• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar platin sarısı istiyorum,sizce bana yakışır mı ?????

ÇOOOK yakışır bence canım:54:Eğer cesaret edemiyorsan pilatin balyaj attır.

bir an geliyor karar verdim yarın yaptırıyorum diyorum bir an da ya yaşımı çok büyük gösterirse yakışmazsa diyorum.Çok kararsızım ya :95:

Son düzenleme:
tatlımmm gittim bugün ve yaotırdım saçlarımı hem röfle yaptırdım hem de kestirdim...resimi de yükledim buyrun bakalım :::::)))))))))))))

09112010930.jpg

:92:

Son düzenleme:
canım benim facein varsa ekle beni :)))) ordan daha çok foto da bakabilirsin .))) özelden ismini at istersen ...öptüm

gerçekten güzel ve cesaret isteyen bir renk bence. sürekli makyaj ister ya. sen avril saç renklerine bi baksana bence daha çok yakışır o da platine yakın ama bu arkadaşınki kadar açık değil.

canım benim facein varsa ekle beni :)))) ordan daha çok foto da bakabilirsin .))) özelden ismini at istersen ...öptüm

canım ben face kullanmıyorum.saçın çok hoş olmuş ben bu kadar kısa saça cesaret edemezdim bravo valla :46:
güle güle kullan tatlım :70:

gerçekten güzel ve cesaret isteyen bir renk bence. sürekli makyaj ister ya. sen avril saç renklerine bi baksana bence daha çok yakışır o da platine yakın ama bu arkadaşınki kadar açık değil.

Delfincim dediğin gibi Avrilin saçlarına baktım ve ikisi aynı renk mi bilmiyorum ama bunları çok beğendim.Bende nasıl durur acaba :31:

Eklentiler

• $1280Avril_Lavigne_R21.jpg
    $1280Avril_Lavigne_R21.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $AvrilLavigne-TheSofterSide.jpg
    $AvrilLavigne-TheSofterSide.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 48
cnm aynısını sende yaptırsana sanada kesin yakışacaktır hadi cesaretlensene dımı ama:)

Nermincim süpersin tatlım ama izmirli kararsız bşrazzz :)))) tatlım önce kendin karar ver bence ben renk açısından koydum çünkü platin bu kuşum :))))) ayrıca teşekkür ederim yorumun için ;))))

Nermincim süpersin tatlım ama izmirli kararsız bşrazzz :)))) tatlım önce kendin karar ver bence ben renk açısından koydum çünkü platin bu kuşum :))))) ayrıca teşekkür ederim yorumun için ;))))

biraz mı çoooook kararsızım.Düşünmekten böyle oldum :27:

tatlım yaklaşık 3 yıldır sarıyım ve mekyaj yapmadan çok çıktım ... En kötü ihtimal kullanır yine koyu bir renge dönersin memnun kalmazsan:) yani bir şey yokki bundaaaaaaa :D

Saçlarımı sürekli düzleştirdiğim için uçları çok yıpranıktı ve bir kuaföre danıştım uçları zaten yıpranmış bir de yapacağımız işlem dolayısıyla kesmek zorunda kalırız dedi ve ne kadar keseceğimizi söyledi.Zaten saçlarım çok çok uzun değil gösterdiği boy omuzlarıma geliyor,cesaret edemedim ben de.Şimdilik sadece saçlarımı kestirdim,renk değiştirmeyi bir kaç ay erteledim.Bana fikir veren herkese çok teşekkürler :71:

saçlarım 2 senedir platin öncelikle şunu söyleyim , çok dikkat çekiyor girdigin her ortamda, yolda yürürken her zamankinden fazla dikkat cekiyr ben bunu çok yaşadım diger bir yandan yaşlı gösterdigini söylediler ama ben hiçte öyle hissetmiyordum yanlız bir arkadasım platinden kumrala döndügünde anladım ki gerçekten yaşlı gösterebiliyormus. bende pazartesi 2 senedir kullandıgım platine veda edip kumral boyatacagım. kullanamıyorum artık inan canlı renkler giyemiyorum bu nedenle sıkıldım. Bütün bunlara ragmen denemeye degerdi bence.

tatlımmm gittim bugün ve yaotırdım saçlarımı hem röfle yaptırdım hem de kestirdim...resimi de yükledim buyrun bakalım :::::)))))))))))))

09112010930.jpg

Süpersin Ya!!! Bu röflemi? sırf platin gibi duuryo? bayıldımm kesimede,çok yakışmış... bende Cuma günü platin sarı yapıcam,röflelerim var düz sarı istiyorum bu kez:)

09112010930.jpg

Cok guzel olmus cnm saclarin, bende bu renke boyamak istiyorum ama saclarim koyu kumral, nasil elde edebilirim bilmiyorum. Daha once boyatmistim yakmislardi.
Yardimci olursan sevinirim.

Saçlarım resimde gördüğünüzden 2 ton falan daha açık şu an.Platin sarısına kafayı taktım ama karar veremiyorum,yakışır mı yaşımı büyük gösterir mi diye tereddütlerim var.Sizce nasıl olur, fikirlerinizi bekliyorum :31:

bence rengini değişdirme resimdeki rengin bir harikaaa platin sarısı zor bir renk çok bakım isder dipler hemen çıkar saçlarını seyrek gösderir en çnemliside beyaz tenli olunca yaşlı gösderir bu benim fikrim bu rengini bozma ama değişiklik isdiyorsan bakır tarçın renklerinin koyu tonlarıda çokkk yakışır saçının rengi açılırken çok zarar görür arkadaşımdan biliyorum çünkü bin pişman yakışdı ona ama tam bir fiyasko oldu yaşlı göründü makyaj yapa yapa hal oldu ve dün çikolata kahve boyadı dünyasına doğdu :1::1::1: saç bi bayanda çok önemli insanı vezirde ediyo rezilde:52:

Back