Gebeliğe Hazırlık Kizlar psikolojik desteginize cok ihtiyacim var...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

vals_dancer

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
425
192
18
31
Merhaba arkadaslar. 7 aydir evliyim. Evlendigimden beri bebek dusunuyoruz ama vajinismus ve baska rahatsizliklarimdan dolayi 2 aydir deniyoruz. Olmadi henuz... benden sonra evlenenler hamile. Bir akrabamizin daha hamile oldgunu ogrendim. Yanlis anlamayin onlar adina sevindim ama kendi adima cok uzgunum lutfen bana bisey soyleyin

Üzülme canım vardır bi hayır. Böyle şeylerin en önemli unsuru sıkıntı stres zaten inşallah birgün bizde anne oluruz

Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü benim de ilk aylarım vajinismus ile uğraşmakla geçti. Çok zor zamanlardı hatırlamak dahi istemiyorum. Eşimin desteği ve kegel egzersizleri ile yendim şükür. Hergün düzenli olarak yap ve rahatlamaya kafanda bitirmeye çalış. Psikolojini de sağlam tut kendi hayatına odaklan yoksa etrafı izlersen mutsuz eder seni. Hasbinallah venimel vekil de önüne bak bebiş de en kısa zamanda gelecek inşallah yeter ki kafanı yorup da stres yapma

Vajinismusu yendm cok sukur canm. Bi de hamile olabilseydim saglikli bi bebis olsaydi... arkadasim dugunden 15 gun sonra hamile oldugunu ogrendi. Yani boyle seyler cok yakinimda oldugu icin uzuluyorum..

Vajinismusu yendm cok sukur canm. Bi de hamile olabilseydim saglikli bi bebis olsaydi... arkadasim dugunden 15 gun sonra hamile oldugunu ogrendi. Yani boyle seyler cok yakinimda oldugu icin uzuluyorum..

Haklısın ister istemez iç geçiriyor insan. Senin de olacak inşallah sadece zamanını bekliyor. Bak ne diyecem ovulasyon testi denedin mi gebelik için?

Kafana takma cnm ben de 7 aylık evliyim bende yeni denemeye başladım ve çok zor insan bazen psikolojikman bile kendini hamile sanıyor benim stres olmamda eşimden kaynaklanıyor çok istiyor ve her olmayışında hiç olmıycak gibi düşünüyor zor günler ama yılmak yok denemeye devam tabi ben baya dil döküyorum kafası daki düşünceler düzelsin diye sorma hiç ama bir arkadaşım evlendinden beri deniyormuş ama 5 ay sonra olmuş bende hayırlısı ne zamansa o zaman olur diyorum bakalım allahım aratmasın kimseye hiç birimize

Denedim canm hep takip ettim duzenlj olarak degerlendirdim de. Fakat olmadi. Esimin tahlilinde bir sorun yok..

Anladım canım yıpratma kendini henüz 7 ay olmuş evleneli. Hayatın tadını çıkar stres yapıp durma hormonlarına rahat ver biraz :) bebiş içinde çalışmalara devam et akışına bırakmaya çalış bak gör beklemediğin anda çalacak kapını

Daha yeni evilisin ve yeni denemeye başlamışsın stres yapma olur inşaaAllah. Geç olsun sağlıklı olsun. İnan hamile kalıp kaybetmek daha acı, insanın daha çok canını yakıyor. Bir tane 21 haftalık bir tanede 7+6 haftalık kaybım var içim yanıyor.

Haklisin canim ama uzuluyor insan olmayinca. Stres yapmamk elde degl

Canım daha yeni evlisin evliliğinin keyfini çıkar
Çocuk için değil kendin için ilişki yaşa
Ne yaparsan yap aşk ile yap yani
Ovulasyon testinden de destek al
Ovulasyon testi kullaniyorm canm ona gore degerlendiriyorum ama olmadi yine de. Valla stres yapmicam diyorm ama olmuyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…