- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 32
- Konu Sahibi Yazan kalem
İYİYim kuzum sen nasılsınCanım herkese soruyom sen nasılsın belirtin var mı
Hiç belirti yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İYİYim kuzum sen nasılsınCanım herkese soruyom sen nasılsın belirtin var mı
Evlendikten 8 yıldan sonra çocuk yapmaya karar verdim(maddi manevi hazır olmayı bekledim), anne olma duygusu 31 yaşında düştü içime, 2 yıldır herşeyiyle tam hazırım ama 2 yıldır deniyorum olmuyor.33 yaşındayım, 11 yıldır evliyiz.Kaç yıllık evliyim canim
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah hamilesindir bu ay bende 3 yıl evliyim 20 yaşindayımEvlendikten 8 yıldan sonra çocuk yapmaya karar verdim(maddi manevi hazır olmayı bekledim), anne olma duygusu 31 yaşında düştü içime, 2 yıldır herşeyiyle tam hazırım ama 2 yıldır deniyorum olmuyor.33 yaşındayım, 11 yıldır evliyiz.
İyi canım bende hasta olmayı bekliyom ama daha olmadım iğnenin 16.günüİYİYim kuzum sen nasılsın
Hiç belirti yok![]()
Üzülme canım inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsinAyhh benim iptal bu ay.. Regş döndü iyice artık kesin değilim.. Hay ben bu düzensizliğin.. Neyse![]()
Belki de hamşsindşrrrrİyi canım bende hasta olmayı bekliyom ama daha olmadım iğnenin 16.günü
Tam olarak aynı durumdayız canım benim de iğnenin 3. Günü hamilelik var mı? Vardır inşş yaaaBen 8 eylül regl günüm bugün ovitrelleden 9. Günü ve merakla bekliyorum belirtim henüz yok ama olsun istemiyorum çünkü her ay belirti yaşıyorum ama hamile kalamıyorum birde eşi varikosel olup hamile kalan var mı benim için umut olun lütfen.
16.günü iğnenin canım test yaptım negatif adet olucak gibiyim ama bilmiyorumTam olarak aynı durumdayız canım benim de iğnenin 3. Günü hamilelik var mı? Vardır inşş yaaa
Sanmam canım çok âğrim oluyoBelki de hamşsindşrrrr
Hadi yaa. Üzüldüm canım eşinin sperm sonuçları nasıl benim eşimin de sıkıntılı doktor bi sorun yok dedi ama bence var16.günü iğnenin canım test yaptım negatif adet olucak gibiyim ama bilmiyorum
Niye öyle diyon canım eşim şimdi iyi ameliyattan sonra düzeldi 45 milyon sperm sayısı hareket yüzde 59 ama çocuğumuz olmuyo diye çok üzülüyoHadi yaa. Üzüldüm canım eşinin sperm sonuçları nasıl benim eşimin de sıkıntılı doktor bi sorun yok dedi ama bence var
Canım bak sayı düzelmiş sen de gerekleri tetkikleri yapmışsan allahın izniyle olur.. bizim ileri hızlı yüzde 5 ileri yavaş 35 doktor ikisi önemli dedi ama kafama takıldıNiye öyle diyon canım eşim şimdi iyi ameliyattan sonra düzeldi 45 milyon sperm sayısı hareket yüzde 59 ama çocuğumuz olmuyo diye çok üzülüyo
Amin inşallah canım çok sağol inşallah Sizin de olur bence eşini iyi bir doktora götür canım ben eşime çok iyi baktım gece gündüz yedirdim promen k kullandiCanım bak sayı düzelmiş sen de gerekleri tetkikleri yapmışsan allahın izniyle olur.. bizim ileri hızlı yüzde 5 ileri yavaş 35 doktor ikisi önemli dedi ama kafama takıldı
10 gün var canım hakkında hayırlısı olsun14 Eylül kızlar :))
Amin canım pek umutlu değilim ama inşallah :)10 gün var canım hakkında hayırlısı olsun![]()
Neden canım?Amin canım pek umutlu değilim ama inşallah :)
Var derken ?Hadi yaa. Üzüldüm canım eşinin sperm sonuçları nasıl benim eşimin de sıkıntılı doktor bi sorun yok dedi ama bence var
Biz de takviye falan kullanıyoruz canım geçen ay rahim filmi çektim bu ay da çatlatma iğnesi oldum 3 yumurtam olgunlaşmışt6 doktor bir sıkıntı yok dedi. Hatta en iyi sperm testlerinden dedi bilmiyorum yaa stres yapıyorum belkş ondan olmuyorAmin inşallah canım çok sağol inşallah Sizin de olur bence eşini iyi bir doktora götür canım ben eşime çok iyi baktım gece gündüz yedirdim promen k kullandi