- 11 Ağustos 2020
- 281
- 174
- 18
- 25
- Konu Sahibi Yazan kalem
-
Vallahi canım bende bugün oldum ama değişik kahverengi leke benimdeYa bilmiyorum ki ama hiç bir belirtim yok bide 2 gün erken oldum regl. Bilmiyorum ama hiç ihtimal vermedim hayal kırıklıgı yaşamim diye, bu ay denicez işte hala net bi çizgim yok bekliyorum
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah adet görmezsinBat tarihim 22.09.2020
İnsallah canım beni pek ümitli değilim :)Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah adet görmezsin
Valla bende her ay ümitsiz oluyom canım adete 10 gün kala her yerim ağırır kaynanama derim yine hasta olucam o da diyo ki profesör başladı konuşmayaİnsallah canım beni pek ümitli değilim :)
3 yıl canım senNe zamandır istiyorsun çocuk canm
Yok canım olmadım halaCanım regl oldun mu?
Evet öyle canım ben tövbe ettim bundan sonra asla üzülmiycem bugün çatlama iğnesinin 17.günü regl oldumYa bilmiyorum ümitsiz olmak kötü bisey ümitsizlik seytandan ama kendime güzel düşün diyemiyorum güzel düşünemiyorum
Olur inşallah canım daha erkenBen 2 yıldır evliyim altı ay oldu
EvetBir sorun yok anladığım kadarıyla kafada bitiyor hersey
Allah ın takdiri işte canımVardır zamanı elbet yazmıştır halamın 20 sene olmadı sonra da kendiliğinden oldu
Hadi inşallah canım teyze olurum burdaki arkadaşlarımın çocuğunun olmasını çok istiyorum benim kız kardeşim yok bende başka çocuklara teyze olmayı istiyorumYok canım olmadım hala
Inşallah bu mübarek aylar hürmetine rabbim isteyen ve anneliği gerçekten hak edenlere bu tadı tattırsın...Evet canım Allah ol der ve olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?