• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR REGL GÜNLERİMİZİ YAZIP BERABER BEKLEYELİM Mİ ?

Biz de takviye falan kullanıyoruz canım geçen ay rahim filmi çektim bu ay da çatlatma iğnesi oldum 3 yumurtam olgunlaşmışt6 doktor bir sıkıntı yok dedi. Hatta en iyi sperm testlerinden dedi bilmiyorum yaa stres yapıyorum belkş ondan olmuyor
Yok yok canım kafana takma inşallah olur de aslında şeytan hepimize vesvese ediyo unutarak daha iyi olucak ama işte insan unutmuyo

Bizimde 0 😔😔
İleri haraket 20
İleri hızlı haraketlilik 0😔
Canım senle daha önce de konuşmuştuk doktor bize ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı önemli dedi. Şöyle söyleyeyim bulunduğum ilin en iyi doktorlarından biri bizim ileri hızlı 5 ileri yavaş 35 ben şey dedim ileri hızlı çok düşük xiye önemli değil dedi. Toplamı yüzde 40 dedi 32 yeterli dedi. Burda baktığım iyi sperm değerlerinden dedi

Yok yok canım kafana takma inşallah olur de aslında şeytan hepimize vesvese ediyo unutarak daha iyi olucak ama işte insan unutmuyo
Aynen canım evliliğimin ilk ayında da hamile kalmıştım aslında şimdi istiyorum olmuyo hep sorunlar çıktı bi benim tüpler kapanmış sonra eşim sperm testi hep sorun

Canım senle daha önce de konuşmuştuk doktor bize ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı önemli dedi. Şöyle söyleyeyim bulunduğum ilin en iyi doktorlarından biri bizim ileri hızlı 5 ileri yavaş 35 ben şey dedim ileri hızlı çok düşük xiye önemli değil dedi. Toplamı yüzde 40 dedi 32 yeterli dedi. Burda baktığım iyi sperm değerlerinden dedi
Hadi ya öyle mi
Bizim işte o 32 değik 20 ama arttırması için ilaç verdi. Şuan eşim ilaçlr kullnıyor.
Ekimde tekrar test vericek
Ben ona keçinpynızu
Ceviz fındık dayıyorum:)))
Hayorlısı
Olmazsa zaten ben ekimde aşılama düşüniyorum

Selcan canım sonuçta önemli olan ileri hareket yavaş veya hızlı ileri gidip gitmemesi önemli ki dünya sağlık örgütü o ayrımı kaldırmış ikisi toplamı önemlş sizin o yüzde 20 takviyelerle artar bizim ilk testte 18 di şimdi 40

Hadi ya öyle mi
Bizim işte o 32 değik 20 ama arttırması için ilaç verdi. Şuan eşim ilaçlr kullnıyor.
Ekimde tekrar test vericek
Ben ona keçinpynızu
Ceviz fındık dayıyorum:)))
Hayorlısı
Olmazsa zaten ben ekimde aşılama düşüniyorum
Hayırlısı canım ama inan buna da şükür olur olur belki biraz zor olur ama olur

Canım bak 32 gerek. Senin 20. dedim ya bizim 18 di diye inş norml yoldan gebe kalırız

Eklentiler

• 20200904_231628.webp
    20200904_231628.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 18
Canım regl oldun mu
Evet regl oldum ama 2 gün sürdü sonra 3 gün pembemsi çok açık renkte leke şeklinde akıntım oldu Sat 02 Eylül . Ovülasyon testi aldım onları kullanıyorum şimdi. Ama pek anlayamıyorumda. Bi atim sen yorumlasana cnm çok hafif silik çizgi çıktıgındada değerlendiriyormuyuz. Daha var yumurtlamama ama Sanki hafif çizgi çıkıyor sanki

Eklentiler

• 157167F0-0D28-48B4-868F-2D6A14E4853C.webp
    157167F0-0D28-48B4-868F-2D6A14E4853C.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 22
Bat 10 Eylül benim 5gün kaldı. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. İki gündür kasımlarımda bıçak saplanır gibi olup bitiyo. İlk kez bu ay ovülasyon testi ile denedim birde önerilen test pozisyon:)) bakalım test yapsam mı diye düşünüyorum ama henüz erken moralim bozulsun istemiyorum. Her gece rüyamda hamile olduğumu görüyorum bu hafta nedensen :)

Evet regl oldum ama 2 gün sürdü sonra 3 gün pembemsi çok açık renkte leke şeklinde akıntım oldu Sat 02 Eylül . Ovülasyon testi aldım onları kullanıyorum şimdi. Ama pek anlayamıyorumda. Bi atim sen yorumlasana cnm çok hafif silik çizgi çıktıgındada değerlendiriyormuyuz. Daha var yumurtlamama ama Sanki hafif çizgi çıkıyor sanki
Canım ben kullandım 1 kere daha koyu çıkması lazım canım ama aklıma bir şey geldi çok az sürmüş kanama üstüne görmeyesin

Bat 10 Eylül benim 5gün kaldı. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. İki gündür kasımlarımda bıçak saplanır gibi olup bitiyo. İlk kez bu ay ovülasyon testi ile denedim birde önerilen test pozisyon:)) bakalım test yapsam mı diye düşünüyorum ama henüz erken moralim bozulsun istemiyorum. Her gece rüyamda hamile olduğumu görüyorum bu hafta nedensen :)
Inşallah hamilesindir canım ruyan gerçek olur 2 gün daha dur kan ver bence

Canım ben kullandım 1 kere daha koyu çıkması lazım canım ama aklıma bir şey geldi çok az sürmüş kanama üstüne görmeyesin
Ya bilmiyorum ki ama hiç bir belirtim yok bide 2 gün erken oldum regl. Bilmiyorum ama hiç ihtimal vermedim hayal kırıklıgı yaşamim diye, bu ay denicez işte hala net bi çizgim yok bekliyorum

Back
X