• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR REGL GÜNLERİMİZİ YAZIP BERABER BEKLEYELİM Mİ ?

Canım daha var gününe iyi değerlendir sıcak tut kendini inşallah güzel haberler alırsın ve buraya yazabilirsin
Yumurtlama sanırım. En son böyle hissettigimde hamile kalmıştım kimyasal oldu. Hayırlısiysa olsun inşallah. Zaten şuan sınava hazırlanıyorum eşimle çok düşündük planladik. Seneye virüs kalkarsa tatile bile gidebilme planina çocuğu hesapladık o yüzden umutsuzum çünkü ben planlarsam genelde olmaz 😂 ama çok teşekkür ederim inşallah sizinde hersey gönlünüzce olur 🌸

Yumurtlama sanırım. En son böyle hissettigimde hamile kalmıştım kimyasal oldu. Hayırlısiysa olsun inşallah. Zaten şuan sınava hazırlanıyorum eşimle çok düşündük planladik. Seneye virüs kalkarsa tatile bile gidebilme planina çocuğu hesapladık o yüzden umutsuzum çünkü ben planlarsam genelde olmaz 😂 ama çok teşekkür ederim inşallah sizinde hersey gönlünüzce olur 🌸
Teşekkürler canım hiç kafana takma bende 3 yıldır taktiğimdan olmuyor artık oluruna bıraktım olmasa bile evlatlık alıcam

Teşekkürler canım hiç kafana takma bende 3 yıldır taktiğimdan olmuyor artık oluruna bıraktım olmasa bile evlatlık alıcam
Yaaa evlatlik almakta çook güzel birşey. Bende liseden beri hep giderim o cocuklarin gercekten sevgiye çok ihtiyaci var. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. 🥰

Hep öyle oluyo canım hasta oluyom hiç şaşmadım herkes diyo biz öyle olunca hamile kalıyoz ama ben hasta oluyom
İnşallah bu defa seni yanıltır. Benimde mesanemde çok baskı var 2 gündür çok idrara çıkıyorum. Ve idrar yaparken kasıklarım ağrıyor.
Klomen kullandım ilk defa bu ay acaba ondan mı böyle oluyor, çok rahatatız edici.

İnşallah bu defa seni yanıltır. Benimde mesanemde çok baskı var 2 gündür çok idrara çıkıyorum. Ve idrar yaparken kasıklarım ağrıyor.
Klomen kullandım ilk defa bu ay acaba ondan mı böyle oluyor, çok rahatatız edici.
Bence senin ki de hamilelik belirtisi canım ilaç birşey yapmaz ki sadece bel ağrısı yapıyor ovitrelle ,klomenin zararı olmaz ama inşallah hamilesindir buraya yaz olur mu canım 😊

Bat 18 eylül :KK16:
Ben 8 eylül regl günüm bugün ovitrelleden 9. Günü ve merakla bekliyorum belirtim henüz yok ama olsun istemiyorum çünkü her ay belirti yaşıyorum ama hamile kalamıyorum birde eşi varikosel olup hamile kalan var mı benim için umut olun lütfen.

Back
X