• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR REGL GÜNLERİMİZİ YAZIP BERABER BEKLEYELİM Mİ ?

Evlendikten 8 yıldan sonra çocuk yapmaya karar verdim(maddi manevi hazır olmayı bekledim), anne olma duygusu 31 yaşında düştü içime, 2 yıldır herşeyiyle tam hazırım ama 2 yıldır deniyorum olmuyor.33 yaşındayım, 11 yıldır evliyiz.
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah hamilesindir bu ay bende 3 yıl evliyim 20 yaşindayım

Ben 8 eylül regl günüm bugün ovitrelleden 9. Günü ve merakla bekliyorum belirtim henüz yok ama olsun istemiyorum çünkü her ay belirti yaşıyorum ama hamile kalamıyorum birde eşi varikosel olup hamile kalan var mı benim için umut olun lütfen.
Tam olarak aynı durumdayız canım benim de iğnenin 3. Günü hamilelik var mı? Vardır inşş yaaa

Niye öyle diyon canım eşim şimdi iyi ameliyattan sonra düzeldi 45 milyon sperm sayısı hareket yüzde 59 ama çocuğumuz olmuyo diye çok üzülüyo
Canım bak sayı düzelmiş sen de gerekleri tetkikleri yapmışsan allahın izniyle olur.. bizim ileri hızlı yüzde 5 ileri yavaş 35 doktor ikisi önemli dedi ama kafama takıldı

Canım bak sayı düzelmiş sen de gerekleri tetkikleri yapmışsan allahın izniyle olur.. bizim ileri hızlı yüzde 5 ileri yavaş 35 doktor ikisi önemli dedi ama kafama takıldı
Amin inşallah canım çok sağol inşallah Sizin de olur bence eşini iyi bir doktora götür canım ben eşime çok iyi baktım gece gündüz yedirdim promen k kullandi

Amin inşallah canım çok sağol inşallah Sizin de olur bence eşini iyi bir doktora götür canım ben eşime çok iyi baktım gece gündüz yedirdim promen k kullandi
Biz de takviye falan kullanıyoruz canım geçen ay rahim filmi çektim bu ay da çatlatma iğnesi oldum 3 yumurtam olgunlaşmışt6 doktor bir sıkıntı yok dedi. Hatta en iyi sperm testlerinden dedi bilmiyorum yaa stres yapıyorum belkş ondan olmuyor

Back
X