Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR OVULASYN TESTİ KULLANARAK HAMİLE KALAN VAR MI
VARSA NOLUR BANA FİKİR VERİN SİZİN DEDİKLERİNİZE GÖRE BENDE UYGULAYACAĞIMfisfisfis
kızlar bende merak ediyom ama bi bilgim yok yardım edin :1no2:KIZLAR OVULASYN TESTİ KULLANARAK HAMİLE KALAN VAR MI
VARSA NOLUR BANA FİKİR VERİN SİZİN DEDİKLERİNİZE GÖRE BENDE UYGULAYACAĞIMfisfisfis
kızlar dün ben eczanelere sordurdum ovulasyon testlerini önermiyorlar öxellikle de medismartı hiç duymadıklarını internet oyunu olduğunu söylüyorlarCADIARZU
Canım ben bu ay Medismart ovulasyon testi kullandım ve yumurtlamam adet günümden 11-12 gün önce oldu diye düşünüyorum, aslında biz teste takılı kalmadık geçen ay ki adetimden 15 gün sonra iki gün arayla ilişkiye girdik ve ilk defa bu ay farklı olarak ilişkiden sonra hiç kalkmadım. Geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. Ben yumurtlama günümü merak ettiğim için yaptım testleri, yani yapmasam da zaten gün aşırı ilişkiye giriyorduk. Daha öceden hep adetin ilk gününden 14 gün sayar o günlerde ilişkiye girerdik ama benim yumurtlamam adet günümden 20 gün sonra oluyormuş. Belki sende de öyledir ve o yüzden tutmuyordur. En iyi çözüm yumurtlama gününü saptayıp, ondan 5 gün önce ve 5 gün sonra gün aşırı ilişkiye girmek. Tabi Allah vermezse olmaz ama biz elimizden geleni yapalım öyle değil mi? Hem sen de kendini üzme, benim yedinci ayımda oldu, daha kesesini göremedik ama inşaallah iki gün sonra görebiliriz doktorla randevum var da. Hakkında hayırlısı olsun, hep hayırlısı iste canım..