- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Yazan kalem
İleri hızlı hareket yüzde 5 canımVar derken ?
Mesela ne var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İleri hızlı hareket yüzde 5 canımVar derken ?
Mesela ne var
Bizimde 0İleri hızlı hareket yüzde 5 canım
Profilime bakarsan anlarsın canımNeden canım?
Yok yok canım kafana takma inşallah olur de aslında şeytan hepimize vesvese ediyo unutarak daha iyi olucak ama işte insan unutmuyoBiz de takviye falan kullanıyoruz canım geçen ay rahim filmi çektim bu ay da çatlatma iğnesi oldum 3 yumurtam olgunlaşmışt6 doktor bir sıkıntı yok dedi. Hatta en iyi sperm testlerinden dedi bilmiyorum yaa stres yapıyorum belkş ondan olmuyor
Canım senle daha önce de konuşmuştuk doktor bize ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı önemli dedi. Şöyle söyleyeyim bulunduğum ilin en iyi doktorlarından biri bizim ileri hızlı 5 ileri yavaş 35 ben şey dedim ileri hızlı çok düşük xiye önemli değil dedi. Toplamı yüzde 40 dedi 32 yeterli dedi. Burda baktığım iyi sperm değerlerinden dediBizimde 0
İleri haraket 20
İleri hızlı haraketlilik 0![]()
Aynen canım evliliğimin ilk ayında da hamile kalmıştım aslında şimdi istiyorum olmuyo hep sorunlar çıktı bi benim tüpler kapanmış sonra eşim sperm testi hep sorunYok yok canım kafana takma inşallah olur de aslında şeytan hepimize vesvese ediyo unutarak daha iyi olucak ama işte insan unutmuyo
Hadi ya öyle miCanım senle daha önce de konuşmuştuk doktor bize ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı önemli dedi. Şöyle söyleyeyim bulunduğum ilin en iyi doktorlarından biri bizim ileri hızlı 5 ileri yavaş 35 ben şey dedim ileri hızlı çok düşük xiye önemli değil dedi. Toplamı yüzde 40 dedi 32 yeterli dedi. Burda baktığım iyi sperm değerlerinden dedi
Hayırlısı canım ama inan buna da şükür olur olur belki biraz zor olur ama olurHadi ya öyle mi
Bizim işte o 32 değik 20 ama arttırması için ilaç verdi. Şuan eşim ilaçlr kullnıyor.
Ekimde tekrar test vericek
Ben ona keçinpynızu
Ceviz fındık dayıyorum:)))
Hayorlısı
Olmazsa zaten ben ekimde aşılama düşüniyorum
Olur heraldeHayırlısı canım ama inan buna da şükür olur olur belki biraz zor olur ama olur
Geldi mı her şey üst üste geliyor canım inşallah herşey güzel olur üzülmeAynen canım evliliğimin ilk ayında da hamile kalmıştım aslında şimdi istiyorum olmuyo hep sorunlar çıktı bi benim tüpler kapanmış sonra eşim sperm testi hep sorun
2 eylülde oldum canım maalesef 3 gün erken geldi buraya yazmayı unutmuşum öyleceCanim sende durumlar nasil
Çok üzüldüm canım inşallah öbür ay hamile kalırsın2 eylülde oldum canım maalesef 3 gün erken geldi buraya yazmayı unutmuşum öylece![]()
Evet regl oldum ama 2 gün sürdü sonra 3 gün pembemsi çok açık renkte leke şeklinde akıntım oldu Sat 02 Eylül . Ovülasyon testi aldım onları kullanıyorum şimdi. Ama pek anlayamıyorumda. Bi atim sen yorumlasana cnm çok hafif silik çizgi çıktıgındada değerlendiriyormuyuz. Daha var yumurtlamama ama Sanki hafif çizgi çıkıyor sankiCanım regl oldun mu
Canım ben kullandım 1 kere daha koyu çıkması lazım canım ama aklıma bir şey geldi çok az sürmüş kanama üstüne görmeyesinEvet regl oldum ama 2 gün sürdü sonra 3 gün pembemsi çok açık renkte leke şeklinde akıntım oldu Sat 02 Eylül . Ovülasyon testi aldım onları kullanıyorum şimdi. Ama pek anlayamıyorumda. Bi atim sen yorumlasana cnm çok hafif silik çizgi çıktıgındada değerlendiriyormuyuz. Daha var yumurtlamama ama Sanki hafif çizgi çıkıyor sanki
Inşallah hamilesindir canım ruyan gerçek olur 2 gün daha dur kan ver benceBat 10 Eylül benim 5gün kaldı. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. İki gündür kasımlarımda bıçak saplanır gibi olup bitiyo. İlk kez bu ay ovülasyon testi ile denedim birde önerilen test pozisyon:)) bakalım test yapsam mı diye düşünüyorum ama henüz erken moralim bozulsun istemiyorum. Her gece rüyamda hamile olduğumu görüyorum bu hafta nedensen :)
Ya bilmiyorum ki ama hiç bir belirtim yok bide 2 gün erken oldum regl. Bilmiyorum ama hiç ihtimal vermedim hayal kırıklıgı yaşamim diye, bu ay denicez işte hala net bi çizgim yok bekliyorumCanım ben kullandım 1 kere daha koyu çıkması lazım canım ama aklıma bir şey geldi çok az sürmüş kanama üstüne görmeyesin