Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇOOOK yakışır bence canımEğer cesaret edemiyorsan pilatin balyaj attır.
canım benim facein varsa ekle beni :)))) ordan daha çok foto da bakabilirsin .))) özelden ismini at istersen ...öptüm
canım ben face kullanmıyorum.saçın çok hoş olmuş ben bu kadar kısa saça cesaret edemezdim bravo valla
güle güle kullan tatlım
gerçekten güzel ve cesaret isteyen bir renk bence. sürekli makyaj ister ya. sen avril saç renklerine bi baksana bence daha çok yakışır o da platine yakın ama bu arkadaşınki kadar açık değil.
cnm aynısını sende yaptırsana sanada kesin yakışacaktır hadi cesaretlensene dımı ama:)
cnm aynısını sende yaptırsana sanada kesin yakışacaktır hadi cesaretlensene dımı ama:)
Nermincim hem renk değiştirip hem bu kadar kestirmeye kalbim dayanmaz
Nermincim süpersin tatlım ama izmirli kararsız bşrazzz :)))) tatlım önce kendin karar ver bence ben renk açısından koydum çünkü platin bu kuşum :))))) ayrıca teşekkür ederim yorumun için )))
tatlım yaklaşık 3 yıldır sarıyım ve mekyaj yapmadan çok çıktım ... En kötü ihtimal kullanır yine koyu bir renge dönersin memnun kalmazsan:) yani bir şey yokki bundaaaaaaa
tatlımmm gittim bugün ve yaotırdım saçlarımı hem röfle yaptırdım hem de kestirdim...resimi de yükledim buyrun bakalım :::::)))))))))))))
Süpersin Ya!!! Bu röflemi? sırf platin gibi duuryo? bayıldımm kesimede,çok yakışmış... bende Cuma günü platin sarı yapıcam,röflelerim var düz sarı istiyorum bu kez:)
tatlımmm gittim bugün ve yaotırdım saçlarımı hem röfle yaptırdım hem de kestirdim...resimi de yükledim buyrun bakalım :::::)))))))))))))
Cok guzel olmus cnm saclarin, bende bu renke boyamak istiyorum ama saclarim koyu kumral, nasil elde edebilirim bilmiyorum. Daha once boyatmistim yakmislardi.
Yardimci olursan sevinirim.
Saçlarım resimde gördüğünüzden 2 ton falan daha açık şu an.Platin sarısına kafayı taktım ama karar veremiyorum,yakışır mı yaşımı büyük gösterir mi diye tereddütlerim var.Sizce nasıl olur, fikirlerinizi bekliyorum