala da adet olmadım benim adetim geçmezdi yani

Yok kuzum ya hiç bşey yapmıycam adet olana kadar bekleyeceğim ben 2 yıldır ilk defa gebelik testi yaptım aşırı canım sıkıldı
Kuzu benim adetim geçen ay 15 gün gecikti be psikolojik olarak yaptığımı düşünüyorum. Hergün test yapmıştım negatif gördükçe heee daha belli değil heralde derdim olmayacağını düşünmedim bile. Sonra pıt regl geldi. 7 güne şuan belli olması gerekirdi olsaydı

Merhabalar güzellikler 😊🌻 bir süredir bakamadım buralara.. Nasılsınız?? Var mı şöyle güzel bir hamiş haberi??
Benm dün günümdü ama regl olmadım henüz.. 5 gün önce erken test yaptım negatifti.. Şimdi de regli bekliyorum kistten dolayı saçmaladı düzen tabi gecikti heralde.. 😁 Hadi güzel bir habersizden gelsin!! Y Yazan kalem ?? 🤔

Merhabalar güzellikler 😊🌻 bir süredir bakamadım buralara.. Nasılsınız?? Var mı şöyle güzel bir hamiş haberi??
Benm dün günümdü ama regl olmadım henüz.. 5 gün önce erken test yaptım negatifti.. Şimdi de regli bekliyorum kistten dolayı saçmaladı düzen tabi gecikti heralde.. 😁 Hadi güzel bir habersizden gelsin!! Y Yazan kalem ?? 🤔
Çok isterdim canım ama hastaladim ben inşallah sen hamilesindir kuzum bu ay tedaviye gitmedim meryem ana otu içicem bir de karın masajı yaptı bizim komşu😊😊

9 gün var adetime bakalım güzel haberleri vermek nasip olur inşallah 🤲 🥰

Back
X