- 9 Mart 2025
- 25
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi zeynosundunyasi
-
Testin markası ne canımEki Görüntüle 3580262
Kızlar adete 6 gün var belirtielr biraz var bu gün denemek için bir ihtimal test yaptım ve 3. Dakikada böyle bir çizgi belirdi mümkün mü acaba yana olabilir mii. Acil bakın yaa
Prodoctor aşko. Ay inşallah yaaaTestin markası ne canım
Gördüm test pozitif
Ay çok az var gibi demi yani hayal mi görüyorum diye çok korktummçoookkk çok silik bi çizgi görüyorum. emin olmak için her gün bi test yapabilirsiniz.
Canım bana prodoctor ve art med geçen aylarda yalancı pozitif verdi.Prodoctor aşko. Ay inşallah yaaa
6 gün var daha biraz daha netleşir mi ki acabaTestin markası ne canım
Gördüm test pozitif
çok belli belirsiz ama, kuruma çizgisi diyor ya burdaki arkadaşlar, öyle değil gibi duruyor.Ay çok az var gibi demi yani hayal mi görüyorum diye çok korktumm
3. Dakikada belirdi yani ilk anlarda neredeyse. Kuruduktan sonra da hafif gölgesi var gibi ama bilemedimçok belli belirsiz ama, kuruma çizgisi diyor ya burdaki arkadaşlar, öyle değil gibi duruyor.
İlk fırsatta gidip alayım o halde teşekkürlerCanım bana prodoctor ve art med geçen aylarda yalancı pozitif verdi.
İnsallaj senin öyle değildir başka testte dene derim
kuruyunca zaten daha da belirginleşiyor çizgi. benim de öyle olmuştu.3. Dakikada belirdi yani ilk anlarda neredeyse. Kuruduktan sonra da hafif gölgesi var gibi ama bilemedim
Pozitif mi demek istiyorsunuz negatif mikuruyunca zaten daha da belirginleşiyor çizgi. benim de öyle olmuştu.
pozitif demek istiyorumPozitif mi demek istiyorsunuz negatif mi
Ay hadi inşallahpozitif demek istiyorum
pozitif demek istiyorum
regle kaç gün kaldı?
3 gün varregle kaç gün kaldı?
regle kadar her gün bi test yapın, regl günü veya sonrasında da kan verirsiniz diye düşünüyorum.3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?